Η τάση της εβδομάδας 12 – 18/2

ASTROTEAM GUEST
10/02/2024

Αν θα έβαζα ένα τίτλο για αυτήν την εβδομάδα θα ήταν «ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί».

Έχουμε μπροστά μας μια άκρως απαιτητική και ζόρικη εβδομάδα από όλες τις απόψεις! Αρχικά να πούμε ότι μετά την νέα Σελήνη στον Υδροχόο αυτή τη βδομάδα μαζεύονται και άλλοι πλανήτες στο ζώδιο αυτό στρέφοντας το βλέμμα μας ακόμη περισσότερο σε συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο. Έτσι ενώ βλέπουμε τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα στον Υδροχόο προστίθεται ο Άρης και η Αφροδίτη, έχοντας έτσι μια πολυαστρία. Στις 13/2 η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει όψη με τον Ποσειδώνα και ίσως είναι η καλύτερη μέρα από άποψης επαφών και σχέσεων μιας και βγάζει αρκετό ρομάντζο και μαλακώνει την αυστηρότητα μας ενώ την ίδια στιγμή ο Άρης παίρνει φόρα για να μπει στον Υδροχόο. Την επόμενη μέρα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έχουμε την όψη Άρη – Πλούτωνα στις 0ο του Υδροχόου. Μια όψη βίαιη που «μυρίζει» μπαρούτι τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό πλαίσιο. Φανατισμός, επαναστατικότητα, εκρήξεις πάσης φύσεως, συγκρούσεις, εντάσεις και βία στις σχέσεις, γενικότερα παρουσιάζονται εξτρεμιστικές τάσεις και δράσεις ανά τον κόσμο! Χρήση της τεχνολογίας προς επιβολή των μαζών. Χρειάζεται απόλυτος αυτοέλεγχος και ψυχραιμία για να μην προβούμε σε παράνομες δράσεις ή ύπουλες ενέργειες και βλάψουμε εμάς και τους γύρω μας. Είναι μια όψη που παράγει έντονη σεξουαλικότητα σε σημείο επιβολής – υποβολής των άλλων.

Προσοχή και στα οικονομικά και πάσης φύσεως συμφωνίες που γίνονται τώρα!

Στις 16/2 περνάει και η Αφροδίτη στον Υδροχόο όπως προείπα και το Σαββατοκύριακο αναμένεται ακραίο σε επίπεδο σχέσεων μιας και η Αφροδίτη θα βρεθεί με τον Πλούτωνα σε σύνοδο, μια όψη που δείχνει έλξη και πάθος αλλά σε απόλυτο βαθμό, αναδύονται εντάσεις και υπόγεια παιχνίδια χειραγώγησης. Προσοχή και στα οικονομικά και πάσης φύσεως συμφωνίες που γίνονται τώρα καθώς ο Ερμής από τον Υδροχόο θα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο φέρνοντας αστάθεια και απρόβλεπτες εξελίξεις και σε αυτόν τον τομέα. Να έχετε ένα plan b αν χρειαστεί να ταξιδέψετε αυτό το σαββατοκύριακο ιδίως αν έχετε μαζί σας μικρά παιδάκια ή ζωάκια καθώς μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως από εμπόδια, ταραχή ή ξαφνικά συμβάντα ασυνεννοησίας και αλλαγής δρομολογίων. Πιθανότατα να παρουσιαστούν προβλήματα σε μέσα μεταφοράς, με το διαδίκτυο ή το ηλεκτρικό ρεύμα.

Πιο εκτεθειμένοι είναι όσοι βρίσκονται στις πρώτες τρεις μέρες των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων αλλά και στα τέλη του 2ου δεκαημέρου των ίδιων ζωδίων ή όσοι έχετε ωροσκόπο κοντά στις 0ο και 19ο αυτών. Οι πιο ευνοημένοι της εβδομάδας αυτής είναι όσοι βρίσκονται στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, Παρθένου, Καρκίνου αλλά και όσοι βρίσκονται στις τρεις πρώτες μέρες Διδύμων & Ζυγού.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα