Η τάση της εβδομάδας 19 – 25/2

ASTROTEAM GUEST
15/02/2024

«Γιορτή στη διαφορετικότητα & τη ποικιλομορφία»

Από τη αρχή της εβδομάδας (19/2) έχουμε σημαντικές αστρολογικές μετακινήσεις!

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, έτσι ξεκινάνε τα γενέθλια του τελευταίου ζωδίου και όλοι ερχόμαστε να βήμα πιο κοντά με την αθέατη ψυχικά πλευρά του εαυτού μας! Σημαντική θα είναι την ίδια χρονική στιγμή (19/2) η κορύφωση της όψης Χείρωνα/Βορείου Δεσμού στις 16ο του Κριού όπου μιλά για αναγνώριση και επούλωση τραυμάτων. Είναι μια όψη που η επιρροή της ξεκινά αρκετά νωρίτερα αλλά τώρα φτάνει στο ζενίθ της και μπορεί να δούμε μια αύξηση σε χειρουργεία αισθητικών επεμβάσεων, νέες τεχνικές στο κομμάτι του «life coaching», εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας είτε αφορούν σωματικά, είτε ψυχικά τραύματα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι μια γιορτή για την ποικιλομορφία των σχέσεων!

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα σε ερωτικό επίπεδο και σε επίπεδο σχέσεων καθώς ο «εραστής» του ζωδιακού, Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο θα υποδεχτεί στην αγκαλιά του την «ερωμένη» του, την Αφροδίτη η οποία τον πλησιάζει στο ζώδιο του Υδροχόου και χέρι χέρι μαζί θα προχωρήσουν σε ένα «καυτό ντουέτο». Η όψη θα ισχύει αρκετές μέρες αλλά θα κορυφωθεί στις 22/2. Όταν αυτό το ζεύγος πλανητών βρίσκονται μαζί ενωμένοι η ατμόσφαιρα γίνεται παθιασμένη και άκρως ερωτική! Φυσικά το ζώδιο του Υδροχόου εξυψώνει την φιλία από τον έρωτα, έτσι θα δούμε φιλικά πρόσωπα να μπλέκονται ερωτικά αλλά και το αντίθετο, ερωτικά ζευγάρια να ξεκινούν μια άλλη διαδρομή όπου θα πρέπει να εντάξουν το κομμάτι «φιλία» στις σχέσεις τους, ειδάλλως θα δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση, η εκκεντρικότητα στα πρότυπα των σχέσεων, οι σχέσεις εξ αποστάσεως, διαδικτυακές γνωριμίες αλλά και γνωριμίες με διαφορά ηλικίας, θα ξεπηδήσουν τώρα πιο εύκολα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι μια γιορτή για την ποικιλομορφία των σχέσεων!

Στις 23/2 ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Υδροχόου και περνά στο ευαίσθητο και καλλιτεχνικό ζώδιο των Ιχθύων. Εκεί παραδοσιακά έχει πτώση και ενώ το ταλέντο του είναι η φαντασία για καλλιτεχνικές δημιουργίες, η λογοτεχνία και η μουσική δεν τα πάει καλά με τα καθημερινά και πρακτικά της επικοινωνίας. Θα πρέπει όλοι να προσέξουμε την τυπικότητα σε ωρολόγια προγράμματα, τα δρομολόγια στις μετακινήσεις και στις μεταξύ μας επαφές. Το σαββατοκύριακο με την πανσέληνο στην Παρθένο και τον Κρόνο απέναντι της στους Ιχθύς θα «πέσει φως» σε θέματα υγείας, εργασιακά και μέσης εκπαίδευσης. Μπορεί να παρατηρηθεί αύξηση ιώσεων, μολύνσεων και νοσηλειών κυρίως σε μικρές ηλικίες. Απαραίτητη η οριοθέτηση και η υπευθυνότητα στα παραπάνω θέματα καθώς θα είναι ο κύριος λόγος διαφωνιών μέσα στις σχέσεις μας! Το τετράγωνο της Αφροδίτης του Υδροχόου με τον Δια στο Ταύρο (25/2) είναι μια όψη καλοπέρασης αλλά υπερβολών σε όλα τα επίπεδα. Καλύτερα είναι να είστε συνεπείς είτε απέναντι σε ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα, είτε και στα οικονομικά σας για να μην εκτεθείτε!

Αυτή τη βδομάδα η εύνοια βρίσκεται στο 1ο δεκαήμερο των Υδροχόων & Ζυγών ενώ οι πιο πιεσμένοι θα είναι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο Παρθένου, Ιχθύων. Δίδυμοι & Τοξότες θα ζοριστούν αρκετά αλλά στη γωνία τους περιμένουν οι λύσεις στις αγωνίες τους!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα