Η τάση της εβδομάδας 4/3 – 10/3

ASTROTEAM GUEST
02/03/2024

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με ένα εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στο Ταύρο (4/3) να δίνει ευκαιρίες σε επικοινωνιακό πλαίσιο και καλύτερες συμφωνίες και μην αφήσετε την εβδομάδα να κυλήσει προς το τέλος της καθώς ο Ερμής τρέχει γρήγορα και οι όψεις του αργότερα θα είναι αρκετά περιπλοκές και χαώδεις για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στις 27 μοίρες των Ιχθύων (8/3) και δημιουργεί χάος, ψευδείς πληροφορίες από μίντια, «παράλυση» των μέσων μαζικής μεταφοράς, εξαπατήσεις του νου και στρεβλώσεις στην μεταξύ μας επικοινωνία. Αποφύγετε τώρα υπογραφές που σας δεσμεύουν. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο (9/3) και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη σε επαγγελματικά/οικονομικά θέματα αλλά και σε συνεργασίες οι ισορροπίες είναι λεπτές καθώς αποκαλύπτονται πολλά που μας αιφνιδιάζουν. Μπορεί να παρατηρηθούν προβλήματα σε ομάδες, κοινωνικά θέματα μας σοκάρουν, συλλογικές αντιδράσεις, επαναστατικότητα και απεργίες, έντονα μετεωρολογικά – γεωλογικά φαινόμενα, προβλήματα με το διαδίκτυο ή την αεροπορία είναι στο μενού της εβδομάδας αυτής. Προσοχή στον αντικομφορμισμό ή τις ακραίες αμφισβητήσεις για όσους είστε στα τέλη του 2ου/αρχές 3ου Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες & Υδροχόοι.

Μεγάλη επιφυλακτικότητα και με τα μυαλά συγκρατημένα καθώς δεν έχετε καθαρή κρίση.

Κλείνοντας η εβδομάδα (10/3) έχουμε και την νέα Σελήνη στους Ιχθύς που δημιουργεί το αίσθημα τόσο του ονείρου αλλά και του απατηλού οράματος. Νέα ξεκινήματα για το 3ο δεκαήμερο των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων, αλλά με μεγάλη επιφυλακτικότητα και με τα μυαλά συγκρατημένα, καθώς δεν έχετε καθαρή κρίση. Ίσως να βάλετε τις βάσεις για κάτι καινούριο που θέλετε να κάνετε αλλά μην πάρετε αποφάσεις αυτή τη εβδομάδα. Το εξάγωνο του Ουρανού προς την νέα Σελήνη δείχνει ότι οφείλετε να ακολουθήσετε ένα πιο αυθεντικό, πρωτότυπο και έξω από τις κοινωνικές νόρμες δρόμο! Ο Ερμής περνάει στον Κριό (10/3) αρχίζοντας να ξεδιαλύνει το τοπίο και να έχουμε καλύτερη συνεννόηση από εδώ και κάτω.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα