Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/3 έως 31/3

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
21/03/2024

Κριός

Το βλέμμα σας στις στενές σχέσεις και συνεργασίες, στο γάμο, αλλά και σε νομικές αντιπαραθέσεις, όλα τονίζονται και πυροδοτούνται. Μια εσωτερική αντιπαράθεση, η οποία προκαλεί και συναισθηματικό αναβρασμό. Αλλαγή σε ό,τι θέλετε να εξελίξετε. Προσοχή σε ζήλια και κτητικότητα.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα τονίζει αλλαγές που πρέπει να κάνετε σε οργάνωση, σε διατροφή και άσκηση, σε κατοικίδια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και σε ό,τι έχετε αμελήσει, ό,τι έχετε αφήσει πίσω ή κρυφό. Προσοχή, επίσης, σε συναισθηματική καταπίεση και κριτική προς τους άλλους!

Δίδυμοι

Ξεκινάει ένα διάστημα όπου έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε αρκετά από τα σχέδια σας για το μέλλον. Αντιπαραθέσεις με φίλους, θέματα με τον ερωτικό σύντροφο ή/και τα παιδιά. Ευκαιρία να αναγνωρίσετε ξεκάθαρα τον εαυτό σας. Και σε εσάς προσοχή σε θέματα κτητικότητας και ζήλιας. Και προσοχή στην τάση σας για εξιδανίκευση!

Καρκίνος

Ευκαιρία να αποσυρθείτε με σκοπό να ανακινήσετε θέματα και εσωτερικές διεργασίες, να αλλάξετε συμπεριφορές οι οποίες δεν εξυπηρετούν πλέον. Ξεκινά ένα ντόμινο αλλαγών από μέσα προς τα έξω και αφορά στους πιο σημαντικούς πυλώνες της ζωής σας, οικογένεια, δουλειά, σχέσεις. Βγαίνετε από τη ζώνη ασφαλείας, συνειδητά και για καλό!

Λέων

Έρχεστε αντιμέτωποι με το οικείο περιβάλλον, με φίλους, αδέρφια, συγγενείς, με διάφορα θεματάκια τα οποία έχουν ρίζες στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να κάνετε τις συζητήσεις που αφήνετε για άλλη φορά, με σκοπό να απελευθερωθείτε! Ξεκαθαρίσματα τώρα για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Προσοχή σε μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο!

Παρθένος

Η περίοδος αυτή τονίσει ένα τι παραπάνω θέματα ασφάλειας, κυρίως θέματα οικονομικής ασφάλειας, τα οποία συνδέονται με τις αξίες και την αυτο-εκτίμησή σας. Αν ζορίζεστε, μήπως πρέπει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και όχι με την υπερ-ανάλυση; Παρατηρήστε τις συνειδητοποιήσεις που γίνονται με σκοπό την μετάλλαξή σας.

Ζυγός

Τα φώτα πάνω σας και την ίδια στιγμή εστιάζετε στην εξωτερική σας εμφάνιση, στην εικόνα σας, αλλά και στη διαλλακτική σας ικανότητα και επικοινωνία. Οφείλετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους, με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Ευκαιρία να οπλιστείτε με αποφασιστικότητα, με σκοπό να κερδίσετε αυτο-έλεγχο.

Σκορπιός

Η περίοδος αυτή είναι σαν να σας βάζει σε ένα αρκετά υδάτινο και σκοτεινό περιβάλλον, με σκοπό να κάνετε τις απαραίτητες αποκαλύψεις για τον εαυτό σας. Θέλει προσοχή μη βουλιάξετε συναισθηματικά. Πυροδοτούνται θέματα του παρελθόντος με σκοπό να κάνετε το οριστικό κλείσιμο και να πάτε να κυνηγήσετε νέους στόχους.

Τοξότης

Μια περίοδος χρονική όπου δίνετε πολλή σημασία σε φίλους, ομάδες, κοινότητες, στα σόσιαλ. Υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη για την αναζήτηση της αλήθειας και της ειλικρίνειας προς τον εαυτό σας και έπειτα προς τον υπόλοιπο κόσμο. Προσοχή σε επενδύσεις, στα χρήματα της δουλειάς, αλλά και την αξία που παίρνετε από την καριέρα.

Αιγόκερως

Μια αρκετά συναισθηματική, αλλά και παραγωγική περίοδος ξεκινάει με σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε επαγγελματικά, προσωπικά, ψυχολογικά. Θέματα με γονείς, αλλά και ο δικός σας γονεϊκός ρόλος, ο δημόσιός σας ρόλος, επίσης, αναδεικνύονται. Ευκαιρία να γεφυρώσετε αντιπαραθέσεις σε όποιο μέτωπο, με σκοπό να προχωρήσετε ακέραιοι και διάφανοι μπροστά.

Υδροχόος

Τρέξιμο, αναστάτωση, αλλαγές με σκοπό να διευρύνετε την οπτική σας εικόνα προς τη ζωή. Εξισορρόπηση καταστάσεων και όχι φανατισμό προς τη μια πλευρά ή την άλλη. Ουσιαστική επικοινωνία και σύνδεση με το οικείο περιβάλλον με σκοπό το ξεκαθάρισμα. Το φρεσκάρισμα ξεκινά από τα μικρά για να πάει στα πιο μεγάλα!

Ιχθύες

Τι είστε και τι έχετε; Ήρθε μια περίοδος όπου θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με τα κτήματα και τα αποκτήματα σας πηγή ασφάλειας. Θέματα του παρελθόντος, θέματα τα οποία αφορούν στη διαχείριση, τον έλεγχο και την ανασφάλειά σας επανέρχονται με σκοπό να σας μεταμορφώσουν. Ευκαιρία να κάνετε τη… βρώμικη δουλειά με τον εαυτό σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα