Η τάση της εβδομάδας 26/2 – 3/3

ASTROTEAM GUEST
24/02/2024

Περνάμε αισίως από αυτή την εβδομάδα στον Μάρτιο, αφήνοντας πίσω τον επεισοδιακό Φεβρουάριο αλλά δεν σταματάνε οι εξελίξεις στο πλανητικό σκηνικό που φαίνεται να μας ζορίζει τόσο, όσο και να μας δίνει ευκαιρίες να αξιολογήσουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις!

Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στις 10.52ο Υδροχόου – Ταύρου (27/2) μοιάζει αρκετά ρισκαδόρικη ως όψη και τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε οικονομικά εγχειρήματα ή «ανοίγματα». Μια όψη που δίνει επιπολαιότητα στη δράση ενώ μπορεί να παρασυρθούμε από υπερβολικό ενθουσιασμό χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες των πράξεων μας! Στις 28/2 έχουμε μια πλειάδα όψεων διαδοχικά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου Ήλιος – Ερμής & Κρόνος θα συναντηθούν σε σύνοδο ο ένας στη καρδιά του άλλου δίνοντας το μήνυμα της έναρξης νέων συνθηκών. Μπορεί να ακούσουμε για ειδήσεις που αφορούν τα παιδιά και ασθένειες αυτών. Παρουσιάζονται προβλήματα στην επικοινωνία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή στα ΜΜΕ από απεργίες ή φυσικά φαινόμενα, εμπόδια ή καθυστερήσεις ή ακυρώσεις σε συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο η τριπλή αυτή σύνοδος φέρνει θλίψη, απογοήτευση και δημιουργεί στενότητα κατανόησης, καλό είναι να είμαστε συγκεκριμένοι και συγκροτημένοι αν πρέπει να μιλήσουμε σε ανώτερους ή σε πρόσωπα που έχουν λόγο στη ζωή μας (γονιός, σύντροφος ή εργοδότης).

Αποζητούμε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στις σχέσεις μας αλλά θέλει προσοχή στα οικονομικά από έκτακτα έξοδα.

Ο Φεβρουάριος μας εγκαταλείπει με μια θετικότερη όψη, αυτή του Ερμή με τον Δία στις 11ο Ιχθύων – Ταύρου όπου απαλύνει κάπως το βαρύ κλίμα των ημερών. Βρίσκουμε λύσεις στις διαφωνίες αρκεί και εμείς να μπούμε στη θέση του άλλου και να υπάρξει κατανόηση. Ο Μάρτιος μπαίνει με 2 καλύτερες όψεις, αυτή του Ηλίου με τον Δία στις 11ο Ιχθύων – Ταύρου και της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στις 17ο Υδροχόου – Κριού. Όψεις που δηλώνουν περισσότερη τύχη και ευκαιρίες σε επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα και μαλακώνει ιδιαίτερα τη σκληρότητα που υπήρξε στην αρχή της εβδομάδας. Το σαββατοκύριακο όμως έρχεται με ανατροπές στα ερωτικά και οικονομικά θέματα με την όψη τετραγώνου Αφροδίτης (Υδροχόο) – Ουρανού (Ταύρο). Ξαφνικές διασπάσεις, ρήξεις σε συνεργασίες ή από σχέσεις που μας καταπίεζαν. Αποζητούμε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στις σχέσεις μας αλλά θέλει προσοχή στα οικονομικά από έκτακτα έξοδα.

Αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται όσοι είναι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων, Καρκίνων, Σκορπιών & Ιχθύων ή έχουν Ωροσκόπο/Μεσουράνημα κοντά στις 11ο αυτών των ζωδίων ενώ πιο πιεσμένοι με απαιτήσεις και ζόρια είναι όσοι βρίσκονται στα τέλη του 1ου δεκαημέρου των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων ή έχουν Ωροσκόπο/Μεσουράνημα κοντά στις 9ο αυτών & στο τέλος του 2ου δεκαημέρου των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων ή έχουν Ωροσκόπο/Μεσουράνημα κοντά στις 19ο των παραπάνω ζωδίων.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα