Ιανουάριος 2022 – Ευτυχώς μια καλύτερη πορεία!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
28/12/2021

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορείας της μέχρι το τέλος του μήνα, υπενθυμίζοντας διαρκώς την αναγκαιότητα του να αναλογιστούμε και να επαναξιολογήσουμε όλα αυτά που ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Προφανώς και οι ανάγκες μας, οι προτεραιότητές μας και οι βαθιές μας επιθυμίες μπήκαν σε στάση πληρωμών (και εισπράξεων) μετά το Φλεβάρη του 2020 και καλούμαστε εκ νέου να συστήσουμε ένα νέο σύστημα αξιών, που θα μας αντιπροσωπεύει μετά τις στερήσεις των θεμάτων της Αφροδίτης, δηλαδή ό,τι σχετίζεται με χρήματα και αισθήματα.

Πώς θα καλύψουμε τις επιτακτικές νέες ανάγκες!

Ευτυχώς έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας να ανακαλύψουμε νέες πηγές ανατροφοδότησης μέχρι τέλος του μήνα και αμέσως μετά να βάλουμε σε ιεραρχική σειρά και χωρίς βιασύνες, το πώς θα καλύψουμε τις επιτακτικές νέες ανάγκες, που εσπευσμένα θα προκύψουν ένα μήνα μετά με την τριπλή σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Oh my God! Δηλαδή ένας καινούργιος κύκλος ξεκινά για την οικονομία και τη διανομή της μέσα από συνθήκες, που θα αποφασίσουν (ξανά) τα κέντρα εξουσίας (Πλούτωνας). Μα δεν αργεί κι ο Πλούτωνας να φτάσει την πολυπόθητη τελευταία μοίρα του Αιγόκερω -αποκαλούμενη αναιρετική-, ώστε να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε το 2008 με την είσοδό του στον Αιγόκερω, ζώδιο που σχετίζεται με τις κυβερνήσεις και τις εξουσίες του πλανήτη γενικότερα. Εκεί θα δούμε τη φόρα που θα πάρει για να μεταπηδήσει στο ζώδιο του Υδροχόου, «αναιρώντας» και κατακρημνίζοντας ό,τι με κόπο επέβαλε στην ανθρωπότητα.

Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά θετική για ξεκινήματα, ακόμα κι αν ο Ερμής πάρει την ανάδρομη φορά του αμέσως μετά, δίνοντας τη δυνατότητα σε σημαντικές ευκαιρίες να κάνουν την εμφάνισή τους για τα ζώδια της γης και του νερού, να νιώσουν την εύνοια του Δία μια ώρα αρχύτερα. Κρατηθείτε να ισιώσει και μετά τις 5 Φεβρουαρίου πατήστε γκάζι για να απογειωθείτε.

Σημαντικές αποκαλύψεις που σχετίζονται με λάθη στους κυβερνητικούς χειρισμούς…

Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου όμως, δεν είναι πολύ αισιόδοξη για όσους αισθάνονται εγκλωβισμένοι από τους υγειονομικούς και κοινωνικούς περιορισμούς στη χώρα. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο γεμάτο Φεγγάρι, φέρνει σημαντικές αποκαλύψεις που σχετίζονται με λάθη στους κυβερνητικούς χειρισμούς και η άκομψη επικοινωνιακή πολιτική επισύρει αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις από το λαό. Αποκαλύψεις όμως θα έχουμε και σε ευρύτερο επίπεδο και συνολικά ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του πλανήτη, με βασική συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτές -μην ξεχνάμε ότι η Αμερική έχει επιστροφή Πλούτωνα στο χάρτη της, κάτι που θα φέρει θάνατο και αναγέννηση σε αυτή τη μεγάλη χώρα, με ορίζοντα το 2022-2024! Πράγματα και θαύματα θα δούμε πάλι από τα media, που μέσα σε όλη την αναταραχή φαίνεται να αλλάζουν τακτική και να αρχίσουν να λένε φανερά και κάποιες αλήθειες -εξάλλου θα εμφανιστούν και νέα εναλλακτικά media, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντική απειλή για τα συστημικά.

Ο Δίας στους Ιχθύες είναι ό,τι πιο ευχάριστο για το μήνα Ιανουάριο, που με την ισχυρή του δυναμική από το ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει, ώστε να κρατηθεί ανοικτή η αγορά και η εστίαση, χωρίς να αποφύγουμε όμως περιορισμούς όσο κρατά το εντατικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό.

Μπορούμε να μιλάμε πλέον για μια σχεδόν ολοκλήρωση των θεμάτων του covid 19…

Ο Άρης στον Τοξότη σχεδόν όλο το μήνα ερεθίζει τα μεταβλητά ζώδια και τα κινητοποιεί να δραστηριοποιηθούν και να πετάξουν από πάνω τους τις δυσκολίες που τους έφεραν οι Εκλείψεις, ενώ παράλληλα δημιουργεί στο χάρτη της χώρας μας μια έξαρση των μεταναστευτικών θεμάτων  συγκρούσεις σε διπλωματικό επίπεδο και μια γενικότερη ανησυχία για τα σύνορα με τους γείτονες. Στις 24 Γενάρη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω -εκεί που ξεκίνησαν όλα το Φλεβάρη του 2020, οπότε μπορούμε να μιλάμε πλέον για μια σχεδόν ολοκλήρωση των θεμάτων του covid 19- και θα δώσει τα τελικά του αποτελέσματα μέσα στον επόμενο μήνα, που θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα.

Θετικές ημερομηνίες είναι 2 Ιανουαρίου, που ο Ήλιος θα κάνει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής τρίγωνο με τη Δήμητρα, 9 Ιανουαρίου η Αφροδίτη καζίμι με τον Ήλιο, 23 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα είναι καζίμι με τον Ήλιο, που θα μπορούσε να φωτίσει αλήθειες και να δώσει επίτευξη σε προηγούμενες ενέργειές μας (και να μας δικαιώσει).

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα