Η τάση της εβδομάδας 22 – 28/1

ASTROTEAM GUEST
20/01/2024

Μια εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας με έντονες εξελίξεις με μια εκρηκτική πανσέληνο στον Λέοντα αλλά και ευκαιρίες για κάποιους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Αρχικά, η Αφροδίτη αποχωρεί από το Τοξότη (23/1) και περνάει στον Αιγόκερω μαζί με τον Ερμή και τον Άρη και ευνοεί Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους. Στις 25/1 έχουμε μια αρκετά έντονη πανσέληνο του μήνα Ιανουαρίου στις 5ο του Λέοντα καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια σοκαριστικά γεγονότα στη πολιτική, στη τέχνη και την εκπαίδευση ενώ και στις σχέσεις πρόβλημα θα αποτελέσει το εγωιστικό κομμάτι κυρίως στις ζωές των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου που καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής. Προσοχή και στην υγεία στη τετράδα αυτή. Ένα πολυποίκιλο weekend έρχεται με τις όψεις να διαδέχονται η μια την άλλη και όχι απαραίτητα άσχημα. Το τετράγωνο του Ηλίου και του Δία (27/1) φέρνει απρόσμενη τύχη αλλά και υπερβολές ενώ η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στον Αιγόκερω κάνει το μυαλό «κοφτερό» στο να εκμεταλλευτούμε ιδέες στα επαγγελματικά. Το μόνο κώλυμα είναι η χρήση του λόγου να μη γίνεται με τρόπο που να φανούμε επιθετικοί ή είρωνες στους άλλους. Το κλείσιμο της εβδομάδας (28/1) φαίνεται ιδανικότερο στις σχέσεις αφού η Αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που δείχνει μακροημέρευση και σταθεροποίηση. Το τρίγωνο την ίδια μέρα του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό μπορεί να δείξει ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις ή ειδήσεις που μας χαροποιούν. Για όσους ψάχνουν μια λύση στα επαγγελματικά τους σε ένα πρόβλημα επίσης μπορεί να βοηθήσει αυτή η όψη !

Πιο ευνοϊκή η εβδομάδα για τους Παρθένους και Αιγόκερους του 1ου και του 2ου δεκαημέρου ενώ πιο ζορισμένοι όσοι είναι στο 1ο δεκαήμερο των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα