Η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό

ASTROTEAM GUEST
24/08/2022

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Ουρανό και τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) αντιμετωπίζουν απρόσμενα γεγονότα στη συναισθηματική τους ζωή. Ο Ουρανός δημιουργεί έντονη νευρικότητα όταν έχει επαφή με άλλους πλανήτες και ιδιαίτερα όταν είναι σε αρνητική επαφή, γι’ αυτό καλό είναι να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με ψυχραιμία.
Στην προσωπική ζωή θα δημιουργηθεί απόσταση από το σύντροφο, γιατί θα υπάρχουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας εκνευρίσουν. Η εγωκεντρική συμπεριφορά της Αφροδίτης στο Λέοντα δε δέχεται προσβολές ή αυστηρή κριτική και μπορεί να παρασυρθεί στη διακοπή μιας σοβαρής σχέσης.

Προσοχή στις νέες γνωριμίες που σας αναστατώνουν (ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι), γιατί δεν υπόσχονται διάρκεια και πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη καλό είναι να μην λειτουργήσετε απόλυτα εγωιστικά, για να μην προκαλέσετε ψυχρότητα και πιθανό χωρισμό, που μπορεί στο βάθος της καρδιάς σας να μην θέλετε. Οι νέες γνωριμίες έρχονται για να αναστατώσουν τη ζωή στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ιδιαίτερα όσοι έχετε από τη 15η – 20η μοίρα) τον Ωροσκόπο και τους προσωπικούς σας πλανήτες.

Προσοχή όσοι επηρεάζεστε στις απότομες αποφάσεις στις σοβαρές σχέσεις σας ή στις στενές συνεργασίες σας, γιατί η επιλογή σας θα αποδειχτεί λανθασμένη. Επίσης τα ξαφνικά έξοδα σας δημιουργούν έντονο εκνευρισμό και καλό είναι να μην παρασυρθείτε σε εντυπωσιακές διασκεδάσεις και χάσετε το μέτρο και κατά συνέπεια και τον οικονομικό σας έλεγχο.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα