H Αστρολογία εφόδιο για γονείς!

ASTROTEAM GUEST
01/02/2024

…Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου όλα τα ανθρώπινα πλάσματα θα πασχίζουν για το μέλλον των παιδιών, αναζητώντας από τη βρεφική ηλικία, και ακόμα πριν γεννηθούν, τις καλύτερες συνθήκες για την ψυχική εξέλιξή τους.

Έναν κόσμο ειδικά πλασμένο για όλους που μεγαλώνουμε παιδιά, σε ολόκληρο τον πλανήτη, που θα βοηθά να εντοπιστούν από νωρίς οι ευκαιρίες και τα σημάδια, για να επιτρέψουν να αυτονομηθούν αρμονικά, αλλά και να δομήσουμε τις στρατηγικές εκείνες που θα αποτρέψουν, κατά την ανατροφή τους, τις καταστροφικές επιπτώσεις από τα πιθανά εμπόδια στην πορεία της ζωής. Η ανεξίτηλη σφραγίδα, η υπόσχεση των μελλούμενων του γενέθλιου χάρτη ενός παιδιού, η πληροφορία που μπορεί να προσφέρει, είναι απίστευτο πόσο εκπληκτικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πολύτιμα εργαλεία της αστρολογικής γνώσης, επιτυγχάνουν να μετουσιώνονται σε θησαυρό στα χέρια των ενδιαφερόμενων.

Η παρακολούθηση επιρροών των ουράνιων σωμάτων, παράλληλα με μεθόδους εναλλακτικές, αναπλήρωσης των στοιχείων ή ποιοτήτων που ίσως λείπουν σε ένα ωροσκόπιο, μας χαρίζουν ευεργετικές διεξόδους στην επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν.

Η Αστρολογία, ευτυχώς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει διαδοθεί από οραματιστές διδασκάλους, οι οποίοι με επίμονη δουλειά έχουν καταφέρει να γίνει μια κοινή γλώσσα που μας ενώνει όλους, και, αναμένουμε, κόντρα στους καιρούς, σύντομα να τη διδάσκονται μικροί μεγάλοι. Μελετώντας την επίδραση των πλανητών, στους προσωπικούς χάρτες των παιδιών μας, καθώς και των συστημάτων πρόβλεψης και τεχνογνωσίας σύνθεσης ωροσκοπίων μέσα στην οικογένεια, αλλά και το άμεσο περιβάλλον, είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, όπως και την αυτοπεποίθηση τους στις όποιες δυσκολίες. Με εύκολα βήματα και πολύ ευκολοκατανόητα δεδομένα που προσφέρει η αστρολογία, μπορεί να μας παροτρύνει να μάθουμε τα βασικά σημεία στο παιδικό ωροσκόπιο, ώστε να ενδυναμώσουμε τα θετικά στοιχεία, αλλά και να βελτιώσουμε τις αγκυλώσεις που μπορεί να υπάρχουν ή να προκύψουν στην πορεία. Απλά μαθήματα θα μας εμφανίσουν τα σενάρια για το είδος της επαγγελματικής, οικογενειακής, συναισθηματικής και ψυχολογικής σταδιοδρομίας και την προσωπικότητα των σπλάχνων μας. Η παρακολούθηση επιρροών των ουράνιων σωμάτων, παράλληλα με μεθόδους εναλλακτικές, αναπλήρωσης των στοιχείων ή ποιοτήτων που ίσως λείπουν σε ένα ωροσκόπιο, μας χαρίζουν ευεργετικές διεξόδους στην επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν.

Έχουμε τη δυνατότητα την κάθε δεδομένη στιγμή, να εκτιμήσουμε, και να αποφασίσουμε επιλογές!

Ήδη οι πλανητικές ενέργειες, τα τελευταία χρόνια, μας ωθούν ώστε να ακολουθήσουμε τέτοια μονοπάτια, ως προς την ισορροπία της ψυχοσύνθεσης των μικρών μας, επίσης οι θέσεις και οι όψεις που σχηματίζουν, μας δείχνουν όλο και πιο έντονα την επιτακτική ανάγκη να οδηγηθούμε σαν ανθρωπότητα σε λύσεις ορμώμενοι από τη σοφία της φύσης και του σύμπαντος. Στρέφοντας το ενδιαφέρον των παιδιών στην ενασχόληση με τις τέχνες, τις αθλητικές, αλλά και πνευματικές δραστηριότητες που τους ταιριάζουν, σύμφωνα με τα ζητούμενα που φέρουν με τη γέννησή τους, αλλά και τη βαρύτητα των εκάστοτε διελεύσεων, θα καταφέρουμε να γίνουν και ευτυχισμένα, ταυτόχρονα δηλαδή υγιή σωματικά, νοητικά αλλά και ψυχολογικά. Παρατηρώντας τη σύσταση του αστρολογικού τους χάρτη, όπως και χάρη στα μοντέρνα συστήματα ανάλυσης και πρόβλεψης, έχουμε τη δυνατότητα την κάθε δεδομένη στιγμή, να εκτιμήσουμε, και να αποφασίσουμε επιλογές, ώστε να εμπλουτίσουμε τις αδυναμίες με ήχους, χρώματα, μουσικοκινητικό παιχνίδι, δράση και ερεθίσματα, ακόμα και τροφή, ανάλογα με την κάθε ιδιοσυγκρασία, καθώς και να αναπτύξουμε τα κρυμμένα προτερήματα, που ενδεχομένως να μην εντοπιστούν και ποτέ διαφορετικά. Τέτοιες τεχνικές δεν είναι καθόλου άγνωστες στον πολιτισμό μας από τα αρχαία χρόνια.

Έχοντας, λοιπόν κατανοήσει, εμείς πρωτίστως ως γονείς, αυτογνωσιακά, τι θέλουν να μας πουν τα άστρα, μπορούμε να πετύχουμε να εκτυλίξουμε τη μέγιστη δυναμική της προσωπικότητας των τέκνων μας, ενάντια, αλλά και σαν θεραπεία, σε οποιαδήποτε αδράνεια ή φάση αρνητισμού της εποχής, ακόμα και προς αποφυγή παραβατικών μελλοντικών συμπεριφορών.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου όλες οι οικογένειες, απανταχού της γης, θα έχουν ίσες ευκαιρίες να γαλουχήσουν ενάρετους ανθρώπους του σήμερα, ως εφόδιο για καλύτερη κοινωνία του αύριο….

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα