Η Θυσία του Εγωισμού | Αφροδίτη στους Ιχθύς

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
13/03/2024

12 Μαρτίου και ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας και της έλξης, η Αφροδίτη, πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων, παρακινώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.

Απολαμβάνοντας την απόλυτη έξαρσή της, εκφράζει την Συμπαντική Αγάπη, αυτήν, που προέρχεται από την Πηγή των πάντων, προσδίδοντας το ουσιαστικό της νόημα, που δεν είναι άλλο από την θυσία του εγωισμού. Η διάθεση για προσφορά, θα υποκινείται από την αγάπη για τον πλησίον μας, ενώ ο διάχυτος ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα φέρει πιο κοντά τα ζευγάρια. Η αισθαντικότητα, ψυχής με ψυχή μπορεί να λειτουργήσει διαπραγματευτικά στις σχέσεις που χωλαίνουν, προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη ισορροπία, η πολυπόθητη αρμονία. Τα οικονομικά μας μπορούν να ενισχυθούν αρκετά, αλλά μπορεί και να χάσουμε λόγω της υπέρμετρης διάθεσης για προσφορά. Η εσωτερική μας ανάγκη να συνεισφέρουμε μπορεί να υπερκεράσει τους ορθούς υπολογισμούς από μέρους μας και να μας παρασύρει. Και ας μην ξεχνάμε, ότι μπορεί να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης, τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά, διότι θα υπάρξει και μια σποραδική έλλειψη αυτοελέγχου. Από την 1η έως τις 5 Απριλίου που θα περάσει πλέον στον Κριό, να θυμόμαστε πως η απόλυτη παράδοση, εγκυμονεί και κινδύνους, γιατί η αρνητική έκφανσή αυτής της Αφροδίτης προκαλεί ερωτικές ψευδαισθήσεις και οικονομικές πλάνες.

Περισσότερες ευκαιρίες και διευκολύνσεις θα έχουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Λίγη περισσότερη προσοχή σε ακυρώσεις, αυταπάτες και καθυστερήσεις χρειάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων τεσσάρων ημερών.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα