Η Μυσταγωγική Αφύπνιση του Δία

ASTROTEAM GUEST
29/12/2021

Αυτή η γενναιόδωρη ενέργεια που διαχέεται γύρω από τον πατέρα Θεών και ανθρώπων, Δία, μετά από αρκετά χρόνια στους Ιχθύες βρίσκει πρόσφορο έδαφος να αναπτύξει τις ποιότητές της, όπως είναι η αισιοδοξία, η ελπίδα και η πνευματική ευμάρεια, που τόσο ανάγκη έχει στην παρούσα φάση η ανθρωπιστική συμμαχία.

Κριός

Για τους Κριούς (και ωροσκόπους), με την πρωταρχική σπίθα να κυλάει στο αίμα τους, ο Δίας για το 2022 επιφυλάσσει μια εσωτερική αφύπνιση και κρυφούς σχεδιασμούς, τους οποίους προς το παρόν κρατάνε ως άσσο στο μανίκι, καθώς τους επεξεργάζονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, ολοκληρώνοντας εμπνευσμένα τα μεγάλα έργα της ζωής τους τουλάχιστον μέχρι τις 11 Μαΐου. Από κει και πέρα τα γρανάζια του πάθους θα πάρουν μπρος και θα ξεπροβάλλουν στον κόσμο ως κατακτητές των στόχων τους. Πολλές ευκαιρίες σε όλες τις προσωπικές τους επιδιώξεις διαφαίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες για να επιστρέψουν πίσω στις τελευταίες αναθεωρήσεις εκεί γύρω στις 28 Οκτώβρη. Το τέλος της χρονιάς πάντως θα τους χαρίσει το κλειδί της υπέρβασης των όποιων φόβων και το προσάναμμα για μια πολλά υποσχόμενη χρονιά του 2023 με πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Ταύρος

Για τους γευσιγνώστες των γήινων απολαύσεων Ταύρους (και ωροσκόπους), ο Δίας το 2022 θα στρέψει το ενδιαφέρον τους στο πεδίο των ιδεών και των μεγάλων στόχων. Με τη βοήθεια των φίλων και τη συμμετοχή σε διάφορους χώρους ομαδικού χαρακτήρα, θα καταφέρουν να επεκτείνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους, γεγονός που θα τους φέρει πιο κοντά στις πολυπόθητες και καλαίσθητες επιδιώξεις τους. Από τις 11 Μαΐου θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην εσωτερική φωνή και τις ανομολόγητες επιθυμίες με ένα καλοκαίρι μάλλον εσωτερικής διεργασίας και πλούσιο σε παρασκηνιακά γεγονότα που θα αφυπνίσουν θετικά τις μύχιες πλευρές τους. Από τις 28 Οκτωβρίου επιστρέφουν ανανεωμένοι στους μεγάλους στόχους. Το τέλος του 2022 τους βρίσκει έτοιμους να εργαστούν για την εσωτερική τους ολοκλήρωση καθώς και την ψυχική τους αναγέννηση.

Δίδυμοι

Για τους αεικίνητους Διδύμους (και ωροσκόπους), ο ευεργέτης Δίας το 2022 θα φέρει νέες προοπτικές σε θέματα καριέρας, με το καθήκον τους να επιτάσσεται προς την καλύτερη παράσταση της ζωής τους σε θέματα φιλοδοξιών. Η κοινωνική τους εικόνα αναβαθμίζεται αισθητά και πλέον έχουν την τύχη με το μέρος τους ώστε να ξεδιπλώσουν την πολυμήχανη ταυτότητά τους σε άτομα εξουσίας. Από τις 11 Μαΐου το ενδιαφέρον τους στρέφεται στους ομοϊδεάτες που τόσο αγαπούν να συσχετίζονται, καθώς και στους ομαδικούς στόχους και όνειρα για τα οποία εργάστηκαν το προηγούμενο διάστημα, αναλαμβάνοντας ευχάριστες κοινωνικές ευθύνες. Από τις 28 Οκτωβρίου επιστρέφουν στις μεγάλες προσδοκίες τους αυξάνοντας το κύρος των επιτευγμάτων τους. Το τέλος του 2022 τους επιβραβεύει καθώς τους βρίσκει να πλαισιώνονται από φίλους και γνωστούς, ανταλλάσσοντας πληροφορίες σχετικά με τις μεγάλες τους ιδέες.

Καρκίνος

Για τους κυκλοθυμικούς όμως τόσο αισθαντικούς Καρκίνους (και ωροσκόπους), ο βασιλιάς της επέκτασης Δίας για το 2022 θα τους χαρίσει άνθηση στα θέματα γνώσεων, σεμιναρίων και ανώτερων σπουδών, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με μακρινά ταξίδια και τις γενικότερες πνευματικές τους αναζητήσεις. Αυτήν τη χρονιά είτε διδάσκουν, είτε διδάσκονται τη μεγάλη εικόνα της ζωής, απαλλάσσοντας για λίγο τον εαυτό τους από τα δεσμά του παρελθόντος και διευρύνοντας τους ορίζοντές τους πέρα από το οικείο περιβάλλον. Από τις 11 Μαΐου θα τους απασχολήσουν έντονα θέματα καριέρας και μεγάλων επιτεύξεων, με ένα καλοκαίρι όπου θα τους δοθούν αρκετές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Από τις 28 Οκτωβρίου επιστρέφουν στα θρανία ή σε εκείνο το μεγάλο ταξίδι που τόσα χρόνια επιθυμούσαν αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν. Το τέλος του 2022 τους βρίσκει έτοιμους και με τις απαραίτητες εμπειρίες στην παρακαταθήκη τους, ώστε να αναλάβουν δράση προς την επίτευξη των μεγάλων εργασιακών τους φιλοδοξιών.

Λέων

Για τους αυτόφωτους Λέοντες (και ωροσκόπους), το 2022 και τη διέλευση του Διός στον τομέα των απόκρυφων επιθυμιών τους, θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες να ανακαλύψουν τη μαγεία που κρύβεται στον πυθμένα της απόλυτης σύζευξης με τους συνοδοιπόρους της ζωής τους. Αυτό θα μπορούσε να είναι το απόσταγμα ευεργεσίας κοινών οικονομικών κεφαλαίων (συνεργατικών ή συντροφικών) καθώς και κληρονομικών ζητημάτων, μέχρι και τη μέγιστη εμπειρία που μπορεί να βιώσουν διαχεόμενοι εντός μιας ερωτικής περίπτυξης. Από τις 11 Μαΐου στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα μεγάλα ταξίδια και τις γνωσιακές τους επεκτάσεις, το ευρύτερο νόημα της ζωής και την ξεκάθαρη εικόνα για το πώς να επικοινωνήσουν ακόμα και γραπτώς τις μεγάλες τους εμπνεύσεις. Στις 28 Οκτώβρη γυρίζουν για λίγο πίσω στις φιλήδονες απολαύσεις για να φτάσουν στο τέλος του 2022 έτοιμοι για νέες εμπειρίες και λαμπρές προοπτικές πνευματικής εξέλιξης.

Παρθένος

Για τους λειτουργούς της λεπτομέρειας Παρθένους (και ωροσκόπους), το 2022 οι διελεύσεις του Δία θα κατοπτρίσουν την συνεργατική τους διάθεση στους άλλους οι οποίοι οικειοθελώς θα αφοσιωθούν στην υπηρεσία των επιθυμιών τους. Μερικοί αποφασισμένοι θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο ενώ άλλοι ταγμένοι στην εργασία θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα επικερδείς συμμαχικούς δεσμούς. Από τις 11 Μαΐου το πάνε ένα ακόμα βήμα παραπέρα με το ενδιαφέρον τους να στρέφεται στο βάθος και τη συγχώνευση των όποιων ερωτικών ή επαγγελματικών συνεταιρισμών που εκτός των άλλων θα τους επιφέρει κοινή οικονομική ωφέλεια. Στις 28 Οκτωβρίου βάζουν τις τελευταίες πινελιές στις σχέσεις που δημιουργήθηκαν το περασμένο διάστημα για να φτάσουν στο τέλος του 2022 έτοιμοι να συγχωνευτούν πλήρως με τις επιλογές που αφορούν συνοδοιπόρους ζωής ή συνεργάτες σύμμαχους.

Ζυγός

Για τους υποκινητές των καλών τεχνών Ζυγούς (και ωροσκόπους), η διέλευση του Δία θα πριμοδοτήσει τις δεξιοτεχνίες τους στον εργασιακό τομέα, χωρίς να παραλείπεται η συνθήκη της καθημερινής διαβίωσης την οποία οι ίδιοι θα ενισχύσουν με την καλαισθησία που διαθέτουν. Εάν καταφέρουν να αποφύγουν τη ραθυμία που τους διακατέχει κάποιες φορές, θα μπορούσαν να πετύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης καθώς και να γίνουν αρωγοί στη φροντίδα των μικρών ζώων συντροφιάς εάν διαθέτουν ή ακόμα και να αποκτήσουν. Από τις 11 Μαΐου ιχνηλατούν τις ιδανικές σχέσεις γι’ αυτούς και δεν είναι απίθανο το καλοκαίρι να τους χαρίσει υποδειγματικές συντροφιές που τόσο αποζητούν ακόμα και κάποιες ιδιάζουσες κερδοφόρες προτάσεις συνεργασιών. Γύρω στις 28 Οκτωβρίου επιστρέφουν για λίγο στις μικρές καθημερινές απολαύσεις για να φτάσουν στο τέλος της χρονιάς περιστοιχισμένοι από επίλεκτους συνοδοιπόρους.

Σκορπιός

Για τους σαγηνευτικούς Σκορπιούς (και ωροσκόπους), ο ευεργέτης Δίας το 2022 θα ενισχύσει πολύ το πεδίο του αυθορμητισμού με το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι από την φύση τους, όμως ανοίγει ένα παράθυρο μεγαλύτερης συγκατάβασης προς τον εαυτό τους, περισσότερης ευχαρίστησης και εκείνης της παιδικής αθωότητας που καταπνίγουν βαθιά μέσα τους. Για όσους είναι γονείς θα επιφέρει ικανοποίηση από τα επιτεύγματα των παιδιών τους και για τους ερωτευμένους μπορεί να σηματοδοτήσει τον ερχομό ενός απογόνου. Από τις 11 Μαΐου το ενδιαφέρον τους θα στραφεί στην καθημερινότητα και την εργασία όπου ακόμα και οι συναδελφικές σχέσεις θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια χαρμόσυνη αλληλεπίδραση. Οι εφεδρείες τους αυξάνονται καθώς οδεύουν προς τις 28 Οκτωβρίου όπου δύναται να λάβουν τους καρπούς ενός έρωτα ή μιας ξαφνικής οικονομικής εύνοιας. Το τέλος της χρονιά τους φέρνει πιο κοντά στην προσφορά υπηρεσίας και σε ανθρώπους του εργασιακού χώρου.

Τοξότης

Για τους εμπειρογνώμονες της αισιοδοξίας και τους υποστηρικτές της ελεύθερης έκφρασης Τοξότες (και ωροσκόπους), το 2022 η διέλευση του Δία θα πριμοδοτήσει τις ζεστές οικογενειακές σχέσεις, την ανάγκη για εξερεύνηση του γενεαλογικού τους δέντρου, σε κάποιους οικονομικά ενισχυμένους την αναστήλωση μιας μόνιμης κατοικίας και σε άλλους μια επιτυχημένη μετακόμιση. Το καταφύγιο της ιδιωτικής τους ζωής θα αποκτήσει τη γεύση μια ζεστής αγκαλιάς, ικανής να κατευνάσει τις όποιες καθημερινές ανησυχίες τους. Από τις 11 Μαΐου γίνονται πιο εξωστρεφείς και επιτρέπουν χωρίς τύψεις στον εαυτό τους τις μικρές υπερβολές που τόσο έχουν ανάγκη. Το καλοκαίρι τους χρωματίζεται από έντονη ψυχαγωγία, ρίσκο και αφελείς ερωτοτροπίες που τους αναζωογονούν. Από τις 28 Οκτωβρίου διοργανώνουν οικογενειακές συγκεντρώσεις και συνεχίζουν τις πληθωρικές επεκτάσεις της ακίνητης περιουσίας τους για να φτάσουν στο τέλος της χρονιάς η οποία τους υπόσχεται την προοπτική μιας κερδοφόρας συναισθηματικής ή δημιουργικής επένδυσης.

Αιγόκερως

Για τους αξιόπιστους υπερασπιστές της σοβαρής τεκμηρίωσης Αιγόκερους (και ωροσκόπους), ο Δίας για το 2022 θα οξύνει το πεδίο της διανοητικής τους αντίληψης και θα τους χαρίσει επέκταση στις επικοινωνιακές τους συναναστροφές που συνήθως αντιμετωπίζουν περισσότερο συντηρητικά. Η πραγματικότητα θα μοιάζει πιο ενισχυμένη αφού θα είναι σε θέση να πιάνουν και τις πιο λεπτές δονήσεις στις προθέσεις των συνομιλητών τους. Τα αδέρφια ή το άμεσο συγγενικό περιβάλλον θα αποτελέσει αρωγό στις επιδιώξεις τους ενώ η καθημερινότητα θα περιλαμβάνει μικρές ευχάριστες μετακινήσεις. Από τις 11 Μαΐου όλη αυτή η ενέργεια θα γίνει πιο εσωστρεφής με την οικογένεια να αποκτά μια πιο ενδιαφέρουσα παράμετρο και την ακίνητη περιουσία να αποτελεί το μέσο επενδύσεων. Στις 28 Οκτωβρίου επιστρέφουν να ολοκληρώσουν εκείνη τη συζήτηση και να βάλουν σε εφαρμογή τις μικρές ιδέες που αντάλλαξαν με τους συνομιλητές τους για να φτάσουν στο τέλος της χρονιάς όπου θα κλείσει με ευχάριστα οικογενειακά συμπόσια και αναμνήσεις από το χθες.

Υδροχόος

Στους ειδήμονες των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τους ασυμβίβαστους πρωτοπόρους των ιδεολογικών αρχών Υδροχόους (και ωροσκόπους), οι διελεύσεις του Δία για το 2022 θα αναπτερώσουν το ηθικό τους και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη διαύγεια γύρω από νεωτεριστικούς τρόπους απόκτησης εισοδήματος. Τα ταλέντα τους θα ξεπροβάλλουν ενισχυμένα στα εδάφη της ψηφιακής εποχής και θα αξιοποιηθούν με τον πιο αυθεντικό τρόπο για την εισροή οικονομικών πόρων ενώ η ασφάλεια που στερήθηκαν τόσα χρόνια στον τομέα αυτόν, θα μετουσιωθεί σε εμπειρία δυνατής αξιοπρέπειας. Από τις 11 Μαΐου και μετά θα λάβουν μεγαλύτερη στήριξη και κατανόηση από τις αδερφικές τους σχέσεις, καθώς το άμεσο περιβάλλον θα δείχνει πιο συγκαταβατικό στην ιδιαιτερότητα που τους χαρακτηρίζει. Το καλοκαίρι περιλαμβάνει μικρές μετακινήσεις για ψυχαγωγικούς λόγους και έντονες επικοινωνιακές συνδιαλλαγές. Στις 28 Οκτωβρίου επιστρέφουν να ολοκληρώσουν εκείνη την οικονομική επένδυση καθώς αποχαιρετούν την χρονιά γεμάτοι νέες ευφυείς και εφαρμόσιμες ιδέες με την αμέριστη συμπαράσταση του στενού συγγενικού περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Για τους αλληγορικούς ποιητές του υψηλού πανανθρώπινου πνεύματος Ιχθύες (και ωροσκόπους), το 2022 με τη διέλευση της γνώριμης ενέργεια του Δία από το ζώδιο τους θα ανοίξει την αυλαία για την πιο μεθυστική παράσταση της ζωής τους, την διαδρομή εκείνη όπου η εσωτερική τους πεποίθηση θα είναι ικανή να αλλάξει την πεζή πραγματικότητα στην οποία αναγκαστικά προσγειώθηκαν τα τελευταία χρόνια. Εάν καταφέρουν να συντηρήσουν το πνεύμα τους γειωμένο, η χρονιά υπόσχεται μεγαλουργίες σε θέματα προσωπικής επίτευξης στόχων και έντεχνων έργων ζωής. Η συνειδητοποίηση του αληθινού τους πύρινα θα είναι ικανή να τραβήξει το βλέμμα θαυμασμού των άλλων και να τους χρήσει φιλάνθρωπους πρωταγωνιστές της εποχής. Από τις 11 Μαΐου η ενέργειά τους στρέφεται στην αξιοποίηση της δημοφιλίας τους για πιο πρακτικούς σκοπούς η οποία θα τους εξασφαλίσει το επιθυμητό οικονομικό όφελος όπου με χαρά επιδιώκουν να μοιραστούν με τους άλλους. Από τις 28 Οκτωβρίου διαμορφώνουν το τελευταίο πρελούδιο της προσωπικής τους ανάπτυξης ώστε το τέλος της χρονιάς να τους βρει με αγαθά και αξίες ικανά να καλύψουν την συναισθηματική ασφάλεια που τόσο έχουν ανάγκη.

 

Από την Άννα Μιχαηλίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα