Η τάση της εβδομάδας 20-26/5 | «Εβδομάδα αλλαγών, ανανέωσης και δώρων»

ASTROTEAM GUEST
14/05/2024

Η εβδομάδα ανοίγει αρκετά ήπια και όμορφα με το εξάγωνο του Ηλίου από τον Ταύρο προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (20/5) μια όψη που δίνει δημιουργικότητα, έμπνευση και καλλιτεχνικές διαθέσεις.

Ο Ήλιος προχωρά γρήγορα στους Διδύμους εγκαινιάζοντας τα γενέθλια του 3ου κατά σειρά ζωδίου και για τον επόμενο μήνα η έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία. Στις 22/5 έχουμε μια θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τώρα είναι η στιγμή για αποφάσεις, για ανανέωση στην ερωτική ζωή και τόλμη στα επαγγελματικά! Ευνοούνται παραγωγικά σε οικονομικό επίπεδο και μέσα από μεγάλη δύναμη θέλησης μπορούν να βάλουν τις βάσεις για να μεταμορφώσουν τη ζωή τους όσοι είναι στις πρώτες δυο μέρες Διδύμων, Υδροχόου και Ζυγού. Στα μέσα της εβδομάδας (23.5) έχουμε να ζήσουμε μαγικές στιγμές τις οποίες υπόσχεται η όψη Αφροδίτης – Δία στις 29ο του Ταύρου και όλο αυτό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 29ο των Ιχθύων. Τώρα είναι η ώρα να πιστέψεις στο όνειρο, όποιο κι αν είναι αυτό. Τύχη, ευημερία, όραμα, απελευθέρωση από βάρη ψυχικά και υλικά. Εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, γνωριμίες και επισημοποιήσεις για όσους είναι στο τέλος των Ταύρων, Σκορπιών, Καρκίνων, Αιγόκερων, Παρθένων, Ιχθύων & στις πρώτες δύο μέρες Κριού, Τοξότη, Λέοντα, Διδύμων, Ζυγού & Υδροχόου.

Αυτό που είναι sos αυτή τη βδομάδα στο κλείσιμό της είναι ότι όσοι έχετε επηρεαστεί από την έκλειψη του Απρίλη (8.4)…

Στις 23/5 έχουμε και την πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, μάλιστα η τελευταία θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (25/5). Τέλος, ο Δίας αλλάζει ζώδιο και από τον Ταύρο που ήταν εδώ και ένα χρόνο περνά στους Διδύμους, είναι μια θέση «αδυναμίας». Πρακτικά όμως αυτό σημαίνει ότι Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι θα έχουν σημαντικές εξελίξεις στη προσωπική τους ζωή με αρκετή δόσης εύνοιας και στα οικονομικά! Αυτό που είναι sos αυτή τη βδομάδα στο κλείσιμό της είναι ότι όσοι έχετε επηρεαστεί από την έκλειψη του Απρίλη (8.4) τώρα ενεργοποιείται από τον Άρη στο Κριό που έχει φτάσει εκεί. Άρα, Κριοί κοντά στις 8.4, Ζυγοί κοντά στις 13.10, Καρκίνοι κοντά στις 11.7 και Αιγόκεροι κοντά στις 9.1 να είστε προσεκτικότατοι στις πρωτοβουλίες και στις αποφάσεις που θα πάρετε.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα