Η Έκλειψη 30 Απριλίου φέρνει σημαντικές αλλαγές!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
28/03/2022

Τι μπορώ να κάνω;

Ο Απρίλιος ξεκινά με μια δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, αλλά και τελειώνει με ακόμα μια Νέα Σελήνη/Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Ένας μήνας με 2 καινούργια φεγγάρια δεν είναι και πολύ συνηθισμένο γεγονός αλλά ο Απρίλιος είναι γενικά καθόλου συνηθισμένος μήνας. Οι ταχύτητες του είναι γρήγορες, τα γεγονότα τρέχουν και μαζί τους οι πλανήτες ανυπομονούν να εκφράσουν τις ενέργειες τους αλλάζοντας θέσεις μέσα στο ζωδιακό. Ο Ερμής ειδικά σαν αγγελιοφόρος ειδήσεων διανύει πολύ γρήγορα το ζώδιο του Κριού, μπαίνει στον Ταύρο 11 Απριλίου και επίσης κάνει ένα spreed και μπαίνει στους Διδύμους στις 30 του μήνα, μαζί με την 1η έκλειψη της χρονιάς στην 10η μοίρα του Ταύρου.

Σε προσωπικό επίπεδο ίσως έχει να κάνει και με κλονισμό ζητημάτων αυτοπεποίθησης, ανασφαλειών, κτήσεων, πεποιθήσεων και συστημάτων αξιών.

Μια έκλειψη σε σταθερό ζώδιο Γης, με κυβερνήτη την Αφροδίτη. Φυσικά μια έκλειψη γίνεται πολύ περισσότερο αισθητή στις περιοχές του πλανήτη που είναι ορατή. Όπως και να ‘χει όμως μια έκλειψη που συμβαίνει σε ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη θα επηρεάσει τη γη, το έδαφος(σεισμικότητα) τα ηφαίστεια, τις ρίζες, την γονιμότητα, τους καρπούς της γης όπως το καλαμπόκι και τα υπόλοιπα δημητριακά, τις φάρμες και τις αγελάδες, τα προϊόντα γάλακτος, την οικονομία, τα ακίνητα, τις οικοδομές, τα χρηματιστήρια και τις «αξίες» των νομισμάτων γενικότερα(αλλά και ότι έχει αξία. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως έχει να κάνει και με κλονισμό ζητημάτων αυτοπεποίθησης, ανασφαλειών, κτήσεων, πεποιθήσεων και συστημάτων αξιών που έχει δομήσει ένας άνθρωπος στην πορεία της ζωής του. Η μουσική, ο ήχος, η ακοή, η αφή, οι αισθήσεις γενικότερα τείνουν να περάσουν από διαδικασία αμφισβήτησης. Επίσης, σαν πρώτο κατά σειρά ζώδιο σταθερότητας ο Ταύρος θα προσδώσει μακροχρόνιες επιρροές αλλαγών σε ότι σχετίζεται με μισθούς, χρήματα, στοκ, ισοτιμίες νομισμάτων και αγορές γης. Ακόμη και ο καιρός είναι περίεργος με τις εκλείψεις στο ζώδιο αυτό, απότομες αλλαγές, πλημμύρες(τα φράγματα πρέπει να εξετάζονται). Το πλέον σημαντικό φυσικά είναι ότι έχει σχέση με τη σεισμικότητα του εδάφους και πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο το οποίο να περιλαμβάνει διαφυγή, φαγητό και νερό κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Οι αλλαγές κάτω από τέτοιες περιστάσεις είναι μόνιμες και μακροπρόθεσμες και πραγματικά πρέπει να είμαστε όλοι πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Σε ότι αφορά θέματα υγείας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές του σώματος που δέχονται περισσότερη πίεση και όσοι έχουν ήδη ευαισθησία εκεί θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι και περισσότερο προσεκτικοί. Ο λαιμός, τα δόντια, αυτιά, μάτια, θυροειδής και θύμος αδένας, σαγόνι, λαιμός και ώμοι είναι τα πιο συνηθισμένα. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι οι επιρροές έχουν απευθείας δυναμική επίδραση και στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά στα άλλα 2 ζώδια του σταθερού σταυρού τους Λέοντες και τους Υδροχόους.
Οι γεννημένοι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γύρω από την 30η Απριλίου, Ιουλίου, Οκτωβρίου και Ιανουαρίου είναι αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο και το μέγεθος της επιρροής εξαρτάται φυσικά από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Οι αλλαγές κάτω από τέτοιες περιστάσεις είναι μόνιμες και μακροπρόθεσμες και πραγματικά πρέπει να είμαστε όλοι πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Πιο συγκεκριμένα:

Στους Ταύρους αφορά τη φυσική τους κατάσταση, κούραση, κόπωση σωματική ή ψυχολογική. Αφορά επίσης ένα νέο ξεκίνημα με μακροχρόνιες προσδοκίες που σχετίζεται με μια επένδυση, μια αγορά κλπ. Ο χαρακτήρας και συμπεριφορά περνούν από διακυμάνσεις θετικές ή αρνητικές.

Στους Σκορπιούς αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους, τα συμβόλαια και τις νομικές υποθέσεις, τους ανταγωνιστές, τους πελάτες, το 2ο παιδί τους, τις ευκαιρίες ανάπτυξης του κοινού τους (αν ελεύθεροι επαγγελματίες)Όλα μπορεί να συμβούν στον σύντροφο της ζωής τους!(οικονομικά ή φυσική κατάσταση)

Στους Λέοντες αφορά τον τομέα της καριέρας και της φήμης τους στον κόσμο. Τελειώματα αλλά και νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την καριέρα, τα οικονομικά, τους γονείς, το σπίτι και τα ακίνητα γενικότερα. Άτομα εξουσίας στη ζωή τους αποχωρούν ή αλλάζουν θέση με κάποια άλλα.

Στους Υδροχόους αφορά το ίδιο το «έδαφος» κάτω από τα πόδια τους !που σημαίνει το ίδιο το σπίτι τους, τα ακίνητα τους, τους γονείς τους, τα οικογενειακά τους, περιουσιακά στοιχεία, αποταμιεύσεις, επαγγελματική στέγη και εργασία μέσα στο σπίτι.

Τι μπορείτε να κάνετε: Βασικά αν νιώθετε κούραση δείτε το γιατρό σας και κάντε μια καλή ανόρθωση ανοσοποιητικού, μην απαιτείτε να γίνουν ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή, γιατί οι εκλείψεις προκαλούν «διαλείψεις» και η κρίση σας θα είναι θολή! Σκεφθείτε θετικά, κάντε διαλογισμό, προσευχή, χρησιμοποιήστε mantras και μουσική, ενεργειακά πετρώματα και μέταλλα, μείνετε όσο μπορείτε μέσα παρέα με τον εαυτό σας και ΑΝΑΨΤΕ τα φώτα-μην μένετε στα σκοτεινά- η ηλιακή έκλειψη σβήνει το «Φως» οπότε φροντίστε να έχετε μόνιμα αναμμένα φώτα ή κεριά ακόμα και τη νύχτα(μπορεί να σας φωτίσει και να δείτε πτυχές του χαρακτήρα σας που δεν γνωρίζετε ειδικά αν επηρεάζεται ο Ήλιος σας από την έκλειψη).

Τι να ΜΗΝ κάνετε: Επεμβάσεις-ούτε καν προγραμματισμένες- γάμους και τέλεση μυστηρίων γενικότερα, μετακομίσεις, να μπείτε στο χρηματιστήριο, προσπάθειες εξωσωματικής, επενδύσεις, επικίνδυνα σπορ, ξεκινήματα θεραπειών (για πρώτη φορά).

Μείνετε συντονισμένοι με το ρεύμα – μην πηγαίνετε κόντρα και ακολουθείστε την εσωτερική σας φωνή, χωρίς θυμό, χωρίς ένταση, χωρίς παράπονα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα