ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 30/04

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
21/04/2022

Στις 30/04 πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο σταθερό ζώδιο της γης τον Ταύρο, στη 10η μοίρα. Πρόκειται για μια Έκλειψη που γίνεται στον σταθερό σταυρό και συγκεκριμένα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και όπως πάντα λέμε κάθε Νέο Φεγγάρι μιλά για ενάρξεις. Αυτό όμως το Φεγγάρι, επειδή είναι και Έκλειψη, μας μιλά για κλείσιμο καταστάσεων και έναρξη καινούργιων ξεκινημάτων, ώστε να πάμε παρακάτω.

Ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές που πρέπει να γίνουν!

Το Νέο Φεγγάρι – Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, μας επηρεάζει σε θέματα πού έχουν να κάνουν με το έδαφος (οι σεισμικές δονήσεις που υπάρχει έξαρση αυτό διάστημα), τη γη, την τροφή, τα υλικά αποκτήματά μας, τις ασφάλειές μας, που ήδη έχουν αρχίσει να κλονίζονται με όλα αυτά τα γεγονότα και ανατιμήσεις προϊόντων που γίνονται. Μην ξεχνάμε ότι οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν περάσει στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, όπου δηλώνουν αυτή την οικονομική δυσκολία αλλά και συναισθηματικής ασφάλειά μας. Επίσης, ό,τι έχει να κάνει με τις αξίες, τα χρήματα, το χρηματιστήριο, τα περιουσιακά μας, ακίνητα αλλά και με τις αισθήσεις και τις επιθυμίες μας. Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι συμμετοχή έχει και ο απρόβλεπτος Ουρανός, που μας μιλά για ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, δημιουργώντας ένταση και νευρικότητα, χάνοντας όμως κάτι γιατί αυτό δηλώνει η Έκλειψη και κερδίζοντας κάτι άλλο μακροπρόθεσμα, που όμως θα έχει μακροβιότητα, διότι αυτή η Έκλειψη γίνεται σε σταθερό ζώδιο.

Επίσης, υπάρχει και η ευνοϊκή όψη με τον Άρη από τους Ιχθύς, που ενισχύει αυτή την εκκίνηση, έναρξη που πρέπει να κάνουμε. Αλλά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, που περνά από το αργό ζώδιο του Ταύρου στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων, οι ειδήσεις, τα γεγονότα και οι καταστάσεις στην καθημερινότητά μας θα τρέχουν πολύ γρήγορα.

Η Έκλειψη επηρεάζει τον σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από τη 8η έως 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ευνοεί Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους, Ιχθύς τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα