Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Ώρα για όρια

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
17/01/2024

Η Ωραία του ζωδιακού, περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 23.1.2024, όπου και θα παραμείνει ως τις 16 Φεβρουαρίου, με πρόθεση να βάλει σε τάξη πολλά και διάφορα!

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης ως γνωστόν, εκείνη που μοιράζεται, συνεργάζεται, νοιάζεται, αγκαλιάζει και συγχωρεί! Ο Αιγόκερως από την άλλη, είναι αυστηρό κι απαιτητικό ζώδιο, προσανατολισμένο σε θέματα ύλης. Υπάρχουν προϋποθέσεις αν πρέπει να εκφράσει συναίσθημα: Εμπιστοσύνη, πίστη και σοβαρότητα, είναι κάποιες από αυτές. Μπορεί λοιπόν το ζώδιο του Αιγόκερω να είναι πολύ… “στεγνό” για την ρομαντική Αφροδίτη, κι όμως, μετά το “χάος” και τις απογοητεύσεις ή και την έλλειψη σαφούς εικόνας που δημιουργεί πάντα ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα είναι πολύ χρήσιμη, εφόσον θα γειώσει τις ενέργειες και θα βάλει πολλά στη θέση τους!

Ευκαιρία για… ωρίμανση!

Εκτός από χρήσιμη, θα είναι και καθοριστική για πολλά ζώδια, ιδιαίτερα τα Παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους) αλλά κι όσους έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες εκεί. Θα δώσει εξελικτικά γεγονότα, είτε ξεκαθαρίζοντας σχέσεις και συνεργασίες είτε ωθώντας τις να προχωρήσουν με σοβαρότερα δεδομένα και ουσιαστικότερη δέσμευση. Πώς θα γίνει αυτό; Με την οριοθέτηση, που θέτει πάντα υγιέστερες βάσεις, εφόσον κινείται σε δίκαια κίνητρα κι όχι εγωιστικά. Ευκαιρία για… ωρίμανση λοιπόν!

Σε τάξη θα μπουν και οικονομικά ζητήματα, με την συγκεκριμένη Αφροδίτη να βοηθά στην τακτοποίηση τους και στην ορθή διαχείριση τους. Ας ελπίσουμε ότι κοσμικά, θα βοηθήσει και στον έλεγχο της αισχροκέρδειας που είναι κοινό ζητούμενο αλλά και σε κινήσεις που αφορούν το νομικό πλαίσιο προστασίας του καταναλωτή. Μπορεί ο Αιγόκερως άλλωστε να είναι το ζώδιο της λιτότητας αλλά σχετίζεται και με τους νόμους και την δικαιοσύνη! Με τη συγκεκριμένη διέλευση, ενεργοποιούνται εκλείψεις άρα και αλλαγές, όχι μόνο σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και οικονομικές, ατομικά και κοσμικά. Καλά νέα επίσης, έρχονται από τις όψεις με τους πλανήτες που θα συναντήσει και θα βοηθήσουν να εκδηλώσει πιο διευκολυμένα τα θετικά της στοιχεία και τα ζητούμενά της!

Οι βασικότερες έρχονται στο τέλος του μήνα:

  • Στις 28.1 έρχεται ένα εξάγωνο με τον Κρόνο
  • Στις 29.1 ένα τρίγωνο με τον Δία
  • Στις 7.2 ένα τρίγωνο με τον Ουρανό
  • Στις 13.2 εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
  • Οι δυσκολότερες συναντήσεις της είναι με τον Χείρωνα στις 5.2 (τετράγωνο) και το ιδιαίτερα σημαντικό τετράγωνο της με τους Δεσμούς της Σελήνης μία μέρα μετά, που δείχνουν και την καρμική φύση της συγκεκριμένης διέλευσης που θα εκφράσει και μοιραία γεγονότα σε σχέσεις και συνεργασίες εκείνες τις μέρες.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω και δύο λόγια για κάθε ζώδιο (και Ωροσκόπο!)

Κριός

Αλλαγές αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα μεταφραστούν και οικονομικά. Νέες συνεργασίες και κινήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια και ικανοποίηση. Λειτουργεί το ένστικτο επιβίωσης κι εκμεταλλεύεστε τα ταλέντα σας. Ξεκαθαρίζουν σχέσεις και συνεργασίες.

Ταύρος

Νομικές και οικονομικές διευκολύνσεις και βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης! Νέα και συναντήσεις που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Ακούγονται αλήθειες! Προσοχή στην σπατάλη. Ταξίδια και γνώση!

Δίδυμοι

Μπορεί να σας προβληματίζουν πολλά σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά βοηθά να αναγνωρίσετε τη ρίζα τους και να τα θεραπεύσετε. Τακτοποίηση οφειλών και κληρονομικών θεμάτων. Κάτι ξεκαθαρίζει σε σχέσεις και συνεργασίες και διαπραγματεύεστε τις ανάγκες σας ή ό,τι σας προβληματίζει.

Καρκίνος

Πολύ σημαντική για εσάς και για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών, ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται. Σε κάθε περίπτωση, είτε νέες είτε παλιότερες, μπαίνουν σε διαφορετική φάση, αρκεί να λειτουργήσετε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια! Τα όρια και η ευγένεια, το μοίρασμα και η έντιμη συμπεριφορά, θα παίξουν θετικό ρόλο. Νομικά θέματα προχωρούν. Λαμβάνετε εκτίμηση κι αγάπη.

Λέων

Θέτετε αλλά και δέχεστε όρια στο επαγγελματικό περιβάλλον και στις συνεργασίες σας. Σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σώματος και της υγείας σας αλλά και με τα ζωάκια σας. Διευκολύνεται η διευθέτηση υποχρεώσεων της καθημερινότητας και επαγγελματικών συμφωνιών.

Παρθένος

Θετική για εσάς: Φέρνει περισσότερη χαρά κι ικανοποίηση με κάποιο τρόπο. Προτάσεις, προσκλήσεις, ευχάριστες έξοδοι και γνωριμίες. Βοηθά ερωτικά θέματα να ξεκαθαρίσουν και να προχωρήσουν αλλά και σε σχέση με ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά. Αναγνώριση, δημιουργικότητα, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Σημαντική για εσάς και τα ζητούμενά σας σε όλα τα επίπεδα! Σπίτι και οικογένεια παίζουν ρόλο, το ίδιο και η φροντίδα τους αλλά και η σύνδεση σας μαζί τους. Ανάγκη να βελτιώσετε και να χαρείτε τον χώρο σας και να βιώσετε συντροφικότητα. Προχωρούν σε πιο ξεκάθαρο επίπεδο οι σχέσεις σας. Επεξεργάζεστε και αναγνωρίζετε τις ανάγκες σας και τις επικοινωνείτε.

Σκορπιός

Προχωρούν συμφωνίες, συμβόλαια και αγορές ή πωλήσεις μεταφορικών μέσων. Έρχονται πληροφορίες που σας βοηθούν. Η επικοινωνία με τους άλλους ξεκαθαρίζει καταστάσεις και δίνεται η ευκαιρία να αποκατασταθούν σχέσεις και να ειπωθούν αλήθειες που θα αποκαταστήσουν ισορροπίες. Επικερδή ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής. Gadgets.

Τοξότης

Έσοδα, τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, νέες προτάσεις ή συμφωνίες. Αγορές που σας κάνουν να νιώθετε καλά και επενδύσεις. Βοηθά να δείτε τι είναι εκείνο που χρειάζεστε, τις ανάγκες σας, και να τις διαπραγματευτείτε, οικονομικά και συναισθηματικά. Δώρα και ευκαιρία αξιοποίησης ταλέντων.

Αιγόκερως

Σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες που πρέπει να προχωρήσουν και σας ικανοποιούν. Θα ξεκαθαρίσει το πεδίο για πολλούς! Βελτίωση διάθεσης αλλά κι εμφάνισης, εκδηλώσεις θαυμασμού κι αποδοχής. Κοινωνικότητα, επωφελείς γνωριμίες και προτάσεις. Ευκαιρίες σε πολλά επίπεδα, που από το μικρότερο ως το μεγαλύτερο, δίνουν την δυνατότητα να νιώσετε ευγνωμοσύνη.

Υδροχόος

Βοηθά και να ολοκληρωθούν καταστάσεις αλλά και να προετοιμαστούν νέες, είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Ευκαιρία να χαρείτε την ησυχία και να βρείτε ουσιαστικό χρόνο με τον εαυτό σας. Λαμβάνετε ή δίνετε βοήθεια που σας κάνει να νιώθετε καλά. Κρυφοί θαυμαστές και προστασία από κακόβουλες ενέργειες.

Ιχθύες

Το ομαδικό πνεύμα, αποζημιώνει. Νέοι στόχοι κι ενέργειες για την υλοποίηση τους αλλά και επέκταση κοινωνικού κύκλου που φέρνει επωφελείς γνωριμίες. Επαφές με φίλους και ουσιαστικές συζητήσεις μαζί τους. Αποφάσεις για συμμετοχή σε ομάδες κοινωνικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, ακόμα και διαδικτυακά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα