Η αέρινη ευεργεσία της επικοινωνίας | Δίας στους Διδύμους

ASTROTEAM GUEST
14/05/2024

Δίας ο κυρίαρχος γίγαντας του Ηλιακού μας Συστήματος! Ένας από τους λαμπρότερους πλανήτες. Ο Μέγας Ευεργέτης, ο Γενναιόδωρος Διδάσκαλος. Όχι τυχαία ο βασιλιάς των Θεών. Σύμβολα του ο κεραυνός και η βροντή. Κατά την μυθολογία υπήρξε γιος της Ρέας και του Κρόνου, ο οποίος διαδέχθηκε την εξουσία απ’ τον πατέρα του τον Ουρανό.

Αστρολογικά συμβολίζει την επέκταση, την αφθονία, την μεγάλη εικόνα, την πνευματικότητα, την αισιοδοξία, τη σοφία, τα ταξίδια, επαφές με ξένους πολιτισμούς και κουλτούρες, τις πεποιθήσεις μας, την θρησκεία, το νόμο, τους νομοθέτες, το δικαστικό σώμα, το δίκαιο, τη ανώτατη εκπαίδευση, τα νοσοκομεία, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στην αρνητική του ποιότητα εκφράζεται με υπερβολή, έλλειψη μέτρου, σπατάλη, ανηθικότητα, αφέλεια, άγνοια κινδύνου, δογματισμό. Πνευματικός πλανήτης. Το καλό μας Κάρμα και αρχέτυπο της πατρικής καλοσύνης. Σύγχρονος Κυβερνήτης του ζωδίου του Τοξότη και παραδοσιακός του ζωδίου των Ιχθύων. Ο Δίας περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στα τέλη Μαΐου (26/5/24 έως 10/6/2025). Θέση αδυναμίας. Θέση δηλαδή που δεν αποδίδεται η δυναμική του. Έλλειψη στόχων, ενέργεια που διαχέεται. Δυσκολία σωστής κρίσης. Ανάγκη για πολυπραγμοσύνη. Αισιόδοξη επικοινωνία. Από τη μία ο Δίας αναζητά το άπιαστο, το ιδεατό το θεϊκό. Από την άλλη ο Ερμής κυβερνήτης του ζωδίου των Διδύμων ασχολείται με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Που να συναντηθούν αυτοί οι δύο άραγε. Το σίγουρο είναι ότι θα το κάνουν με τρόπο υπερβολικό, επεκτατικό και μεγαλειώδες.

Τα δώρα του Δία στους Διδύμους για κάθε ζώδιο ή Ωροσκόπο

Κριός

Με τον Δία εγκατεστημένο στον τρίτο οίκο σας θέματα και τομείς που αφορούν αδέλφια, συγγενικά πρόσωπα, γειτονικό περιβάλλον ευνοούνται όπως και πεδία που αφορούν νέες γνώσεις, νέες ιδέες, μαθήματα που θέλετε να ξεκινήσετε και όλο αμελείτε. Τώρα ήρθε η ώρα να το πράξετε με τις ευλογίες φυσικά του Δία. Σας δίνεται έτσι και η ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους άλλους με θετικό πάντα πρόσημο και να εξελιχθείτε. Λαμβάνεται υποστήριξη και εύνοια. Ταξιδάκια αναψυχής κοντινών προορισμών, η αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου ή η αγορά νέων μέσων επικοινωνίας έχουν την τιμητική τους. Να θυμάστε όμως ότι δεν χρειάζεται υπερβολή. Χρειάζεται να επιλέγετε

σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες σας.

Ταύρος

Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, πηγές εισοδημάτων, επαγγελματικές ευκαιρίες που θα δώσουν ανάσες στην παρούσα συνθήκη σας ευνοούνται, αφού ο Δίας θα περάσει στον δεύτερο σας οίκο και θα ενεργοποιήσει την θετική σας διάθεση και αυτοπεποίθηση. Βελτίωση του αισθήματος της αυταξίας σας και της αίσθησης ασφάλειας. Ανάγκη για αγορές και ντόλτσε βίτα. Και ναι μπορείς να αγοράσεις εκείνο το πολύ-εργαλείο μαγειρικής που διακαώς θέλεις να γίνει δικό σου. Άλλωστε για τον Δία μιλάμε, που πραγματοποιεί τα όνειρα μας. Αλλά το νου σας, ένα όνειρο τη φορά. Α. . . και κάτι ακόμη, προσοχή στα κιλά και στις υπερβολές.

Δίδυμοι

Οικοδεσπότες της πλανητικής αυτής θέσης αφού φιλοξενείται τον Δία στο ζώδιο σας και μάλιστα στον πρώτο σας οίκο. Η αίσθηση ανάτασης, ευδαιμονίας, χαλαρής διάθεσης, ανάγκης αυτοβελτίωσης θα είναι κυρίαρχη σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπου ο Δίας θα σας χαρίσει απλόχερα και γενναιόδωρα την εύνοια του. Φροντίστε και εσείς με την σειρά σας να αναγνωρίσετε στόχους, επιθυμίες, σχέδια που δεν υλοποιούσατε τόσο καιρό αλλά τώρα ήρθε η ώρα. Και ναι είστε μέρος αυτού του σκηνικού με καλό timing και με σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή. Γιατί Δίας είναι αυτός και μοιράζει απλόχερα τα δώρα του. Θυμηθείτε μόνο να μην το παρακάνετε με κρίσεις υπεραισιοδοξίας και υπερεκτιμήσεις “φορώντας ” τα φτερωτά σας σανδάλια σαν άλλος Ερμής που ταξιδεύει σε άλλες πραγματικότητες.

Καρκίνος

Με τον Δία να περνά στον δωδέκατο σας οίκο η ανάγκη εσωτερικής επικοινωνίας είναι διάχυτη. Ευγνωμοσύνη, πίστη στη θεϊκή εύνοια και προστασία είναι κάποιες από τις ποιότητες που θα βιώσετε. Αφιερώστε χρόνο για σωματική, ψυχική ανάπαυση, διαλογισμό, προσευχή. Ο Δίας στους Διδύμους θα σας υπενθυμίζει ότι “η σωτηρία της Ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα”. Ασυνείδητες εγγραφές που εκφράζονται μέσα από όνειρα, ανάγκη για χέρι βοηθείας προς τους ευάλωτους και αυτούς που θα χρειαστούν τη βοήθεια σας. Μην, υπερβάλλεται εαυτό, όμως και χάσετε το μέτρο. Να θυμάστε δούνε και λαβείν… σώζει.

Λέων

Με την είσοδο του Δία στον ενδέκατο σας οίκο όλα αλλάζουν. Ομαδικές συναντήσεις, φιλικές σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς. Εύνοια από φιλικά πρόσωπα με διάθεση υποστήριξης από μέρους τους. Επέκταση της κοινωνικής σας δικτύωσης και ευκαιρίες βελτίωσης σε τομείς που αφορούν συμμετοχή σε κοινή δράση με ομάδες ατόμων που μπορείτε να μοιραστείτε το κοινό όραμα. Ο Δίας διευκολύνει το μονοπάτι των ονείρων σας εμψυχώνοντας σας για την επίτευξη και την υλοποίηση αυτών. Το νους σας όμως, μην χαθείτε κάπου στη διαδρομή χάνοντας την ταυτότητα και τους στόχους σας.

Παρθένος

Με την είσοδο του Δία στο μεσουράνημα σας κάτι μέσα σας αλλάζει. Βρίσκεται επιτέλους το θάρρος να διεκδικήσετε την αύξηση που επιθυμείτε. Την εργασιακή εξέλιξη και την αναγνώριση από άτομα εξουσίας εφόσον έχετε κοπιάσει σε προγενέστερο χρόνο. Βελτίωση της καριέρας ή επέκταση της ήδη υπάρχουσας επιχείρησης που διαθέτετε. Πιθανή αλλαγή κοινωνικού status μέσα από την επισημοποίηση σχέσης. Τα πάντα είναι πιθανά, εφόσον είναι” χτισμένα” σε στέρεη βάση και όχι στην άμμο.

Ζυγός

Ευνοημένοι θα βρεθούν οι Ζυγοί από αυτή την συνθήκη, μιας και ο Δίας θα βρίσκεται στον ένατο σας οίκο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες των επαφών σας με το εξωτερικό, εκπαιδευτικών ταξιδιών, ή ταξιδιών εκτός Ελλάδος. Διεύρυνση φιλοσοφικών και θρησκευτικών αναζητήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές που ήρθε η ώρα να υλοποιήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Προστασία και υποστήριξη σε θέματα νομικών υποθέσεων. Ανάταση πνευματική. Αποφύγετε υπεραισιόδοξες προσεγγίσεις, που θα σας οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμό των στόχων σας.

Σκορπιός

Και ναι ο Δίας θα βρεθεί στον όγδοο οίκο σας και θα προσφέρει με γενναιοδωρία την εύνοια του σε πεδία πολύ γνώριμα για εσάς. Ξέρετε ακίνητα, σεξ, τράπεζες, δάνεια, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες. Τόνωση των οικονομικών σας μέσων των άλλων ή του συντρόφου σας. Ανάγκη για ψυχοθεραπεία και αυτοβελτίωση. Σεξουαλικός οίστρος που βοηθά στην θετική σας ψυχολογία. Να θυμάστε ότι δεν χρειάζονται υπερβολές που ικανοποιούν μόνο την ακόρεστη πλεονεξία των επιθυμιών σας.

Τοξότης

Ο φυσικός σας κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, σε όψη αντίθεσης στον έβδομο οίκο σας, θα ωφελήσει συντροφικές και συνεργατικές σχέσεις. Θα υπάρχει διάθεση επίλυσης δυσκολιών ή τυχόν παρεξηγήσεων. Επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν με ευνοϊκότερους όρους. Σχέσεις που δεν βρήκαν την ισορροπία τους ποτέ, τώρα ήρθε η ώρα να κλείσουν τον κύκλο τους και να δώσουν την θέση τους σε κάτι καινούργιο. Διατηρήστε την ακεραιότητα εαυτού και μην αμφιταλαντεύεστε με κίνδυνο να υποχωρείτε διαρκώς, προκειμένου να ευχαριστήσετε τους άλλους

Αιγόκερως

Με τον Δία στον έκτο σας οίκο, θα λάβετε διευκολύνσεις στην καθημερινότητα σας, σε θέματα ρουτίνας, υγείας, οργάνωσης και διεκπεραίωσης προσωπικών και εργασιακών υποχρεώσεων. Ευνοείται η φροντίδα των μικρών σας τετράποδων φίλων για τους έχοντες, αλλά και για τους μη έχοντες ο ερχομός ενός νέου μέλους στη ζωή σας θα έρθει με ευκολία. Είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας διατροφικά και να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα “καλές και υγιεινές συνήθειες. Αποφύγετε διατροφικές υπερβολές.

Υδροχόος

Τα νέα είναι ευχάριστα για εσάς τους Υδροχόους, μιας και ο Δίας στον πέμπτο σας οίκο αφυπνίζει ευνοϊκά έρωτες, φλερτ και πάθη. Προσφέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι δικό σας επιχειρηματικά ή να βελτιώσετε συνθήκες και σχέδια των επιχειρήσεων που λειτουργούν ήδη. Αναζήτηση νέων χόμπυ που θα ενεργοποιήσουν θετικά την δημιουργικότητα σας. Διασκέδαση και ευχαρίστηση μέσα από τα τυχερά παιχνίδια. Βελτίωση στη σχέση με τα παιδιά σας και στον χρόνο που περνάτε μαζί τους. Μην επαναπαυθείτε στην ευκολία χωρίς αντίκρισμα ενεργής δράσης από μέρους σας.

Ιχθύες

Κατά το διάστημα αυτό, που ο Δίας θα περάσει στον τέταρτο οίκο σας θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για εσάς να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε την κατοικία σας. Διάθεση να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί, φροντίζοντας τους. Θετικές επαφές με γονείς. Θαλπωρή και συναισθηματική εγγύτητα. Καλό θα είναι να ακολουθήσετε την ρήση” συν Αθηνά και χείρα κίνει” γιατί μπορεί να υπάρχει εύνοια αλλά υπάρχουν και ευκαιρίες με όριο.

 

Από τη Μάρθα Σπανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα