ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 04/12

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
29/11/2021

Στις 04/12 πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, στη 12η μοίρα. Πρόκειται για Ολική Έκλειψη, την τελευταία που γίνεται στο μεταβλητό σταυρό και συγκεκριμένα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Όπως έχουμε ξαναπεί, κάθε Νέο Φεγγάρι μιλά για ενάρξεις.

Οι κύριες όψεις, σε αυτό το Νέο Φεγγάρι – Έκλειψη, είναι η σύνοδος με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή στον Τοξότη. Τονίζονται τα θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, εμπορίου, μικρών παιδιών, νεολαίας, ΜΜΕ, ειδήσεις, νόμους και θρησκεία, για τα οποία ακούσαμε πολλά και διαφοροποιήθηκαν αρκετά, βγάζοντας μια υπερβολή και ένα φανατισμό.

Η δύσκολη όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, φέρνει ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές, που έχουν να κάνουν με τη φιλοσοφία αλλά και την ιδεολογία μας. Επίσης, άλλη μια δύσκολη όψη, που γίνεται σε αυτό το Νέο Φεγγάρι, είναι τον Ερμή με τον Ποσειδώνα, πλανήτη του ονείρου, της ανιδιοτελούς αγάπης, της πίστης και θρησκείας. Μας δίνει την ευκαιρία για διαλογισμό, προσευχή και υλοποίηση του ονείρου μας, αλλά μας εφιστά την προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τις ενάρξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, για τυχόν εξαπατήσεις, απάτες από τη μια αλλά και πολλές αποκαλύψεις σε προσωπικό και κοσμικό πλαίσιο.

Θετική είναι η ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο, που μας βοηθά και βάζει κάποια όρια στη σύγχυση που προκαλεί ο Ποσειδώνας, ώστε να μείνουμε πιστοί στην πραγματοποίηση του ονείρου μας. Άλλη μία θετική όψη είναι αυτή με τον Χείρωνα, που σχετίζεται με τις ασθένειες, τις αρρώστιες αλλά και τη θεραπεία. Μας δίνει αυτή τη δυνατότητα για νέους τρόπους θεραπείας και φάρμακα που μας βοηθούν στην ίαση.

Η Έκλειψη επηρεάζει το μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαήμερου. Επίσης, όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα αλλά και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από 09η έως 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ευνοεί Κριούς, Λέοντες αλλά και Ζυγούς και Υδροχόου στις παραπάνω μοίρες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα