Η έκλειψη 30.11.2020 – Τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ

ASTROTEAM GUEST
30/11/2020

Η Έκλειψη που γίνεται στον άξονα Δίδυμοι–Τοξότη στην 8ο 37’ μοίρα, στις 30 Νοέμβριου 2020 και ώρα Ελλάδας 11:28:26.

Ο Ήλιος στον Τοξότη και η Σελήνη στους Δίδυμους, με κυβερνήτες τον Δία και τον Ερμή.

Η Σελήνη συμβολίζει τον λαό, και ο Ήλιος συμβολίζει τους ηγέτες και τα κράτη. Τα θέματα που μας προβάλλει η πανσέληνος είναι τα θρησκευτικά, τα εκπαιδευτικά, όσα αφορούν την κυκλοφορία, η υγεία, η οικονομία κλπ.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό αρκετό καιρό. Ο Σκορπιός υποδηλώνει ένα μυστικοπαθές και μυστήριο γενικά ζώδιο. Όσες συναντήσεις έγιναν, γίνονταν κατά κύριο λόγο μυστικά και όσες αποφάσεις πάρθηκαν, εκδηλωθήκαν με κάποια άλλη πιο θετική μορφή στους ανθρώπους ενώ ήταν εντελώς το αντίθετο.

Οι σύνοδοι που έγιναν τον Δεκέμβρη του Κρόνου-Πλούτωνα, Δία–Πλούτωνα δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Κάποια από αυτά τα προβλήματα ήταν ο ιός και μετανάστευση. Προβλήματα δηλαδή που όλα τα κράτη αναζητούν την λύση τους εδώ και καιρό.

Το κλειδί σε αυτή τη Πανσέληνο είναι ο Ερμής, η Αφροδίτη και Ουρανός.

  1. Πριν γίνει η Έκλειψη ο Ερμής συνάντησε τον Ουρανό σε αντίθεση. Υπήρξε λοιπόν μια είδους επανάσταση από τους ανθρώπους λόγω των μέτρων των οποίων βίωσαν και της μεγάλης αυτής πίεσης. Με την απροσεξία όμως και αλαζονεία των ανθρώπων, ο ιός εξαπλώθηκε. Οπότε υπήρξε και δεύτερο lockdown.
  2. Ο Ερμής συνάντησε τον Πλούτωνα σε εξάγωνο το οποίο έχει να κάνει κυρίως με θέματα που επείγουν, όπως η σωστή θεραπεία του ιού έτσι ώστε να σωθεί η ανθρωπότητα από αυτόν αλλά και τα μέτρα τα οποία έχουν παρθεί όλο αυτόν τον καιρό.
  3. Ο Ερμής σε εξάγωνο, έχει συναντήσει τον Δία, που σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις σε θέματα που υπάρχουν εδώ και καιρό όπως: τα θρησκευτικά, μετανάστευση, προβλήματα με γειτονικές χώρες, εκπαίδευση την κυκλοφορία κλπ.
  4. Με την Έκλειψη που γίνεται, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο όπου σημαίνει πως οι Ηγέτες και τα Κράτη με το χάος το οποίο έχουν δημιουργήσει θα πρέπει να βρουν μια άμεση λύση για να καθησυχάσουν τους λαούς τους. Έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν ακόμη πιο περιορισμένα μέτρα.

Παρατηρούμε ότι ο Ερμής στην 27η 46’ μοίρα είναι στην έξαρση του Ουρανού και σε σύνοδο με το Μεσουράνημα. Ο Ουρανός στον Ταύρο βρίσκεται στον 3ο οίκο. Οι Ηγέτες πρέπει να ελευθερώσουν τους ανθρώπους διότι η οικονομία θα φτάσει σε αισχρό σημείο με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν νεκροί μόνο από τον ιό αλλά και από πείνα. Βέβαια η απελευθέρωσή θα συμβεί όταν η Αφροδίτη συναντηθεί με τον  Πλουτώνα, Δία και Κρόνο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη δεν τελειώνει εδώ.

Από την Alketa Hox

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα