Η Αστρολογία είναι Πρόβλεψη και Προ-γνωση!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
01/09/2018

Ας το παραδεχθούμε επιτέλους ότι μας ενδιαφέρει και μας αφορά πέραν όλων των άλλων χρησιμοτήτων της, μιας και ως γνωστόν, πρόκειται για “πολυ -εργαλείο”. Σαφέστατα υπάρχει ένα τεράστιο άνοιγμα του κοινού προς την Αστρολογία τα τελευταία χρόνια. Το τρίγωνο Ουρανού – Κρόνου, στα τέλη του 2017 στα ζώδια της Φωτιάς αλλά και η επανάληψη του αρκετές φορές στα ζώδια της Γης, έφερε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αποκάλυψη αυτής της εξαιρετικής τεχνικής που άλλοι αποκαλούν Τέχνη κι άλλοι Επιστήμη.

Προσωπικά χρησιμοποιώ τον όρο Τεχνική Επιστήμη σύνθεσης, μιας και όπως η Νομική ή η Κοινωνιολογία συνθέτει πολλαπλά στοιχεία προκειμένου να καταλήξει σε μια ασφαλή εκτίμηση του αποτελέσματος.

Η Αστρολογία λοιπόν, στηρίζεται κατά βασικό και κύριο λόγο στη βάση της αποδείξεως των αποτελεσμάτων της (ακόμα κι αν πρόκειται επί πολλών ενδεχομένων). Αναγνωρίζει τις γόνιμες συνθήκες έκφρασης των πλανητών και έχει τη δυνατότητα της προ-γνωσης όπως ακριβώς και η Μετεωρολογία!

Τι καιρό κάνει έξω σήμερα για μας; Α, μάλιστα θα βρέχει! Ας πάρουμε ομπρέλα κι ας είμαστε προετοιμασμένοι ότι όλα τα λάθη μας και τα στραβά που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε (διέλευση του Κρόνου σε γωνία 90 μοιρών). Δεν έχω καλή επικοινωνία με τον άνδρα μου και η σχέση είναι συμβατική χωρίς ουσία και αρμονία; Η διέλευση του Κρόνου θα την τεστάρει, θα την βάλει στην αλήθεια της και αν αξίζει τον κόπο να σωθεί και να βρει την πραγματική της έννοια θα ζήσει και θα ευημερήσει αυτός ο γάμος.

Αν πάλι η σχέση είναι εξαιρετικά δομημένη εξ’ αρχής, το πέρασμα του Κρόνου όχι μόνο δεν θα την αγγίξει, απεναντίας, θα την σταθεροποιήσει και θα την δυναμώσει, συχνά δίνοντας της και extra πόντους σε δυναμικές επενδύσεις από κοινού! Φυσικά και οι γενέθλιοι χάρτες παρέχουν πληροφορίες για την καλή ή κακή σχέση που μπορεί να έχει κάποιος με το άλλο φύλο, κάποιοι αγωνίζονται περισσότερο να ισορροπήσουν συνθήκες των γενέθλιων πλανητών τους και για κάποιους τα πράγματα είναι αρκετά πιο εύκολα. Σημασία έχει λοιπόν πριν κάποιος ξεκινήσει να μπει στο θέμα της “πρόγνωσης” – “πρόβλεψης”, να μάθει να διαβάζει εξαιρετικά καλά το γενέθλιο θέμα! Κάθε άτομο έχει το δικό του προσωπικό ωροσκόπιο – όπως ακριβώς το δακτυλικό του αποτύπωμα – δεν φέρνουν οι πλανήτες τα ίδια πράγματα σε όλους μας και ούτε θα μπορούσαμε να ομαδοποιήσουμε τα δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτης μας σε 12 ζώδια! Γι’ αυτό, μην στηρίζεστε στην Αστρολογία των fast food – έτσι λέω όσους απαιτούν πρόβλεψη εδώ και τώρα, “στο πόδι” που λέμε… Ναι μεν είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τι κάνουν οι Κριοί, οι Ταύροι κι οι Καρκίνοι φέτος αλλά τολμήστε μια βαθιά ανάλυση επί της ουσίας με πρόγνωση, ατομικά αποκλειστική μόνο για εσάς! Δουλειά από τον αστρολόγο της επιλογής σας – που φυσικά έχετε παρακολουθήσει να εργάζεται επί των προβλέψεων και σας έχει αποδείξει την αξία του με τις πετυχημένες προβλέψεις του επί των κοσμικών φαινομένων.

Γιατί η δουλειά του Αστρολόγου είναι κυρίως να κάνει ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (μην κοιτάζετε μόνο όσους προβάλλονται ως δάσκαλοι). Ο δικός μου δάσκαλος έλεγε ότι “ΟΠΟΙΟΣ δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη στην αστρολογία τότε βγαίνει να διδάξει!”. Αν πάλι θέλετε να μάθετε οι ίδιοι αστρολογία, καλό θα ήταν να κάνετε την έρευνα σας και να επιλέξετε ολοκληρωμένες σπουδές κι όχι αποσπασματικές χωρίς συνοχή. Ελέγξτε αν υπάρχουν ουσιαστικές σημειώσεις του καθηγητή και προπάντων αν αυτός που θα σας διδάξει έχει πίσω του αναγνωρισμένα πετυχημένη πορεία.

Κάθε γνήσιος επιστήμονας, αν ερωτηθεί, θα σας τονίσει ότι: Η ζωή µας και όλο το γνωστό Σύμπαν, είναι βασίλειο της σχετικότητας και όσο αυξάνεται η ελευθερία ενός συστήματος, τόσο ελαττώνεται η σχετική ελευθερία του και αντιστρόφως. Και στο λογικά άλυτο αυτό πρόβλημα, η σωστά εννοούμενη Αστρολογία δίνει την βέλτιστη λύση, διότι: Με το να ζεις αστρολογικά, δηλαδή, αν συνεχώς σκέπτεσαι και πράττεις σύμφωνα µε τον εκάστοτε Καιρό του Αοράτου, έτσι όπως καθορίζεται από την σωστά εννοούμενη Αστρολογία, κάθε στιγμή βρίσκεσαι στην μέγιστη ασφάλεια και συνάμα στην μέγιστη ελευθερία που είναι δυνατόν να έχεις στην ανθρώπινη ζωή!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα