Η τάση της εβδομάδας 15 – 21/1

ASTROTEAM GUEST
13/01/2024

Στην αρχή της εβδομάδας (16/1) έχουμε ένα ωραίο εξάγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα βοηθώντας μας να νιώσουμε τους άλλους γύρω μας και να αφουγκραστούμε καλύτερα τις ανάγκες τους ενώ ενδιαφέρον μεγαλύτερο θα έχουμε για καλλιτεχνικές ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες!

Η όψη εξάγωνου λίγο μετά (18/1) του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο στους Ιχθύες δηλώνει ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερες συνεννοήσεις και να οργανωθούμε περισσότερο στη καθημερινότητα μας ενώ και το τρίγωνο με το Δια στο Ταύρο (19/1) είναι βοηθητική ως όψη για να βάλουμε τα σχέδια μας μπροστά! Ταξίδια, συμβόλαια, αποστολές βιογραφικών μπορούν να έχουν μακροημέρευση! Τη ίδια μέρα η Αφροδίτη από το Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί μια «ρευστή» εικόνα στις σχέσεις, ενώ δεν θέλει να πάρουμε ρίσκα στα οικονομικά ή να επενδύσουμε κάπου ή να κάνουμε υψηλού κόστους αγορές! Η σύνοδος του Ηλίου με τον Πλούτωνα στις 29.59ο του Αιγόκερω και η ταυτόχρονη είσοδος και των δυο στον Υδροχόο κάνει το κλείσιμο της εβδομάδας (20-21/1) αρκετά εκρηκτικό! Τόσο στις σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά νιώθουμε αρκετές πιέσεις, έλεγχο και μια αίσθηση ότι αλλάζουμε προτεραιότητες στη ζωή μας. Σχέσεις που φέρουν υπόγεια παιχνίδια εξουσίας έρχονται στην επιφάνεια για να μας δείξουν τα όρια που έχουμε καταλύσει και που πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε.

Αυτήν την εβδομάδα πιο τυχεροί είναι οι Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι του α δεκαημέρου ενώ οι πιο ζορισμένοι είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών αλλά και Υδροχόοι, Σκορπιοί, Λέοντες & Ταύροι των πρώτων δυο ημερών!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα