Η πρώτη ένοχη Πανσέληνος του 2022

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
13/01/2022

Η Πανσέληνος του χιονιού!

Κανένα μυστικό δε θα είναι καλά φυλαγμένο σε αυτή την πρώτη Πανσέληνο του 2022. Η σφικτή αγκαλιά του Πλούτωνα στον Ήλιο της και η ενοχική αντίθεση του με τη Σελήνη, θα φέρει ανατροπές στις σχέσεις, θα φέρει εντάσεις και αποκαλύψεις, κυρίως για τον Παρορμητικό Σταυρό των τελευταίων ημερών.
Οι όψεις της Πανσελήνου ανήμερα του Αγίου Αθανασίου είναι κοφτερές και «πένθιμες» καθώς η συμμετοχή του Πλούτωνα στη μοίρα της έξαρσης του Άρη, στην 26η μοίρα του Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει βίαια συναισθήματα, θα φέρει ατυχήματα, εκδικητικότητα και… ταρακουνήματα. Σκληρός ο Ήλιος στον Αιγόκερω, και στη επαφή του με τον Πλούτωνα θα είναι το γράμμα του νόμου, απέναντι στην τρυφερή Σελήνη του Καρκίνου που αναζητά τη συναισθηματική ασφάλεια.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από τους υπολοίπους και θα πρέπει να κρατήσουν τα μυστικά τους καλά φυλαγμένα;

Μα φυσικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί των τελευταίων ημερών.
Ο Ερμής στην πρώτη Πανσέληνο του 2022 , θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε μια θέση που του ταιριάζει μεν, αλλά που τη δυσκολεύει ο Κρόνος στο πλάι του, και ο Ουρανός στα περιοριστικά τετράγωνα που του θέτει. Προσοχή σε κάθε τι τρυφερό και ελπιδοφόρο που υπάρχει στις ζωές μας, γιατί ο Ερμής αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει, τα νιάτα, που δίνουν το όραμα στο μέλλον.
Περισσότερο προσεκτικοί σε αυτή εδώ την όψη, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τέλος πρώτου δεκαημέρου, αρχής τρίτου.
Ο Άρης από την ταξιδιάρα θέση του στον Τοξότη, σε μια αποκλίνουσα χιαστί με τη Σελήνη και με ένα επίσης αποκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχει ερεθίσει τα νεύρα του Μεταβλητού Σταυρού, Τοξότες, Δίδυμους, Παρθένους και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Κύριο μέλημά τους, η αποφυγή εξαπατήσεων και μολυσματικών καταστάσεων σώματος και Ψυχής.

Πανσέληνος 18ης Ιανουαρίου για κάθε ζώδιο!

Κριός

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022, το Φεγγάρι του Καρκίνου θα είναι για εσάς το μικρό μέρος της μεγάλης εικόνας, αυτής που θα σας δείξει τι θα συμβεί το Μάρτιο, τότε που θα την ενεργοποιήσει η σύνοδος Πλούτωνα, Άρη, Αφροδίτης, Εστίας, σε αυτές ακριβώς τις μοίρες του Αιγόκερω. Αλλαγές οικογενειακές, αλλαγές κατοικίας, ακόμη και αλλαγές χώρας σε ορισμένες περιπτώσει, είναι δυνατόν να συζητηθούν τώρα και να πραγματοποιηθούν την άνοιξη. Υπομονή και επιμονή λοιπόν, κυρίως οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 17,18,19 και 20 Απριλίου. Οτιδήποτε αλλάζει έχει διάρκεια και εξέλιξη.

Ταύρος

Η Πανσέληνος της 18ης του Γενάρη, δεν μπορεί να σας οδηγήσει σε περισσότερο υποχρεωτικές και βίαιες αλλαγές, από αυτές που έχετε βιώσει κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Προσπαθείτε να κατανοήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας συμβαίνει. Ουρανός είναι! Κανένας, μα κανένας δεν έμεινε ποτέ ο ίδιος, μετά το πέρασμα του Ουρανού στη ζωή του. Για τους γεννημένους 17, 18, 19 και 20 Μαΐου η πρώτη Πανσέληνος του 2022 θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Το πρώτο μεγάλο Φεγγάρι του 2022 θα σας φωτίσει το μονοπάτι του κέρδους και της επιχειρηματικότητας. Ευκαιρίες που περιμένετε εδώ και καιρό θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα σας βάλουν στη διαδικασία της βαθιάς σκέψης και της επιλογής. Η στιγμή δεν είναι τυχαία! Είναι σοφά διαλεγμένη και έχει τις ρίζες της στην προηγούμενη χρονιά με την εύνοια και τα δώρα που σας είχε φέρει ο Δίας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες 17, 18, 19 και 20 Ιουνίου θα κατανοήσετε το βάθος των καταστάσεων που θα προκύψουν σε αυτή την Πανσέληνο του Καρκίνου

Καρκίνος

Είναι θέμα δικό σας και των… άλλων σας, η πρώτη αυτή Πανσέληνος του 2022 και θα σας θυμίσει με βροντερή φωνή τι είναι αυτό που θέλετε και δεν το έχετε. Ίσως έρθουν απογοητευτικές αποκαλύψεις στο φως, ή καταστάσεις που ναι μεν υποψιαζόσασταν και απλώς τώρα θα έχετε και τις αποδείξεις. Για τους δεσμευμένους, μπορεί να σημάνει αλλαγές που σε αντιδιαστολή πάντα με τον αστρολογικό χάρτη του καθενός, θα μπορούσαν να φέρουν την τέλεια ένωση και έναν απόγονο ή την τέλεια διάλυση και την οριστική απομάκρυνση από ένα σύντροφο. Το κλειδί είναι η εμπιστοσύνη που έχετε και σας έχουν, καθώς προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι 17, 18, 19 και 20 Ιουλίου.

Λέων

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 θα φωτίσει για εσάς θέματα υγείας σωματικής, ψυχολογικής, αλλά και θέματα καθημερινότητας. Θα θωρακιστείτε και θα προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο. Οι αλλαγές που θα συμβούν σκοπό έχουν να σας φέρουν σε διλήμματα που θα σας κάνουν να επιλέξετε αυτό που σας αξίζει πραγματικά. Αν πρέπει κάτι να προσέξετε, αυτό έχει να κάνει με το παρασκήνιο και τα μυστικά τα δικά σας και των άλλων. Και επειδή οι καλές αυλές κάνουν τους καλούς Βασιλείς, προσεκτικοί σε αυτή την Πανσέληνο του Καρκίνου οι γεννημένοι 17, 18, 19 και 20 Αυγούστου.

Παρθένος

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 δεν είναι καθόλου αρνητική για εσάς! Προκλητική ίσως, αλλά οι προκλήσεις αυτές σκοπό έχουν να προάγουν την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Το διαισθάνεστε πως ο καιρός για τα μεγάλα και τα σπουδαία έχει έρθει και πως εσείς είστε έτοιμοι να τα διεκδικήσετε με σύνεση και γνώση. Καιρός είναι να αφήσετε την εντροπία να εισχωρήσει και λίγο στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αυτή εδώ την Πανσέληνο είναι ιδιαιτέρως θετική για τους γεννημένους 18, 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σας και οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το διάστημα θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία σας και κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν καλό θα ήταν να αξιολογηθούν αργότερα, με τη Νέα Σελήνη. Στη συγκεκριμένη Πανσέληνο σοφό θα ήταν να επιδιώξετε κλεισίματα που θα είναι οριστικά και να αποφύγετε τα ξεκινήματα τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου. Σε αυτή την πρώτη Πανσέληνος πρέπει να καταλάβετε πως μπορείτε και μόνοι σας. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να προασπίσετε τις ηθικές σας αξίες και να προβλέψετε αν ορισμένες από τις πράξεις σας θα επηρεάσουν την οικογένεια και τη δουλειά σας, κυρίως οι γεννημένοι 18,19, 20 και 21 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 θα είναι άκρως ερωτική και επικοινωνιακή για εσάς τα παιδιά του Πλούτωνα και με την ενεργή του συμμετοχή του κυβερνήτη σας, στο ολόγιομο Φεγγάρι του Αγίου Αθανασίου! Κάθε τέλος μια νέα αρχή, και κάθε νέα αρχή θα σας φέρνει πιο κοντά στις πολλές και κρυφές επιδιώξεις σας. Το φως της Πανσελήνου του Καρκίνου θα σας φέρει αποκαλύψεις ωφέλιμες για την καρδιά σας και την καρδιά του συντρόφου σας. Οι ωφελημένοι θα είναι οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών, 18, 19, 20 και 21 Νοεμβρίου, τόσο στις ερωτικές, όσο και στις κοινωνικές τους αναζητήσεις.

Τοξότης

Σε αυτή την πρώτη Πανσέληνο του 2022 ήρθε η στιγμή να βάλετε τις βάσεις για αυτά που θα έρθουν την άνοιξη με πρωταρχικής σημασίας μήνα, το μήνα Μάιο. Άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το διάστημα έχουν έρθει για να παίξουν σημαντικό, καρμικό ρόλο στα επαγγελματικά σας θέματα. Τώρα είναι η στιγμή να φτάσετε και εκεί που δεν… μπορείτε, ή εκεί που είχατε πιστέψει πως δεν μπορείτε. Πρώτα όμως θα πρέπει να βάλετε μια σειρά τα οικονομικά σας και στις απαιτήσεις πάνω σε αυτά. Ιδιαιτέρως σημαντική η πρώτη Πανσέληνος του Ιανουαρίου για τους γεννημένους 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Η «ένοχη» Πανσέληνος της 18ης Ιανουαρίου στα δικά σας χέρια, με τον Πλούτωνα να ακουμπά τον Ήλιο σας και να φέρνει θέματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η Σελήνη απέναντί σας εκπροσωπεί την ψυχολογική σας κατάσταση, την υγεία σας, αλλά και τις γυναίκες της ζωής σας. Καλό θα ήταν λοιπόν να δώσετε σημασία και προσοχή στα θέματα που τις αφορούν και να οπλιστείτε με δύναμη. Θυμηθείτε όμως πραγματιστές Αιγόκεροι πως η δύναμη χωρίς Ψυχή, παραμένει απλώς ένα προσωπείο. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι γεννημένοι, 17, 18, 19 και 20 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Μυστικές σχέσεις, ή σχέσεις με άτομα που σας κρατούν σε αβεβαιότητα μπορεί να αποκαλυφθούν κάτω από το φως της πρώτης Πανσελήνου του 2022 και να σας φέρουν μπροστά σε εκπλήξεις που δεν τις περιμένατε. Ίσως πάλι να μην είστε έτοιμοι να αντικρίσετε κατά πρόσωπο την αλήθεια που κάποιοι με επιμέλεια σας έκρυβαν μέχρι τώρα. Καλές οι επαναστατικές διαθέσεις, αλλά μόνο οι επαναστάσεις που έχουν αιτία μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και τους… χαρακτήρες. Προσεκτικοί οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, 17, 18, 19 και 20 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 θα σας φέρει και τα πρώτα αποτελέσματα των ευκαιριών που σας είχε προσφέρει ο Δίας, την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Κοινωνικότητα, επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και ερωτικές ευκαιρίες θα φέρει το φως της Πανσελήνου με τη θέση της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου! Ο συντονισμός με την πραγματικότητα θα πρέπει να είναι το μότο σας μέχρι τη Νέα Σελήνη του Φλεβάρη, ο συντονισμός αυτός που θα στέψει με επιτυχία κάθε νέο σας εγχείρημα. Περισσότερο ευνοημένοι οι γεννημένοι 17,18,19 και 20 Μαρτίου.
Η πρώτη Πανσέληνος του 2022, η Πανσέληνος του χιονιού θα προσπαθήσει να αποκαλύψει μυστικά καλά κρυμμένα. Οπλιστείτε με θάρρος και πιστέψτε πως χρειάζεται μεγαλύτερη γενναιότητα για να κρατηθεί ένα μυστικό, παρά για να αποκαλυφθεί. «Έρχονται στιγμές που αυτό που αισθάνεσαι πρέπει να το κρατάς μέσα σου», έχει πει ο μεγάλος Τζων Στάινμπεκ… και έχει μεγάλο δίκιο!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα