Γροθιά στο μαχαίρι | Μια όψη… δολοφονική!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
10/05/2023

Στις 21 Μαΐου μια εξαιρετικά προκλητική, δύσκολη και σκληρή όψη λαμβάνει χώρα η πιο σημαντική όψη της χρονιάς, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα! Συμμετέχουν δύο σκληροί και επιθετικοί πλανήτες, οι δύο κακεργέτες. Λέξεις-κλειδιά: δύναμη, ένταση, δυσκολία, δοκιμασία, χειρισμό, όξυνση, αχαλίνωτη ενέργεια, κυριαρχία, επιβολή ανασφάλεια, παράνοια, βία, επιθετικότητα, βιασύνη,  εμμονή, αυτοκαταστροφή, πάθος, αδιαφορία για τους άλλους, μανία, καταστροφή, κατάρρευση, τραυματισμός, χονδροκοπιά, εξαλλοσύνη, φρίκη, απειλή.   Σαν αποτέλεσμα, αν η δύναμή τους δεν διοχετευτεί δημιουργικά, θα σκορπίσει η ενέργειά τους δύναμη και θυμό και μέσα μας, αλλά και γύρω μας. Έτσι, μπορούμε να την εκφράσουμε με δουλειά και εργασία για έναν κοινό στόχο, να μην κρυφτούμε πίσω από τα εγώ μας, να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας δημιουργικά, να αντιπαρατεθούμε στους άλλους , και πάλι δημιουργικά, χωρίς να δημιουργήσουμε χαμό και καταστροφή. Από την άλλη, υπάρχει ο κίνδυνος  να γίνουμε έρμαιο και να παρασυρθούμε από το μένος και τη μανία άλλου. Ο Άρης σας πιο βιαστικός και ανυπόμονος, δίνει το γεγονός πιο πριν! Αξίζει να σημειωθεί ότι η όψη αυτή αφορά τη χώρα μας αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται πάνω στον Ήλιο της Ελλάδας, γεγονός εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς ολοκληρώνεται την ημέρα των εκλογών.

Ας δούμε πως αυτή η τόσο σημαντική αντίθεση μπορεί να εκφραστεί από κάθε ζώδιο:

Κριός

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για θέματα προσωπικής δημιουργίας, έρωτα, παιδιών, στόχων, φίλων, ομάδων. Θα προκύψουν εντάσεις και θυμός με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Θα εκφράσει  αυτοπεποίθηση.  Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τάσεις βιαιότητας, ανταγωνισμού και να μετριάσετε την αποφασιστικότητά σας. Χρειάζεται εξισορρόπηση σε όλη την παρόρμηση, το δυναμισμό και το πάθος που σας διακατέχει. Εκτονώστε με αθλητική δραστηριότητα.

Ταύρος

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για θέματα καριέρας, οικογένειας, status. Αφορά στο σπίτι, τους γονείς, την πατρική οικογένεια, τη βαθιά σας ψυχολογία. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποδείξετε την αξία σας μέσα από δοκιμασίες. Έκφραση θυμού και ευερεθιστικότητας, θα είστε αμετακίνητοι. Θα χρειαστείτε να δουλέψετε με τη συνειδητότητά σας για να ανταπεξέλθετε. Είστε  στη δίνη των εκλείψεων και θα δείτε τα αποτελέσματα των τωρινών σας αντιδράσεων τον Οκτώβρη, όπου θα έχετε τον Άρη απέναντί σας.

Δίδυμοι

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για αδέρφια, φίλους, ταξίδια, συναλλαγές, λόγια. Η όψη αυτή σε εσάς θα φέρει ενεργοποίηση, δραστηριότητα, τρέξιμο, βιασύνη. Καθώς αφορά και στις μετακινήσεις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην εκδηλωθεί ατυχηματικά. Επίσης προσέξτε τα σκληρά, εριστικά λόγια, τα τραύματα που μπορείτε να προκαλέσετε ή να σας προκαλέσουν άνθρωποι λεκτικά, επικοινωνιακά. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να διοχετεύσετε σε πνευματικές δραστηριότητες.

Καρκίνος

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για οικονομικά ζητήματα, για αποκτήματα, για ηθικά ή αξιακά θέματα. Προσοχή σε αγορές, ρίσκο, επενδύσεις. Και εδώ έχει να κάνει με το εγώ, με τις αξίες, με την αυτοπεποίθηση σε  ψυχολογικό υπόβαθρο. Μπορεί να βγάλει ένα κόμπλεξ, μια εμμονή ότι οι άλλοι πάνε να σας ρίξουν, να σας εκμεταλλευτούν. Ψυχραιμία, θα χρειαστείτε όλοι σίγουρα, και διαφυλάξτε την ακεραιότητά σας.

Λέων

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για τα πάντα, για εσάς τους ίδιους, για το γάμο τις σχέσεις τις συνεργασίες. Διάθεση για χειρισμό αλλά και, γιατί όχι,  συμβιβασμό. Πολλή ενέργεια, πολλή αυτοπεποίθηση, αδιαφορία για τις ανάγκες των άλλων, και αυτή σας η στάση θα σας φέρει σε αντιπαράθεση αυτούς. Τάση για επιβολή, κυριαρχία, επιθετικότητα, ρίσκο, είτε από την πλευρά σας, είτε εναντίον σας. Επίσης ατυχήματα, ασθένειες, εκτονώστε με σκληρή δουλειά και αθλητική δραστηριότητα.

Παρθένος

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για την εργασία, την οργάνωσή σας, τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Είναι αρκετά πιο δύσκολο για την περίπτωσή σας καθώς συνδέεται με ένα πιο βαθύ ψυχολογικό κομμάτι σας. Εσωτερικός αναβρασμός, σας βγάζει από το πρόγραμμα και τη ρουτίνα που τόσο αγαπάτε. Μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εξάντληση και μειωμένη αυτοπεποίθηση.   Βάλτε στην άκρη το εγώ σας και εργαστείτε μόνοι σας για να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για τους στόχους, τις προσδοκίες, τη συλλογική δουλειά, τα αποτελέσματα και τα οικονομικά της εργασίας σας. Υπάρχει εμμονή για την επένδυση των χρημάτων από τη δουλειά σας και διάθεση για ρίσκο. Βρίσκεστε απέναντι από ομάδες συνεργατών και φίλους. Βγείτε μπροστά με την ομάδα και όχι σα μονάδα. Επίσης, προσοχή σε καυγάδες με παιδιά ή ερωτικό σύντροφο. Εμμονή και πάθος, βίαιη, επιθετική συμπεριφορά λόγω έρωτα.

Σκορπιός

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για τη δουλειά, την καριέρα, τους γονείς. Για εσάς η εργασία είναι το ύψιστο αγαθό και εξαιτίας της τελειομανίας σας και της βαθιάς σας ανάγκης για χειρισμό θα προκαλέσει εντάσεις,  βίαιες καταστάσεις. Όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας για να είναι όπως θέλετε. Θα φέρει φωνές και συγκρούσεις  και στην οικογενειακή εστία, μεταφέροντας τα προβλήματα της δουλειάς, τα νεύρα στο σπίτι.

Τοξότης

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για νομικές υποθέσεις, φανατισμό, ταξίδια. Οι εντάσεις για εσάς θα είναι μια υπερβολική αντίδρασή σας σε ό,τι νομίζετε ότι προσπαθούν να σας επιβάλουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώσει την ξεροκεφαλιά και να διακόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με την άλλη πλευρά. Εμμονή για μια ιδέα, για ιδεολογίες, για τη θρησκεία. Προσπαθήστε να ελέγξετε την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία σας.

Αιγόκερως

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για εσωτερικά, κρυφά, σκοτεινά θέματα που μπορεί να αφορούν το σεξ, τα χρήματα, τα πάθη σας. Η ένταση εδώ μπορεί να εκδηλωθεί εσωτερικά ή έντονα κραυγαλέα και να συνδεθεί με αξιακά -ηθικά ή οικονομικά ζητήματα. Τα χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους ή τα χρήματα του συντρόφου. Προσοχή μπορεί να ενέχει χειρισμό και απειλή υπογείως. Επίσης προσοχή σε υγεία και ψυχοσωματικά.

Υδροχόος

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες, ανθρώπους που σας επιβουλεύονται, αλλά και για δικαστικές υποθέσεις. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας χειριστούν, θα νιώσετε ευάλωτοι απέναντί τους και θα βάλετε την καχυποψία σας μπροστά. Θα χρειαστείτε άπειρη ψυχραιμία για να κάνετε πίσω  και να συμβιβαστείτε και να μην εκφραστείτε με βιαιοπραγία και ένταση.

Ιχθύες

Διαφωνίες και αντιπαραθέσεις για θέματα υπηρεσίας, εργασίας, καθημερινότητας. Θα σας βοηθήσει πολύ να εργαστείτε μόνοι σας και όχι με τους άλλους, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε νεύρα και θυμό. Προσοχή τις κινήσεις και τάση για εμμονή μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και τους υφισταμένους σας. Επίσης, βοηθά να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να φροντίσετε την υγεία τόσο τη δική σας όσο και του κατοικιδίου σας, να ελέγξετε κακές συνήθειες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα