Η Γυναίκα Όνειρο! (του κάθε άνδρα)

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
13/07/2021

Γυναίκες που γοητεύουν εύκολα τους άνδρες και γυναίκες που χρειάζονται να προσπαθήσουν πολύ; Απλά αξιοποιήστε τα ενεργειακά σημεία του χάρτη σας και η προσπάθεια… ας μείνει στα χαρτιά!

Οι άνδρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά -λέει ο λαός και δεν έχει πολύ άδικο μια και στους άνδρες η πρώτη εντύπωση –της εμφάνισης- παίζει μεγάλο ρόλο. Θα συμπληρώσω βεβαίως πως και στις γυναίκες υπάρχουν σημεία πολύ χαρακτηριστικά που μετρούν στην εμφάνιση, ίσως όχι όμως τόσο καθοριστικά για να ξεκινήσουν μια γνωριμία και να δώσουν την ευκαιρία στον άνδρα να πλησιάσει πιο κοντά, κι αν εκεί τα αυτιά τους κουδουνίσουν ευχάριστα τότε το παιχνίδι των εντυπώσεων το κερδίζει αυτός που γνωρίζει «τι θέλουν ν ακούσουν οι γυναίκες!». Ξεφεύγοντας από την εξωτερική εμφάνιση, όλα δουλεύουν ενεργειακά και απίστευτα αλληλένδετα με το πρότυπο που έχει ο καθένας στο μυαλό του, συντονίζοντας τα δικά του στοιχεία έστω και με ένα μόνο στοιχείο του άλλου που όμως θεωρεί εξαιρετικό! (αν έχει πχ ενδιαφέρον για το μπριτζ ή τον παναθηναϊκό ή οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον του «τσιμπήσει» τον εγκέφαλο) Κάπου εκεί αρχίζει και λειτουργεί ο ενεργειακός χορός των Αστρολογικών Συμβόλων και το πάρτι αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον χωρίς καμία προσπάθεια αμφοτέρων των ενδιαφερομένων. Ακούγεται ακραία απίστευτο αλλά αν σε επαφή μεταξύ τους –ακόμα κι δεν μιλήσουν, αλλά κάτσουν δίπλα δίπλα- οι πλανητικά εν δυνάμει ενέργειες του ωροσκοπίου τους θα εργαστούν ώστε να δείξουν συμπάθεια, αντιπάθεια, αφόρητη έλξη, πάθος ή διάθεση να παίξουν ξύλο μεταξύ τους! Αν οι αστρολογικές ενδείξεις είναι για τον καθένα τους οι κατάλληλες, τότε έχουμε και τον σωστό χρόνο (timing) ώστε να προκύψουν σημαντικές σχέσεις ζωής, γάμοι κλπ. Συχνά κάνοντας χιούμορ οι Αστρολόγοι πριν ακόμα ζητήσουν το όνομα κάποιου, ζητούν μόνο την ημερομηνία του, γιατί σαφέστατα μπορούν να αναγνωρίσουν πολύ περισσότερα ζητήματα, από μια απλή σύσταση, ένα ξερό «χαίρω πολύ» από ότι θα τους αποκαλύψει ο προσωπικός χάρτης κάποιου ατόμου που τους ενδιαφέρει!

ΣΕΛΗΝΗ/ΑΦΡΟΔΙΤΗ πρωταγωνίστριες στο ανδρικό μυαλό!

Αν η σελήνη δεικνύει την ψυχή, τον ψυχισμό, το βαθύ συναίσθημα που αποκτά το άτομο από τη μάνα/τροφό για τα αρσενικά είναι κάτι πολύ παρά πάνω εφόσον το πρώτο θηλυκό πρότυπο, το αρχέτυπο της Σελήνης αναδύεται μέσα τους και προσδιορίζει τις γυναικείες ιδιότητες της μητέρας και συζύγου. Η Αφροδίτη δε, Βασίλισσα της ομορφιάς δεν θα μπορούσε παρά να κυβερνά μέσα τους τη φυσική έλξη, την αγάπη, τον έρωτα, το ρομαντισμό όπως αυτά δίνονται σαν καθρέπτης της θηλυκότητας που εκείνοι δεν κατέχουν αλλά απεριορίστως θαυμάζουν και διεκδικούν από τις γυναίκες. Η αρμονική σχέση της σελήνης και της Αφροδίτης μέσα σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο είναι το ιδανικό για να εκφραστούν ισχυρά τα αισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και αφοσίωσης, το άτομο είναι καλόκεφο, χαρούμενο, γελαστό και δεν έχει συγκρούσεις μέσα του αναφορικά με το ποια θέλει να έχει ως σύζυγο και μητέρα των παιδιών του σε σχέση με αυτή που θεωρεί ιδανική ερωμένη, πρότυπο ομορφιάς και θηλυκότητας που τον «φτιάχνει» ερωτικά κάθε ώρα και στιγμή. Το μπέρδεμα είναι όταν η σχέση Σελήνης/Αφροδίτης είναι δυσαρμονική μέσα στο χάρτη με αποτέλεσμα την φτωχή, αδύνατη ικανότητα εκτίμησης ή ακόμα χειρότερα της λανθασμένης εκτίμησης του ποιο θηλυκό επακριβώς επιζητά η ψυχή του. Επιφέρει μελαγχολία, οξυθυμία και ιδιοτροπία, συγκρούσεις στον έρωτα εφόσον δεν είναι ποτέ πλήρως ικανοποιημένος.

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ (κάτι σαν Όσκαρ Θηλυκότητας)

Τελικά ποια είναι αυτή που διακαώς επιθυμούν οι άνδρες; Η όμορφη; Η τρυφερή; Η έξυπνη; Αυτή που τους κάνει να γελάνε και να είναι χαλαροί; Γυναίκα που τα συνδυάζει όλα αυτά και είναι και σέξυ υπάρχει άραγε; ή τελικά υπάρχει κάτι που στον καθένα μετρά σημαντικά στην προτίμησή του και ξεπερνά όλα τα υπόλοιπα; Τις απαντήσεις θα τις ανακαλύψουμε στην μελέτη των γωνιών της Αφροδίτης του, ως επί τω πλείστον, σε αυτή εδώ την ενότητα εφόσον ξεκάθαρα η Σελήνη αντιπροσωπεύει τη σύζυγο και όχι την υποψήφια και όλες τις υποψήφιες που μπορεί να περάσουν από τη ζωή του.

Η Ιδανική Γυναίκα:

Η ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ

Η Αφροδίτη του σε γωνία με τον Άρη επιθυμεί άπλετη σεξουαλική ενέργεια, ηδυπάθεια, παράφορο πόθο για έρωτα και μια ζωηρή έκφραση των αισθημάτων, συναισθημάτων. Συγκινείται από εξαιρετικά μαγνητικές προσωπικότητες που η θηλυκότητα ξεχειλίζει, οι σεξουαλικές επιθέσεις είναι περιπαθείς, συχνά με ξεσπάσματα/εκρήξεις πάθους χωρίς απαραίτητα να εκφράζονται με λεπτότητα, ευαισθησία ή τρυφερότητα

Η ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΗ

Η Αφροδίτη του σε γωνία με τον Δία επιθυμεί κυρίως μια ζεστή καρδιά, με χάρη επιδεξιότητα, σωστή κι ευγενική συμπεριφορά, ελκυστική προσωπικότητα με το χάρισμα να γίνεται δημοφιλής και αρεστή στους άλλους. Θεωρεί βασικό στοιχείο του χαρακτήρα την στοργική κι εγκάρδια συμπεριφορά, την ευθυμία, αισιοδοξία/κέφι, αγάπη για διασκέδαση σε συνδυασμό με την γοητεία που αποπνέει ένα υγιές και σε καλή φόρμα πρόσωπο και σώμα. Επιζητά την υπερβολή στο συναίσθημα και δεν ενοχλείτε καθόλου αν συνοδεύεται με υπερένταση.

Η ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ (χαμηλοβλεπούσα)

Η Αφροδίτη του σε γωνία με τον Κρόνο επιθυμεί μια ερωτική σχέση με αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας κυρίως μιας εσωτερικής τάσης του για θυσία στον έρωτα. Πρόκειται βεβαίως για μια πατροπαράδοτη παραδοσιακή φιγούρα, που αρνείται τις έντονες, γυαλιστερές γυναίκες που αρέσκονται στο να τις θαυμάζουν όλοι στον περίγυρο, προκαλώντας σχόλια και κουτσομπολιά. Θαυμάζει τα προτερήματα όπως ο αυτοέλεγχος, η εγκράτεια, η νηφαλιότητα ενώ παράλληλα αυτοπροστατεύεται από τυχόν συναισθήματα καχυποψίας ή ζήλιας που μπορεί να αναπτύξει στον συνήθως μοναχικό του κόσμο.

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ

Η Αφροδίτη του σε γωνία με τον Ουρανό επιθυμεί ερωτική υπερδιέγερση και ζωηρή συγκίνηση από τον αγώνα της κατάκτησης του ερωτικού αντικειμένου που φανατικά ποθεί να κατακτήσει. Επιζητά ιδιόμορφες εκκεντρικές προσωπικότητες, δύσκολες στην δέσμευση και την χειραγώγηση, με απέραντη αγάπη στην ελευθερία που καθημερινά θα τον εκπλήσσουν και θα τον αναστατώνουν υπό μορφή ερωτικών ηλεκτρικών εκκενώσεων! Όσο μεγαλύτερος ο βαθμός έξαψης τόσο περισσότερο τον εξιτάρει και αυξάνει τις πιθανότητες να παραμείνει μαζί της.

Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ

Η Αφροδίτη του σε γωνία με τον Ποσειδώνα επιθυμεί περισσότερο τις ερωτικές φαντασιώσεις που μπορεί να του δημιουργήσει ένα θηλυκό παρά την στεγνή πραγματικότητα της. Οπωσδήποτε συμπαθητική, συμπονετική, ευσπλαχνική, καλλιτεχνική φύση με αγάπη στην τέχνη και τη μουσική , να έχει την ικανότητα να τον συνεπαίρνει με το ρομαντισμό, την ονειροπόληση αλλά και τα υψηλά ιδανικά και ιδεώδη που τρέφει γενικότερα για τη ζωή.

Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ

Η Αφροδίτη του σε γωνία με τον Πλούτωνα επιθυμεί μοιραίες, γοητευτικές, ακραία παθιασμένες και ζηλότυπες γυναίκες που να έχουν την ικανότητα να τον ξετρελάνουν με τις σαρκικές αισθησιακές φιλήδονες απολαύσεις που μπορούν να του προσφέρουν. Λαγνεία, αισθηματικά σοκ, υπερβολική έκφραση της σεξουαλικής επιθυμίας/παρόρμησης τον καθηλώνουν και κυριολεκτικά τον φανατίζουν μαζί της σε σημείο να διαβρώνεται η δική του προσωπικότητα και να υπερισχύει η δική της.

Τελικά τα πρότυπα καταρρίπτονται και το παιχνίδι της γοητείας είναι για κάθε έναν μοναδικό προσπαθώντας να εκπληρώσει δικές του ανησυχίες/φιλοδοξίες αλλά και να γεμίσει δικά του κενά που αναμφίβολα του υποδεικνύει ο ψυχολογικός καθρέπτης της ψυχής του. Απομακρυνόμενοι από τα στερεότυπα της εμφάνισης η έλξη στηρίζεται στο ενδιαφέρον και το θαυμασμό που τρέφουμε προς τα πρόσωπα που συναντάμε και αν αυτά αντικατοπτρίζουν δικές μας προσωπικές αντιλήψεις ή αντιθέσεις. Συχνά τα αντίθετα έλκονται λόγω βαρεμάρας να ασχολούμαστε με κάτι που μας είναι ήδη γνωστό ενώ αυτά που νιώθουμε ότι μας συμπληρώνουν αποκτούν μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Ειδικά ο έρωτας δε, έχει μια βιαιότητα στη φύση του να μην στηρίζεται στη βάση της μονιμότητας(αλλά και της νομιμότητας) έτσι ώστε να είμαστε σε διαρκή αναζήτηση της σύνδεσης με το απόλυτο που υπάρχει μόνο στις διδασκαλίες των Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα