Η δολοφονία του John Kennedy (jfk), 60 χρόνια μετά – Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
11/11/2022

22/11/1963 – 11/11/2022

Η αστρολογία πολλές φορές μπορεί να μας δώσει πληροφορίες, που άλλοι τομείς αδυνατούν. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η περίφημη δολοφονία του John Kennedy που συνέβη 60 χρόνια νωρίτερα. Ορμώμενος από το ωροσκόπιο της δολοφονίας, καταλήγω σε ορισμένα συμπεράσματα. Το κίνητρό μου όμως για να κάνω αυτήν την ανάλυση είναι γιατί έχει γίνει έκδηλος πλέον ο εξουσιαστικός πόλεμος που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ ανάμεσα στον εθνοκεντρικό Τραμπ και τους πολύ-πολιτισμικούς αντιπάλους του οι οποίοι δεν φαίνονται να εκπροσωπούνται από κάποιον, παρά μόνο περιορίζονται σε ένα είδος ανταρτοπολέμου. Πολύ πριν τις τελευταίες αμερικανικές εκλογές, είχα κάνει την εκτίμηση, πως τελικά ο Τραμπ θα διαδεχόταν τον Ομπάμα και είχα επίσης εκτιμήσει, πως η περίοδος Ιουλίου 2018 έως Απρίλιο 2019 θα ήταν κρίσιμη για την παραμονή του στην προεδρία. Είναι ήδη προφανές πως ενώ ο Τραμπ, ως διοίκηση έχει κάνει μεγάλο καλό στα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, ο πόλεμος εναντίον του είναι αδυσώπητος και φαίνεται να προέρχεται από ένα ομιχλώδες σύστημα ( το οποίο επηρεάζει και τα δικά μας, εσωτερικά, εθνικά θέματα). Μόνο ο Σόρος έχει βγει και έχει καταγγείλει επίσημα την πολιτική του Τραμπ.

ο Μεσουράνημα της δολοφονίας ήταν στον Τοξότη: η επιτυχής έκβαση της δολοφονίας βόλεψε τα σχέδια κάποιων κύκλων…

Σε μια αντίστοιχη κατάσταση βρισκόταν και η Αμερική την περίοδο της δολοφονίας του John Kennedy. Αναλύοντας τον χάρτη της δολοφονίας του αείμνηστου προέδρου, παρατηρώ ότι το κλίμα που επικρατούσε εκείνη την εποχή ήταν εύφλεκτο, συνωμοτικό και εμπόλεμο. Ο Ωροσκόπος του γεγονότος ήταν στον Υδροχόο και σε μια μοίρα που λέει: μια συντηρητική οντότητα που μπορεί να φέρνει εις πέρας ότι αναλαμβάνει (ο ωροσκόπος σχετίζεται με τη στιγμή του κάθε ανθρώπινου θανάτου). Το Μεσουράνημα της δολοφονίας ήταν στον Τοξότη: η επιτυχής έκβαση της δολοφονίας βόλεψε τα σχέδια κάποιων κύκλων που ασχολούνται επιχειρηματικά με τη διαχείριση του χρήματος.

Ο συμβολισμός δείχνει μιλιταριστική λογική.

Ο Ήλιος στην 29ο του Σκορπιού την ημέρα της δολοφονίας: πρόθεση να κάνω κάτι κακό προκειμένου να διατηρηθεί το στάτους κβο της διαφθοράς που σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα και τα οποία η ηγεσίας της χώρας, θέλει να επαναξιολογήσει. Ωροσκοπιακά ο ήλιος ήταν στον 9ο οίκο του γεγονότος: αφορά στο παρασκήνιο των συμβούλων του Προέδρου, ή και το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, όπως και το εξωτερικό εμπόριο. Περισσότερη λεπτομέρεια δείχνει αυτούς που συναιτερίστηκαν για να γίνει η δολοφονία, αλλά και από την άλλη, οι δανειστές της χώρας και οι εταίροι της. Ο συμβολισμός δείχνει μιλιταριστική λογική. Ο Ήλιος του γεγονότος κάνει συζυγία με την Αφροδίτη: πυρηνικές δοκιμές που μπορεί να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές και κινδύνους, σε κρυμμένο ιδιωτικό πλούτο, ενώ το μεσοδιάστημα ‘Ηλίου – Κρόνου, δείχνει συγκρατημένη, γραφειοκρατική ακαμψία. Στη συνέχεια, ο Ερμής στον Τοξότη και στον 10ο οίκο, δείχνει τις δύσκολες επαναδιαπραγματευόμενες διεθνείς συνθήκες που εμποδίζουν επεκτατικά σχέδια.

Άλλες λεπτομέρειες του χάρτη, δείχνουν ότι τα σχέδια των επικυρίαρχων κινδυνεύουν εκείνη την εποχή, εξ αιτίας της δηλωμένης πρόθεσης του Προέδρου να ελέγξει όλο αυτό το σύστημα διαπλοκής και παγκοσμιοποίησης με γνώμονα το συμφέρον του αμερικανικού λαού. Η θέση του Ουρανού στον 7ο οίκο, υποδηλώνει την ξαφνική, απρόβλεπτη, παρασκηνιακή ρήξη μεγάλο-συμφερόντων με τν JFK ενώ η συζυγία του με τον Πλούτωνα, μπορεί να ερμηνευτεί ως επιχειρηματικά μυστικά που επηρεάζονται από τις πολιτικές διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ για ριζική αναδιάρθρωση των εξοπλιστικών και διαστημικών προγραμμάτων, καθώς και των τοξικών όπλων και τη διαχείριση πυρηνικών αποβλήτων.

Υπερτονίστηκαν εκείνη την εποχή τα σχέδια αλληλο –καταστροφής, προκειμένου κάποιοι άλλοι να εφαρμόσουν τα δικά τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Νομίζω πως το κλειδί της δολοφονίας είναι η συζυγία Σελήνης με τον Κρόνο και στον 12ο οίκο του γεγονότος. Η Σελήνη είναι κυβερνήτης του 6ου, – ένοπλες δυνάμεις και δημόσια διοίκηση, αλλά και κρυφές συμφωνίες με τους εταίρους από την πλευρά των ΗΠΑ. Μας μιλάει επίσης για ηγεσίες που αδυνατούν να αντιληφθούν τις λαϊκές ανάγκες που προϋποθέτουν την ύπαρξη παραγωγικών δομών και εξασφαλίζουν και την εργασία και την οικονομική κάλυψη των λαϊκών μαζών και οι οποίες ηγεσίες επιβάλλουν τελικά το δικό τους πλάνο. Ο Κρόνος που μπορεί και να εκφράζει τους κυβερνητικούς μηχανισμούς διοίκησης της χώρας, μας μιλά επίσης για μια προδιάθεση απαλλαγής από κηδεμονία που επιμένει να προστατεύει τον παραδοσιακό τρόπο που υλοποιούνται οι εξελίξεις. Το καθεστώς που κυριαρχούσε τότε, είχε μια μεγάλη αντιπαλότητα, ανάμεσα στους ιδεαλιστές και στους πραγματιστές. Το σύστημα δικαιοσύνης ήταν διεφθαρμένο και έκανε τα στραβά μάτια στην αποσύνθεση του ιδρυματικού συστήματος της χώρας. Ειδικότερα στο σύστημα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Υπερτονίστηκαν εκείνη την εποχή τα σχέδια αλληλο –καταστροφής, προκειμένου κάποιοι άλλοι να εφαρμόσουν τα δικά τους για παγκόσμια κυριαρχία, εφόσον θα είχε τερματιστεί η ζωή του Κennedy και θα είχαν περιέλθει στα χέρια τους ο έλεγχος των αγορών και του διεθνούς εμπορίου.

Όταν κάποτε ανοίξουν τα αρχεία της υπόθεσης, θα αποκαλυφθεί πως μια σκιώδης κυβέρνηση λειτουργούσε από τα παρασκήνια.

Το σίγουρο είναι πως ο Οσβαλντ δεν έδρασε μόνος του σαν εκτελεστής, μια και το όλο σχέδιο ήταν επιτελικό και στρατιωτικής έμπνευσης. Και σαν τέτοιο υπήρχε και πλάνο Β και Γ. Με δυο λόγια με τον άλφα ή βήτα τρόπο ήταν αποφασισμένο το σχέδιο της τελικής εξόντωσης του Προέδρου Κένεντι. Η ετοιμότητα του Τζόνσον να αναλάβει την προεδρία μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως μιλάμε για ένα «πόλεμο» κατηγορίας επικυρίαρχων. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Τζων Κένεντι ήταν καθολικός και κατά συνέπεια, ανήκε στο αντι-προτεσταντικό και αντί-σιωνιστικό στρατόπεδο. Όταν κάποτε ανοίξουν τα αρχεία της υπόθεσης, θα αποκαλυφθεί πως μια σκιώδης κυβέρνηση λειτουργούσε από τα παρασκήνια και ότι τελικά όποιες κυβερνήσεις και αν ψηφίσουν οι Αμερικανοί, αν αυτές δεν υπακούουν στις εντολές της σκιώδους Κυβέρνησης, απλά θα φύγουν από τη μέση. Μετά από βαθιά ανάλυση Ωροσκοπίων και μελέτης, τολμώ προκαταβολικά να πω ότι γι αυτήν την δολοφονία ήταν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ άλλων, συνένοχος, ο μετέπειτα πρόεδρος Νίξον, όπως και ο ελληνικής καταγωγής αντιπρόεδρός του Σπύρος Άγκνιου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα