Η τάση της εβδομάδας 5/2 – 11/2

ASTROTEAM GUEST
02/02/2024

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει αρκετά δυναμικά με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (5/2) αλλά λήγει επίσης επεισοδιακά με μια νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε όψη με τον Ουρανό.

Η ειδησεογραφία σοκάρει με γεγονότα που αφορούν τον κίνδυνο απέναντι σε παιδιά η ζώα. Απεργιακές και μεταφορικές κινητοποιήσεις, προβλήματα με το διαδίκτυο ή το ηλεκτρικό. Σε διαπροσωπικές σχέσεις υπάρχει έντονη πόλωση και φανατισμός, πείσμα και αδιαλλαξία. Η πιο συμπαθητική μέρα είναι στις 7/2 όπου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 19ο του Ταύρου. Αυτή η όψη δείχνει μια ξαφνική ευχάριστη εξέλιξη σε ερωτικά ή οικονομικά θέματα ειδικά για Αιγόκερους & Παρθένους του 2ου δεκαημέρου. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (8/2) είναι μια όψη που δηλώνει την στρατηγική και την ψυχραιμία στις κινήσεις μας ενώ από την άλλη η όψη τετραγώνου του Ηλίου με τον Ουρανό στις 19ο του Ταύρου μπορεί να φέρει ξαφνικές αποκαλύψεις, ανατροπές και έκτακτα περιστατικά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Διασπάσεις και ρήξεις σχέσεων ειδικά για το 2ο δεκαήμερο των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων!

Αιφνίδια γεγονότα σε συλλογικό επίπεδο, πολιτικά σκάνδαλα, ακραία μετεωρολογικά ή γεωλογικά φαινόμενα μπορεί να εμφανιστούν τώρα καθώς στις 10/2 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στις 20ο του Υδροχόου στην οποία συμμετέχει ο Ουρανός. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το νέο φεγγάρι μπορούσε να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να δούμε προς το μέλλον και να οραματιστούμε τα μακρόπνοα σχέδια μας αλλά οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Καλύτερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία και να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις λόγω θυμού, νευρικότητας ή αντιδραστικότητας σε διαφορές που θα προκύψουν.

Προσέξτε αρκετά το σαββατοκύριακο αυτό την επικοινωνία, τις μεταφορές και φανείτε ευέλικτοι…

Τη μέρα εκείνη έχουμε και μια όψη Ερμή – Δία σε τετράγωνο και εύκολα μπορούν να «ανάψουν τα αίματα» σε συζητήσεις. Αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε σύμπνοια με κάποιους ανθρώπους και μην προσπαθείτε να τους αλλάξετε αν έχετε διαφορετική φωνή από εκείνους. Προσέξτε αρκετά το σαββατοκύριακο αυτό την επικοινωνία, τις μεταφορές και φανείτε ευέλικτοι εκεί που βλέπετε ότι δεν βγάζετε άκρη είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο για να μην έχετε οριστικές ρήξεις ή «παγώματα». Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες & Υδροχόοι είστε εσείς που θα ταραχτείτε αρκετά αυτή τη βδομάδα, καθώς τα νέα ξεκινήματα και τα συμπεράσματα των επαφών σας που ευαγγελίζεται η εβδομάδα δε θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα