Η αντοχή των δυνάμεων σε δοκιμασία!

ASTROTEAM GUEST
15/07/2023

Άρης Αντίθεση ανάδρομος Κρόνος 16 – 24/7

Οι δύο κακεργέτες πλανήτες του Ουράνιου συστήματος, ο Άρης και ο Κρόνος, έχουν βρεθεί σε όψη αντίθεσης από τις 10/7, που πάτησε ο Άρης το πόδι του στο ζώδιο της Παρθένου.

Την αντιπαράθεσή τους, λίγο ως πολύ την έχουμε ήδη νοιώσει. Παρατηρούμε καθυστερήσεις, μπλοκάρονται αυτά που έχουμε σχεδιάσει, προκύπτουν παράξενες, δύσκολες και ιδιόμορφες καταστάσεις. Σε κάποιους προκαλεί ζημιές ή ατυχήματα και η ζωτικότητά μας είναι εξασθενημένη. Η απόλυτη έκφραση της ενέργειας των 2 πλανητών, θα λάβει χώρα το διάστημα από 16 έως 24 Ιουλίου. Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες από τις 17/6, επιβάλλει όρια στα πάθη μας, τα όνειρά μας, στο συναισθηματικό μας χάος. Μας δίνει όμως και την δυνατότητα για διάκριση, πού πραγματικά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και να εκδηλώσουμε την αγάπη και την προσφορά μας. Γιατί ανασύρει από το παρελθόν ό,τι είναι ανολοκλήρωτο και ζητά τώρα την λύση. Θα μας ανοίξει τα μάτια, να δούμε εάν και πού άξιζε η θυσία. Τίμιος και δίκαιος καθώς είναι, θα μας απαλλάξει από τις υποσυνείδητες ενοχές, εάν και εφ’ όσον τεθούμε αυτόβουλα κάτω από τους νόμους του.

Ο σαρκικός έρωτας, χάνει λίγο από την αίγλη του, ενώ η συνεχής ηθικολογία, δημιουργεί ψυχρότητα στις σχέσεις.

Ο Άρης στην Παρθένο, μας καλεί να γίνουμε λίγο πιο σχολαστικοί, πιο δραστήριοι, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, λες και το σύμπαν επιδοτεί την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων μας, προκειμένου να απολαύσουμε έπειτα, την ξεγνοιασιά των διακοπών μας. Οξύνει το νου μας, αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει και κίβδηλο, διότι μπορεί να μας οδηγήσει και σε κρυφές πράξεις, ή ενέργειες βασισμένες στο απόλυτο συμφέρον. Ο σαρκικός έρωτας, χάνει λίγο από την αίγλη του, ενώ η συνεχής ηθικολογία, δημιουργεί ψυχρότητα στις σχέσεις. Επηρεάζει άμεσα Διδύμους-Παρθένους-Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 4 η εως την 8 η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πώς αυτή η σχέση των δύο πλανητών θα επηρεάσει τα 12 ζώδια και με ποιους τρόπους μπορούν να την εκτονώσουν εναλλακτικά;

Κριός

Η όψη αυτή, θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας, προκαλώντας σας αναστατώσεις και υποχρεώσεις που δεν είχατε υπ’ όψιν. Να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, την σωματική και την ψυχική. Μπορείτε να βάλετε την άσκηση στο πρόγραμμά σας και μια πιο ευεργετική διατροφή, προκειμένου να εκτονώσετε την όψη. Απομονωθείτε να ηρεμήσετε, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις, τις οποίες καλό είναι να ανακοινώσετε όταν ορθοδρομήσουν οι πλανήτες. Κάντε τα πάντα με μέτρο για να αποφύγετε τα ατυχήματα. Προσοχή στα ζωάκια σας.

Ταύρος

Η ενέργεια αυτή, θα μπλοκάρει την δημιουργικότητά σας και τα όνειρά σας. Ενδεχομένως να φέρει εντάσεις με τα παιδιά σας, αλλά και τριγμούς σε φιλικές σχέσεις. Αποφύγετε να κουνάτε το δάχτυλο και έτσι πρακτικά πλάσματα όπως είστε, έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ευρηματικά, για να τροχοδρομήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Απασχολήστε τον εαυτό σας με όποιο είδος τέχνης σας εκφράζει προκειμένου να εκτονώσετε την όψη.

Δίδυμοι

Οι δίδυμοι θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις μέσα στην οικογένεια και τον χώρο εργασίας σας. Ίσως προκύψουν καθυστερήσεις σε θέματα αγοραπωλησίας ή ενοικίασης ακινήτου, αλλά και αβαρείες στο οίκημά σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, προκειμένου να προστατεύσετε την δημόσια εικόνα σας. Προσοχή σε τραυματισμούς. Ο διαλογισμός και η γιόγκα θα σας ηρεμήσουν και θα εξυπηρετήσουν στην εκτόνωση της όψης.

Καρκίνος

Ένταση με τον περίγυρό σας, τα αδέρφια σας αλλά και με άτομα ανώτερα από εσάς. Καθυστερήσεις σε ταξίδια αλλά και ενδεχόμενο πρόβλημα του μεταφορικού σας μέσου. Πολλή προσοχή στην οδήγηση και στον τρόπο που κινείστε για να αποφύγετε τραυματισμούς. Κρατήστε τα αιχμηρά λόγια μέσα σας και έχετε πίστη. Μπορείτε να εκτονώσετε την όψη, γράφοντας σε ένα τετράδιο τις σκέψεις σας, διαβάζοντας φιλοσοφία ή με προσευχή.

Λέων

Τα λάθη σας, τα πάθη σας και οι ασφάλειές σας έρχονται στο προσκήνιο αγαπημένοι Λέοντες. Ήρθε η ώρα να περιορίσετε τα έξοδά σας, τόσο τα προσωπικά, όσο και αυτά που κάνετε για τρίτους. Καθυστερήσεις σε έσοδα που περιμένατε και πιθανά απρόοπτα έξοδα, για την υγεία σας . Φροντίστε την υγεία σας λοιπόν και εκτονώστε την όψη με σεξ και βιβλία αυτοβελτίωσης.

Παρθένος

Τρέξιμο και κούραση, τόσο για τις προσωπικές σας επιδιώξεις, όσο και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η διάθεσή σας να εξυπηρετήσετε αλλά και οι έντονες παρατηρήσεις από πλευράς σας, θα σας φέρουν «απέναντι» με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα υπάρχουν αντιξοότητες και ασυνεννοησία που θα δημιουργήσουν κρίσεις. Χαλαρώστε, ακούστε τους άλλους σε αυτό που έχουν να σας πουν και δείξτε τους την εκτίμηση, την αγάπη και την αφοσίωσή σας. Αποτινάξτε από πάνω σας τις ευθύνες των άλλων. Το νου σας σε κοψίματα, καψίματα, χτυπήματα και ιώσεις. Προτιμήστε το περπάτημα, ή δώστε την δυναμική σας σε κάτι νέο που θα θέλατε να ξεκινήσετε, προκειμένου να εκτονώσετε την όψη.

Ζυγός

Εσωτερική αναστάτωση και κόντρα στην καθημερινότητα και την δουλειά σας. Καθυστερήσεις σε θέματα πρακτικά, που σας δημιουργούν έντονο εκνευρισμό. Αποστασιοποιηθείτε και δείτε ψύχραιμα αυτά που επιδέχονται αλλαγής στην καθημερινότητά σας και πράξτε ανάλογα. Αποφύγετε το παρασκήνιο. Η καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να ομορφύνει μόνον εάν εσείς το επιλέξετε. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και μην το παρακάνετε. Ασχοληθείτε με την μαγειρική, την γυμναστική ή το σχέδιο, προκειμένου να εκτονώσετε την όψη.

Σκορπιός

Τα σχέδιά σας, χτυπούν σε ύφαλο και δημιουργούνται σκληρύνσεις σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Νοιώθετε πως ό,τι κάνετε δεν έχει αντίκρισμα. Περιορίστε λίγο τις επιδιώξεις σας, και δείτε τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσετε, τόσο σε δημιουργικό επίπεδο, όσο και στις σχέσεις με τα παιδιά σας. Μήπως είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί και με τον ερωτικό σας σύντροφο; Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας, προκειμένου να ξεδιαλύνετε εάν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας αξίζουν τον κόπο. Επιλέξτε τον χορό ή οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, για να εκτονώσετε την όψη.

Τοξότης

Ενώ θα σας καλεί το καθήκον στο σπίτι, εσείς θα ασχολείστε με την εργασία σας και εκεί θα δημιουργηθεί η ένταση. Ίσως χρειαστεί φροντίδα κάποιος από τους γονείς σας. Μειώστε για λίγο τον επαγγελματικό σας ζήλο και δείτε τι είναι αυτό που είναι μισοτελειωμένο στην οικογένειά σας. Αποφύγετε τις οικονομικές επενδύσεις και μην στερήσετε την οικογένειά σας από την παρουσία σας και την φροντίδα σας. Εκτονώστε την όψη με εσωτέρα θεραπευτική ή βιοσυντονισμό.

Αιγόκερως

Ένταση, διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τα αδέλφια, τους στενούς συγγενείς και τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Έγγραφα δεν προχωρούν και συμφωνίες δύσκολα θα τελεσφορήσουν. Πιθανές βλάβες στο μεταφορικό σας μέσο. Μετριάστε τις υψηλές σας προσδοκίες και φροντίστε να φέρετε την επικοινωνία σας σε πρακτικό επίπεδο, αφήνοντας την έπαρση και την κριτική στην άκρη. Προσοχή στα ταξίδια και στην οδήγηση. Το διάβασμα, οι θεατρικές παραστάσεις και ποιοτικές ταινίες θα είναι επιβοηθητικές για την εκτόνωση της όψης.

Υδροχόος

Ζορισμένα οικονομικά και περιορισμός εισροής χρημάτων, θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της όψης. Θα προκαλέσει την ανάγκη για επαναπροσδιορισμό των παραγόντων που σας κάνουν να νοιώθετε ασφαλείς, είτε αυτοί είναι οικονομικοί, είτε αξιακοί. Θα εγείρει ζήλιες και πάθη και θα μπλοκάρει την σεξουαλική σας ενέργεια. Φροντίστε λίγο τον τρόπο σας, προκειμένου να αποφύγετε κρίσεις με τους άλλους. Εκτονώστε την όψη, κάνοντας πράξη κάποιο ταλέντο σας με πάθος.

Ιχθύες

Ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ή σχέσεις που δεν προχωρούν. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες αλλά και όξυνση των αντιπαραθέσεων. Ακούστε τους άλλους, και πάρτε την ευθύνη πάνω σας. Βάλτε φρένο στους διαξιφισμούς και επιτέλους θέστε τα δικά σας όρια. Όσο πιο υπεύθυνοι και οργανωτικοί γίνετε, τόσο περισσότερο θα ανταμειφθείτε. Αναλάβετε κάποια υποχρέωση που να έχει απαρέγκλιτο πρόγραμμα και δομή, προκειμένου να εκτονώσετε την όψη.

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα