Η τάση της εβδομάδας 25/3 – 31/3

ASTROTEAM GUEST
23/03/2024

Η τελευταία εβδομάδα του Μάρτη έχει στο ξεκίνημα της (25/3) την έκλειψη Σελήνης στις 5ου του Ζυγού και υπό αυτό το καθεστώς θα χρωματιστεί όλη η εβδομάδα.

Χρειάζεται να δείξουμε απόλυτη ψυχραιμία σε αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε σε σχέσεις ή και συνεργασίες, εξάλλου το ζώδιο του Ζυγού είναι ένα ζώδιο αέρα και τώρα πρέπει να βάλουμε τη λογική μπροστά, να ζυγίσουμε τις καταστάσεις χωρίς υστερίες και υπερβολικές εκδηλώσεις συναισθηματισμού.

Σε κοσμικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την δικαιοσύνη, τις διακρατικές σχέσεις, την ειρήνη, τους διαπραγματευτικούς φορείς (βλέπε Ο.Η.Ε). Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου ή όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες από 3-7ο των παραπάνω ζωδίων. Στην πορεία της η εβδομάδα (28/3) έχει μια θετικότερη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από τους Ιχθύς και τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια όψη που δείχνει καλύτερες προοπτικές σε σχέσεις και μπορεί να έχουμε αναπάντεχες όμορφες εκπλήξεις. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η συναισθηματική αποταύτιση, να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να χαλαρώσουμε, απολαμβάνοντας τα απλά και όμορφα πράγματα. Αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία, καθώς από τον Απρίλιο μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού, οπότε οργανωθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε τώρα. Μεγαλύτερη εύνοια σε προσωπικά ζητήματα έχουν όσοι είναι στο τέλος του 2ου, αρχές 3ου δεκαημέρου Ταύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Παρθένοι & Αιγόκεροι.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα