Η συντριβή των Influencer – Πλούτωνας στον Υδροχόο

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
11/11/2023

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο ψυχρό και κρύο.

Εύκολα αποστασιοποιείται συναισθηματικά και εξίσου εύκολα εκλογικεύει και δημιουργεί εγκεφαλικές συνάψεις χωρίς ίχνος συναισθήματος. Κυβερνήτης του Ο Ουρανός (και παλιά ο Κρόνος) και οι 2 παγώνουν και οι 2 φριζάρουν και οι 2 απαιτούν απόσταση από οτιδήποτε δεν έχει ψυχρή επιστημονική εξήγηση! Η αδιαφορία του συναισθήματος;  Ίσως και απλή αποταύτιση… Μήπως όμως ξεφύγαμε και το marketing strategy της γρήγορης εικόνας μας δημιούργησε ναρκισσιστικές διαταραχές που (δεν είχαμε), αλλά πριμοδοτήσαμε άλλους να αποκτήσουν; Με τη γρήγορη πληροφορία; Με το ακόμα πιο γρήγορο internet;

Το τέλος του «Εγώ Τώρα!» – Το τέλος του Celebrity – Το τέλος του Influencer – Το τέλος του « Όλα για μένα» – Το τέλος του «Θέλω μόνο για μένα»

Ο Πλούτωνας αφορά το συλλογικό ζώδιο του Υδροχόου

Ο Υδροχόος βρίσκεται αξονικά απέναντι από το ζώδιο του Λέοντα που αφορά το «εγώ» με τη μορφή της εξατομίκευσης. Οι «επηρεάζω» την κοινή γνώμη δουλεύουν πάνω σε αυτό που κάνουν «ΑΥΤΟΙ» μόνο, δήθεν αυθόρμητα και διαφορετικά από τους άλλους.

Κλαίνε, τσακώνονται, γίνονται ρεζίλι, βγάζουν στη φόρα ό,τι πιο προσωπικό κατά συρροή και επανάληψη, ακόμα και υποκρινόμενοι ότι δεν ήταν σύμφωνα με τη γνώμη τους ή την έγκρισή τους (δε δίστασαν να βγάλουν προσωπικές στιγμές τους και να δώσουν έμφαση). Το «το μότο» είναι μπορεί να μην έχω κανένα ταλέντο ή καμία δεξιότητα, αλλά θα δείξω θράσος και παρορμητισμό και θα βάλω στην κλειδαρότρυπά μου το κοινό που διψάει, αλλά δεν τολμά να κάνει αυτά που κάνω εγώ… ακόμα και το τίποτα! Είμαι ενδιαφέρον/ενδιαφέρουσα τύπος/τύπισσα και πάσχω μόνο από ανάγκη για προσοχή, ενώ είστε όλοι τόσο χαζοί και μπορώ να σας επηρεάσω. Βέβαια, είναι και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς από το 2012 και βοήθησε στην παραπλάνηση και στο χάσιμο του χρόνου, στη μεγάλη απώλεια των ωρών της ζωής μας, χαζεύοντας πάνω σε διαδικτυακά θέματα που μας αποσπούσαν την προσοχή nanosecond. Ναι την πατήσαμε όλοι! Ήρθε και ο covid19 και μας έκλεισε σπίτι, αφήνοντας άφθονο ελεύθερο χρόνο, οπότε ήρθε και έδωσε τη χαριστική βολή στη χαζομάρα.

Θα αλλάξει ακόμα μια φορά τα δεδομένα της ανθρωπότητας!

Όμως όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος – κι όπως πολύ ωραία είχα επισημάνει στα βίντεο του 2020 «τα λεφτά αλλάζουν χέρια»! Πάρα πολύ ωραία μέχρι τώρα άλλαξαν. Τώρα περνάμε σε μια νέα εποχή με τον Πλούτωνα σε ένα ζώδιο που αφορά την ομάδα και την κοινή ιδεολογία και ό,τι έχει να κάνει με το ανατρεπτικό, επαναστατικό αυτό ζώδιο θα αλλάξει ακόμα μια φορά τα δεδομένα της ανθρωπότητας. Όσοι απορείτε, λοιπόν, πως έγινε αυτός ή αυτή ή κάποιοι άλλοι διάσημοι μπορείτε, αφενός να το εξηγήσετε, αφετέρου να παρακολουθήσετε την από ‘δω και πέρα πορεία τους και την αποκαθήλωσή τους μέσω της ίδιας μεθόδου που τους δημιούργησε! Μια και έξω… Όπως την τελευταία φορά που ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έφερε την Γαλλική αλλά και την Αμερικάνικη Επανάσταση και κατήργησε τη δουλεία, έτσι και τώρα θα μας απελευθερώσει από τη δουλεία της ψεύτικης εικόνας και της προσωρινής ηδονοβλεπτικής περιέργειας, στέλνοντάς μας σε ιδεολογικά πρότυπα υδρολογικού χαρακτήρα. Πιο απλά, πιο απτά και αποδείξιμα αξιόλογα και σίγουρα πιο έξυπνα. Γιατί οι Υδροχόοι, ως γνωστόν, σιχαίνονται τα 3 Β (τους βλάχους, τους βρώμικους και τους βλaκες), επιδεικνύοντας ταυτόχρονα την σνομπίστικη απέχθειά τους, χλευάζοντας, απαξιώνοντας ή ειρωνευόμενοι το «υποκείμενο» θύμα του «Εγώ» τους!

Αλληλούια – Αφορά τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων!

Βέβαια, θα επικρατήσει η άποψη ότι η πρόοδος (η οποιαδήποτε πρόοδος) θα είναι θετική, ακόμα και αν κάνει ζημιές και διαλύει τάξεις πραγμάτων και παραδόσεις που κρατούν αιώνες. Συχνά θα μπαίνουμε σε διενέξεις επαναστατικού χαρακτήρα – όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, χρώματος και ιδεολογίας και όσο να ‘ναι θα γίνει μια σφαγή επ’ αυτών. Οπότε, είναι πιθανή μια σαρωτική ριζική αλλαγή κοινωνικών προτύπων και χαρακτήρων, αλλά θα είναι ένας αγώνας με μεγάλη διάρκεια, που θα εξελιχθεί μέχρι το 2044 φανερά πλέον έναντι οποιασδήποτε ανισότητας. Τουλάχιστον, θα βροντοφωνάξει και θα πει «ΟΧΙ» στις ψευδαισθήσεις της άκυρης μεγαλοπρέπειας!

Ζήτω Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο!

Υ.γ. Θα κάνει και θα φέρει κι άλλα πολλά, αλλά ας τα πάρουμε σιγά σιγά…

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα