Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στις 28/08/2022

ASTROTEAM GUEST
24/08/2022

Η όψη της Αφροδίτης σε αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργεί αρνητικότητα στη συναισθηματική ζωή των σταθερών ζωδίων, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι). Επίσης, δημιουργεί ανασφάλεια για τα οικονομικά θέματα και καλό είναι όσοι επηρεάζεστε να κάνετε ένα νέο πρόγραμμα, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα έξοδά σας.

Το συχνό αίσθημα που θα νιώθετε είναι απαισιοδοξία για το μέλλον και για τα συναισθήματα των άλλων προς εσάς. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας με το σύντροφό σας. Αν δείτε κάποια ψυχρότητα στη σοβαρή σας σχέση, καλό είναι να δώσετε χρόνο μέχρι να πάρετε τελικές αποφάσεις. Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα να το στρέψετε στην επαγγελματική σας πρόοδο.

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος και είναι πολύ πιθανό να κάνετε τα ίδια λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν, γιαυτό καλό είναι να παίρνετε τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε. Η συναισθηματική μοναξιά σας μελαγχολεί, την ίδια στιγμή που μια νέα σχέση σας τρομάζει. Το διάστημα μπλοκάρει τις συναισθηματικές και οικονομικές σας ανάγκες, όμως δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας. Η μελαγχολία είναι στοιχείο που κυριαρχεί με αυτή την όψη και καλό είναι να διαχειριστείτε το διάστημα, για να αποφύγετε καταθλιπτικές συμπεριφορές. Να πιστέψετε στην αξία σας, στα ταλέντα σας, στην εργατικότητά σας και καλό είναι να μην ¨χάνεστε¨ στις δύσκολες στιγμές. Διεκδικήστε όσα αξίζετε και ο χρόνος θα σας ανταμείψει.

Η όψη επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή τους προσωπικούς πλανήτες στα ίδια ζώδια.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα