Η ομορφότερη του Ζωδιακού – Αφροδίτη στον Αιγόκερω

ASTROTEAM GUEST
14/01/2021

Ακαταμάχητη όπως πάντα με τις αξίες, την ασφάλεια και τις σχέσεις πάντα να την αφορούν, η Ομορφότερη του Ζωδιακού Αφροδίτη, ετοίμασε και αυτή τις βαλίτσες της, ντύθηκε με το κυπαρισσί ταγιέρ της, φόρεσε τις 12-ποντές γόβες της και αποβιβάστηκε από το ταξιδιάρικο ζώδιο του Τοξότη στο Αυστηρό Ζώδιο του Αιγόκερω, που την σέβεται και την αγαπά μόνο εάν τηρήσει τους κανονισμούς του για να αναλάβει δράση σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Από όπου περνά η ομορφιά της λάμπει και αφήνει ευεργεσίες εάν χρησιμοποιηθεί η ‘’χάρη’’ της σωστά.

Στην φύλαξη της, έχει όλες τις απολαύσεις της ζωής, την αγάπη, την ομορφιά, το μοίρασμα, την συνεργασία, την αρμονία, τις ισορροπίες, τις σχέσεις, την δεκτικότητα, την ευγένεια αλλά και την αγένεια, την ανηθικότητα, την επίδειξη, την φιλαρέσκεια, την φιλαργυρία και τον ναρκισσισμό. Είναι εκ φύσεως η ώθηση να συσχετιστούμε με τους άλλους, με απώτερη ανάγκη της τις επαφές, την ένωση και την συμφιλίωση. Κάτω από την φιλοξενία του Κρόνου, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το Status Quo και την κοινωνική της εικόνα.

Ό,τι την αφορά μας είναι πολύ σημαντικό, αφού παράλληλα είναι η έκφραση των συναισθημάτων μας στους άλλους, το τι σεβόμαστε και εκτιμάμε.

Ο Αιγόκερος θα την μάθει να είναι προσεκτική και να εκτιμά όλα όσα έχει ή όσα αποκτά μέσα από τον δικό της κόπο και την σωστή διαχείριση των οικονομικών της. Θα την διδάξει να είναι οργανωμένη, αυστηρή και να μάθει να εκτιμά σωστά τις Αξίες στους άλλους, τόσο υλικές μα προπάντων τις ηθικές.

Θα καλεστεί στο να επενδύει και να ‘’κατασκευάζει’’ δημιουργικά και πρακτικά έργα παράλληλα, που θα έχουν μακροχρόνιο όφελος, εάν τα δομήσει σωστά με την απαιτούμενη οργάνωση και υπευθυνότητα του Κρόνου και περιορίσει τις απαιτήσεις της .

Προσεκτική, συντηρητική και αρκετά επιφυλακτική γίνεται και με τις σχέσεις της, μα σκοπός του Ζωδίου αυτού είναι να αποκτήσει την απαιτούμενη σοβαρότητα στις κοινωνικές της επαφές και την πηγαία Αξιοπρέπεια. Με τον ρομαντισμό να κρύβετε πίσω από ανασφάλειες μην πληγωθεί, παγώνει στο κοινωνικό σύνολο προτιμώντας να γίνει καριερίστας, με την αγάπη και τον θαυμασμό της για σένα να υποδεικνύεται εμπράκτως στηρίζοντας σε στην προσωπική σου ανέλιξη και κρίνοντας σε τυχών άπρεπες κινήσεις.

Πόσο θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί! Μα ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα στην προκειμένη περίπτωση γιατί ο Κύριος που την Φιλοξενεί δεν είναι Τυχαίος. Είναι ο Κύριος του Κάρμα και θα έρθει να την Κρίνει αυστηρά για τις επιλογές της, τόσο στο πώς φέρεται και ενεργά σε συνεργασίες, μα και στη στάση της απέναντι σε κάθε της συσχέτιση, όπως και στο πως θα πράξει για να ανελιχτεί με τις προμελετημένες σχέσεις για όφελος και κοινωνική άνοδο να αφήνουν στην τελική… γεύση πικρίας.

Άλλον αγαπάς και άλλον έχεις στο μυαλό σου γλυκιά μου Αφροδίτη… Ο πανέμορφος Άρης μάχεται για τα κεκτημένα και τις κοινές ασφάλειες σας μέσα από το δικό σου σπίτι στον Ταύρο, έναντι του Μέγα Κρόνου που ακόμα τον οριοθετεί σε κάθε του δράση. Είναι έτοιμος να εκραγεί με τον άλλο σου καλεσμένο, τον ανατρεπτικό Ουρανό, που ζήτα αλήθειες και από τους δυο σας για να στηρίξει και να εξελίξει την κάθε σας επαναστατική ενέργεια ως προς την ελευθερία και ανεξαρτησία.

Στην αγκαλιά των δύο σε θετική οψη Τριγώνου, θα υπάρχει μια εξαιρετικά ασυνήθιστη ενέργεια αφύπνισης, δίνοντας θάρρος και γρηγοράδα σε ότι νέο Εξελικτικό και πρωτοποριακό ξεκίνημα και ξαφνικές οικονομικές διευκολύνσεις. Με έντονο μαγνητισμό και ερωτική υπερδιέγερση ως προς την κατάκτηση του στόχου, σκηνοθετούνται ξαφνικά νέες, αντισυμβατικές και ασυμβίβαστες ερωτικές περιπέτειες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι <<Μέσα από μάχες γεννιόνταν οι μεγάλοι έρωτες >>.

Οι σωστές δομές, η υπευθυνότητα, η σταθερότητα, η αξιοπιστία, ο σεβασμός σε κάθε ιδιαιτερότητα αλλά και ως προς την ατομική ελευθερία, γίνονται το κλειδί ώστε να κρατηθούν στο πέρασμα του χρόνου.

Η παραμονή της στον Αιγόκερω δεν είναι αμελητέα, αφού τον Δεκέμβριο όχι μόνο θα ξαναβρεθεί σε αυτό το Ζώδιο, αλλά και θα βρεθεί ανάδρομη στην αγκαλιά του κτητικού Κύριου του Σκότους Πλούτωνα, που θα την αναγκάσει σε πολύ βαθιές μεταλλάξεις.

Από την διέλευση της στον Αιγόκερω θα ευεργετηθούν Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι. Ευκαιρίες θα έχουν Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες.

Δέσποινα Κυπριανού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα