Η Μαγική Συνταγή αυτής της Νέας Σελήνης!

ASTROTEAM GUEST
06/08/2023

Έστω ότι μας ζητούσε κάποιος να σχεδιάσουμε εμείς το Αυγουστιάτικο Νέο Φεγγάρι φέτος και να δημιουργήσουμε εμείς αυτή τη μαγική συνταγή που θα μας κάνει να ονειρευτούμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε τα πάντα…

Έστω λοιπόν ότι είναι στο χέρι μας να κοσμήσουμε τον Χάρτη στις 16 Αυγούστου του 2023 και να πούμε εμείς στους Πλανήτες πως θα πλαισιώσουν τον Ήλιο και τη Σελήνη που θα βρίσκονται αγκαλιά στο μεγαλειώδες, δημιουργικό, ερωτικό ζώδιο του Λέοντα… Το πρώτο που θα κάναμε είναι να βάζαμε την Αφροδίτη αρχοντική κι αγέρωχη κάπου εκεί κοντά, στον Λέοντα εννοείται, υπέροχη αλλά κι ανάδρομη στη 18η μοίρα, γιατί μόνο έτσι θα φέρει πάλι στο προσκήνιο τις υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει… Είτε για να τις σφραγίσουμε οριστικά, είτε γιατί όντως έχουν τη δυνατότητα τελικά να μας χαρίσουν ένα μέλλον μαγικό που δεν τολμούσαμε να ομολογήσουμε ούτε στον εαυτό μας ότι επιθυμούμε.

Σα να λέει το Σύμπαν ότι ναι είναι η ώρα να λάβεις, αρκεί να το πιστέψεις. Αρκεί να ανοίξεις τα μάτια και να δεις αυτό που είσαι!

Μετά θα βάζαμε και λίγο από Ουρανό, σε τετράγωνο από τον Ταύρο, για να μας δώσει αυτή την παρορμητική ελευθερία του Αυγούστου, αυτή που κάθε καλοκαίρι ονειρευόμαστε και πάντα περιμένουμε για να βγούμε από τα στενά και τα τετριμμένα. Αλλά κι αυτή την υπέροχη εσωτερική αναταραχή του εφήβου που θέλει να τα δει και να τα ζήσει όλα. Και φυσικά τον Δία, εκεί δίπλα με τον Ουρανό, σε τετράγωνο κι αυτός για να σφραγίσει τις ενώσεις, την επιτυχία, τη δημιουργία και γιατί όχι την ευτυχία μας… που ίσως πια αυτόν τον Αύγουστο έρθει, όχι γιατί μας την χαρίζουν αλλά γιατί πολύ απλά την αξίζουμε! Αχχχχ κι εννοείται τους Δεσμούς της Σελήνης να δίνουν πάντα την αίσθηση του μοιραίου! Που αν κι εξακολουθούν να βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα αυτή τη Νέα Σελήνη θα τη συναντούν γλυκά, ήρεμα και φιλικά. Σα να λέει το Σύμπαν ότι ναι είναι η ώρα να λάβεις, αρκεί να το πιστέψεις. Αρκεί να ανοίξεις τα μάτια και να δεις αυτό που είσαι!

Αυτή η Νέα Σελήνη ονειρεμένη και σχεδιασμένη μαγικά, όχι από εμάς αλλά από το πάνσοφο σύμπαν, θα γίνει πραγματικότητα στις 16 του μήνα. Θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε δύο Αυγουστιάτικα φεγγάρια για να μας θυμίσει την χαρά, την ομορφιά, τον έρωτα, τη δημιουργία και φυσικά την αγάπη! Την αγάπη η οποία κινεί τον κόσμο και στην οποία εάν πιστέψουμε δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας σταματήσει. Κι εάν ένα είναι σίγουρο, είναι ότι φέτος τον Αύγουστο μπορούμε τα Πάντα!

Κριοί κι Ωροσκόποι Κριοί

Κομμένο και ραμμένο αυτό το Νέο φεγγάρι για εσάς εφόσον αφορά έρωτες, φλερτ, διασκέδαση, χαρά, τυχερά παιχνίδια. Θα ασχοληθείτε πολύ με θέματα σχέσεων, νέων ή παλαιότερων που θα επανέλθουν για να ταράξουν τα νερά. Οι ενώσεις και οι αλληλεπιδράσεις θα σας απασχολήσουν πολύ οπότε μην αποκλείσετε και την πιθανότητα νέων συνεργασιών. Επίσης τα οικονομικά και οι ασφάλειες δεν θα σας αφήσουν καθόλου αδιάφορους ενώ μπορεί να συζητηθούν και θέματα καθημερινότητας κι εργασίας που θα φέρουν μελλοντικά καινούργιες ευκαιρίες και πηγές εισοδημάτων για εσάς. Διασκεδάστε το!

Ταύροι κι Ωροσκόποι Ταύροι

Πολύ καθοριστική η Νέα Σελήνη και για εσάς Ταύροι μου! Ασχολείστε με θέματα σπιτιού, οικογένειας, καταβολών. Μπορεί ακόμη και να θελήσετε να ομορφύνετε το σπίτι σας ή πράγματα που κοσμούν την καθημερινότητά σας. Επίσης, μετά από μία ομολογουμένως μακρά και δύσκολη περίοδο για εσάς αρχίζετε να σκέφτεστε πολύ ενεργά πως θα αξιοποιήσετε τις αλλαγές που είτε ήρθαν και σας βρήκαν είτε κάνατε εσείς από μόνοι σας κι αφορούν άμεσα εσάς και το περιβάλλον σας. Έχετε το νου σας για ξαφνικές δημιουργικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν και θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη όπου Αφροδίτη κι Ερμής θα έχουν ολοκληρώσει πλέον την ανάδρομη πορεία τους.

Δίδυμοι κι Ωροσκόποι Δίδυμοι

Νέα Σελήνη αγαπημένα Διδυμάκια μέσα στον φυσικό σας προσωπικό οίκο! Οπότε μιλάμε πρωτίστως για νέες ιδέες, επικοινωνίες, ταξίδια. Επίσης μην αποκλείσετε καθόλου την περίπτωση να έρθουν στο προσκήνιο έρωτες από το παρελθόν με τους οποίους θα ξανα-έρθετε σε επαφή στενότερη ή μη με ίσως λίγο διαφορετικό τρόπο από αυτόν που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα. Άλλωστε οι Δίδυμοι έχετε κληθεί να ωριμάσετε τελευταία και να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, από μία πιο βαθιά, πιο υποσυνείδητη και πιο ψυχολογική σκοπιά. Μην φοβηθείτε την δουλειά εάν έρθει και αξιοποιήστε το ένστικτό σας αφήνοντας πίσω ότι δεν έχει ουσία. Άλλωστε εάν δεν ξέρετε εσείς να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις τότε ποιος…

Καρκίνοι κι Ωροσκόποι Καρκίνοι

Αυτή η Νέα Σελήνη σας βρίσκει σε μία περίοδο που ήδη έχετε αρχίσει να σκέφτεστε και να αναθεωρείτε σημαντικούς και καθοριστικούς πυλώνες της ζωής σας. Πράγματα και καταστάσεις που σας κινούν ασφάλειες κι ανασφάλειες. Ρίζες και καταβολές που τελικά σας προωθούν ή όχι όσο πιστεύατε; Μήπως κάτι θα πρέπει να αφήσετε που δεν σας εξυπηρετεί όσο νομίζατε κι έχει να κάνει με πολύ στενούς σας ανθρώπους; Εάν όντως νιώθετε τα παραπάνω τότε η ώρα να κάνετε το νέο ξεκίνημα είναι τώρα! Ξεπεράστε τον όποιο φόβο και παλέψτε για αυτό που πραγματικά αξίζετε και σας δίνει ασφάλεια ουσιαστική, αυτή που εσείς χρειάζεστε κι όχι αυτή που οι άλλοι σας λένε. Επίσης ίσως παρουσιαστούν ή ξανα-συζητηθούν τρόποι απόκτησης χρημάτων που μπορεί να έχουν να κάνουν με φίλους ή ομάδες και πιθανώς συζητήσετε τώρα κάτω από καινούργιο πρίσμα.

Λέοντες κι Ωροσκόποι Λέοντες

Ολο-δική σας η Νέα αυτή Σελήνη! Ορίζει νέα ξεκινήματα σε ότι έχει να κάνει άμεσα με εσάς, τον εαυτό σας, το περιβάλλον σας κι ότι αγαπάτε. Με την Αφροδίτη ορθή αλλά κι ανάδρομη στο ζώδιο σας τόσο καιρό σίγουρα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις, επικοινωνίες οι οποίες σας έχουν κάνει να αναθεωρήσετε, να δείτε ευκαιρίες παντός είδους με άλλο μάτι και να είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σε ερωτικά, σε καριέρα, σε οικονομικά ή σε ότι άλλο εσάς σας κάνει ευτυχισμένους και δημιουργικούς. Είστε στο προσκήνιο έτσι κι αλλιώς, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πολύ άνετα κι έχοντας ένα πολύ δυναμικό καλοκαίρι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που μπορεί πλέον να σας σταματήσει από την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Παρθένοι κι Ωροσκόποι Παρθένοι

Είμαι σίγουρη ότι αυτόν τον Αύγουστο αναθεωρείτε! Φέρνετε στην επιφάνεια σκέψεις που κρατάγατε μέχρι τώρα κρυμμένες κι αποφασίζετε να τις επικοινωνήσετε προκειμένου να κάνετε γνωστό στους γύρω σας τον νέο τρόπο με τον οποίο αποφασίσατε να βλέπετε τη ζωή από εδώ και πέρα. Πιθανότατα αλλάζετε φιλοσοφία και τρόπο σκέψης καθώς πιέζεστε τελευταία και βλέπετε ξεκάθαρα ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν και δεν σας δίνουν τη σιγουριά και την ασφάλεια που ουσιαστικά επιθυμείτε. Οι πολύ στενές σας σχέσεις πλέον έχουν μπει στο μικροσκόπιο κι έτσι αποφασίσατε ήδη ή θα το κάνετε άμεσα να μην κρατήσετε τίποτα στη ζωή σας που δεν σας καλύπτει και σας δίνει απατηλές ελπίδες για καλυτέρευση. Από δω και πέρα ακούστε το ένστικτό σας και μην συμβιβαστείτε με τίποτε λιγότερο από το απόλυτο για εσάς!

Ζυγοί κι Ωροσκόποι Ζυγοί

Από φέτος τον Αύγουστο ελπίζετε ξανά! Ελπίζετε και σχεδόν νιώθετε ότι η ζωή που αξίζετε έχει πλέον έρθει…Εύχομαι αυτό που ξέρετε πολύ καλά ότι πρέπει να αποτινάξετε από πάνω σας να έχει πλέον φύγει, κι όχι από μόνο του, αλλά επειδή εσείς παραδεχτήκατε ανοιχτά ότι δεν το θέλετε άλλο κι ότι σας αξίζουν πολύ καλύτερα. Εάν αυτό συνέβη κι έχετε αντιμετωπίσει τους φόβους σας, που έχουν να κάνουν με το σχετίζεστε, κατά μέτωπον, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Όσοι δεν το έχετε ακόμη κάνει και το σκέφτεστε μην το αναβάλλετε άλλο, προχωρήστε άμεσα στην αλλαγή που η ψυχή σας φωνάζει ότι θέλει και θα περάσετε υπέροχα. Βρεθείτε με φίλους, μπείτε σε ομάδες, σχεδιάστε τα επόμενα σας βήματα με χαρά και κινηθείτε μόνο βάσει των βαθύτερων επιθυμιών σας. Κάντε το τώρα και το αύριο που ονειρεύεστε θα γίνει πολύ σύντομα η καθημερινότητα και η πραγματικότητά σας!

Σκορπιοί κι Ωροσκόποι Σκορπιοί

Αν και περίοδος διακοπών μην αποκλείσετε καθόλου την πιθανότητα ευκαιριών στον τομέα καριέρας και συνεργασιών που θα σας προχωρήσουν πολύ και θα σας ανεβάσουν κοινωνικά. Πιθανότατα θα κινηθείτε μέσα σε ομάδες και θα κουβεντιάσετε ιδέες που παρελθοντικά δεν λειτούργησαν με μία νέα ματιά πλέον. Επίσης μην αποκλείσετε και την πιθανότητα μίας νέας σχέσης που επανέρχεται και θα μπορούσε να λειτουργήσει με παρόμοιο για εσάς τρόπο. Το μόνο που θα σας συμβούλευα είναι να μην οριστικοποιήσετε τίποτα πριν τα μέσα του Σεπτέμβρη λόγω της αναδρομής του Ερμή. Οφείλουμε να πούμε ότι κι εσείς έχετε περάσει δύσκολα κι έχετε κληθεί να αναθεωρήσετε πολλές σταθερές της ζωής σας. Εάν όμως έχετε κάνει τις απαραίτητες αλλαγές τα όμορφα πράγματα της ζωής θα έρθουν τώρα να σας βρουν.

Τοξότες κι Ωροσκόποι Τοξότες

Και για εσάς αυτή η Νέα Σελήνη βρίσκετε στον φυσικό προσωπικό σας οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνετε αυτά που αγαπάτε ιδιαίτερα όπως το να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε. Καθόλου δεν αποκλείεται η ανακάλυψη και η υιοθέτηση νέων φιλοσοφιών ζωής που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Δείτε επίσης πολύ σοβαρά την πιθανότητα αυτές οι νέες φιλοσοφίες να σας ανοίξουν αργότερα ακόμη και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με την εργασία, την καθημερινότητα ή και την καριέρα. Μην αποκλείσετε καθόλου μία καινοτόμο ιδέα που μπορεί τώρα να γεννηθεί και να αξιοποιηθεί αργότερα προκειμένου να βελτιώσετε τους παραπάνω τομείς. Ομάδες και φίλοι από το παρελθόν παίζουν ρόλο και για εσάς καθώς μοιράζεστε μαζί τους αυτό που σκέπτεστε και γιατί όχι να το υλοποιήσετε και μαζί αργότερα!

Αιγόκεροι κι Ωροσκόποι Αιγόκεροι

Όλοι ξέρουμε πόσο αγαπάτε να δουλεύετε και να προωθείτε την Καριέρα σας ακόμη και μέσα σε περίοδο διακοπών. Έτσι λοιπόν κι αυτό τον Αύγουστο όσο κι εάν διασκεδάζετε το μυαλό σας δεν θα σταματήσει να είναι σε εγρήγορση σκεπτόμενοι την ιδέα που θα σας πάει στο επόμενο στάδιο, θα σας προωθήσει κι άλλο, θα σας φέρει νέες οικονομικές απολαβές. Επίσης είναι πολύ ενεργή η πιθανότητα κέρδους μέσω τυχερών παιχνιδιών, οπότε φέτος τον Αύγουστο δοκιμάστε την τύχη σας. Παρ’ όλα αυτά θέλω να σημειώσετε την πολύ σοβαρή πιθανότητα φέτος να ερωτευτείτε, να σας ερωτευτούν, να γοητεύσετε και πολύ πιθανό να σχετιστείτε με λίγο διαφορετικό τρόπο από ότι μέχρι τώρα σας συνέβαινε. Θα επικοινωνήσετε έντονα τις ιδέες και τις φιλοσοφίες σας, θα τραβήξετε την προσοχή και θα ξεχωρίσετε! Ετοιμαστείτε…

Υδροχόοι κι Ωροσκόποι Υδροχόοι

Μία υπέροχη Νέα Σελήνη για εσάς μετά από ένα διάστημα που ομολογουμένως σας έχει ταρακουνήσει και σας έχει πετάξει έξω από τα νερά και τις σταθερές σας. Όσο κι εάν είστε το ζώδιο του μέλλοντος και της καινοτομίας δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είστε ζώδιο σταθερό κι ότι έχετε κληθεί πρόσφατα να αλλάξετε σταθερές πολύ σημαντικές για εσάς. Κι επειδή αυτό έχει συμβεί θέλατε δεν θέλατε έρχεται ο Αύγουστος να σας φέρει την σοβαρή πιθανότητα μίας νέας σχέσης ή νέας συνεργασίας που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Θα σκεφτείτε τι δεν δούλεψε όσον αφορά το πως σχετίζεστε με τους πολύ δικούς σας και πλέον θα βρείτε νέο τρόπο να το κάνετε, καινοτόμο κι από την νέα εποχή. Μη φοβηθείτε αλλαγές που έχουν να κάνουν με σπίτι και με ρίζες, θα είναι μόνο για προώθηση και για καλό ενώ θα σας σπρώξουν να βρείτε μια νέα φιλοσοφία που θα βάλει τη ζωή σας σε εντελώς καινούργιες βάσεις!

Ιχθύες κι Ωροσκόποι Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη επιφυλάσσει για εσάς νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητα και την εργασία σας. Κάτι που θα ομορφύνει ίσως τη ζωή σας όπως ένα ζωάκι ή μία μικρή σύντομη απόδραση καθώς υπάρχει η πιθανότητα να δουλεύετε φέτος και να μην ξεκουράζεστε όσο θα θέλατε. Σίγουρα τελευταία νιώθετε κάποια πίεση και κούραση οπότε οποιαδήποτε μορφή ευχάριστης επικοινωνίας θα σας αλλάξει τη ρουτίνα και θα σας κάνει να περάσετε όμορφα έστω κι εάν είναι σύντομη. Κανονίστε να κάνετε όμορφα πράγματα με τους πολύ στενούς σας για να φορτίσετε μπαταρίες ενώ τέλος θα σας συμβούλευα να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα για αυτά που σας ενοχλούν έτσι ώστε να απελευθερωθείτε κι εσείς από σκέψεις και συναισθήματα που σας βαραίνουν αλλά και για να είστε ξεκάθαροι στον απέναντί σας. Δεν χρειάζεται να σηκώνετε εσείς όλα τα βάρη, μιλήστε ουσιαστικά με τον σύντροφό σας ή αυτούς που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και θα δείτε ότι οι σχέσεις σας μπορούν να μπουν κάτω από ένα νέο πολύ πιο ουσιαστικό πρίσμα.

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα