Γενικά χαρακτηριστικά του Άρη στον Κριό – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;

ASTROTEAM GUEST
02/06/2022

Γενικά χαρακτηριστικά του Άρη στον Κριό – Πώς θα επηρεάσει από διέλευση όλα τα ζώδια από 25/05/2022 – 05/07/2022

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας και της έντασης, θα είναι στο Ζώδιο του Κριού που έχει κυρίαρχη θέση και προσφέρει δύναμη, τόλμη και ηγετικά χαρακτηριστικά, στα άτομα που έχουν σε αυτή τη θέση τον Άρη τους. Εδώ ο πλανήτης λειτουργεί άμεσα σε κάθε πρόκληση και διεκδικεί με πάθος και αποφασιστικότητα, αυτά που επιθυμεί και η γενική ενέργεια θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο Άρης είναι η ενέργεια που μας δείχνει με ποιον τρόπο θα δώσουμε τον αγώνα της ζωή μας. Ο Άρης στον Κριό έχει έλλειψη διακριτικότητας και δεν ντρέπεται καθόλου να εκφράσει την οργή του, όταν θα τον προκαλέσουν, βέβαια δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια για να νιώσει πρόκληση. Τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι η πρόθεση κάποιου, γι’ αυτό όταν έχουν θέσεις εξουσίας κάποιοι που δεν είναι αποτελεσματικοί, νιώθει οργή.

Είναι ανυπόμονοι, ριψοκίνδυνοι και είναι έτοιμοι για δύσκολες αποστολές.

Φυσικά και αγαπάει τους δύσκολους στόχους και τις δύσκολες προκλήσεις, γιατί έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πιστεύει πως θα είναι πάντα ο νικητής. Όσοι άντρες έχουν τον Άρη τους σε αυτή τη θέση είναι σίγουρο πως ξέρουν να πολεμούν και να διεκδικούν, όμως καλό είναι να ελέγχουν την επιθετική τους συμπεριφορά, γιατί πολλές φορές υπερβάλουν και είναι έτοιμοι για καβγά, ιδιαίτερα όταν έχουν αρνητικές όψεις στον προσωπικό τους χάρτη. Είναι ανυπόμονοι, ριψοκίνδυνοι και είναι έτοιμοι για δύσκολες αποστολές.

Οι άντρες που έχουν τον Άρη τους στον Κριό τους αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και η ανταγωνιστική οδήγηση (κόντρες), γι’ αυτό και είναι ευάλωτοι στα ατυχήματα, αλλά δεν αλλάζουν συμπεριφορά. Φαίνονται επιπόλαιοι και έχουν άγνοια κινδύνου, όμως η αδρεναλίνη είναι πολύ μεγάλη και μέσα από την ταχύτητα και το ρίσκο, νιώθουν ικανοποίηση. Προσοχή επίσης και στα εγκαύματα. Είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και τους αρέσουν οι ανώτερες επαγγελματικές θέσεις και ιδιαίτερα τα ένστολα επαγγέλματα όπως, αστυνομικοί, στρατιωτικοί κλπ. Προσοχή στην παρορμητικότητα που διακρίνει όλους όσους έχετε τον Άρη σας στον Κριό, γιατί πολλές φορές σας παρασύρει σε λάθη. Όσοι έχουν τον Άρη τους στον Κριό αγαπούν τον αθλητισμό και πολλές φορές εκπληρώνουν την επιθυμία τους για πρωτιά και διάκριση, εκδηλώνοντας με αυτό το τρόπο και το στοιχείο του εγωισμού που τους διακρίνει. Ο αθλητισμός είναι η καλύτερη λύση για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους με θετικότητα. Οι γυναίκες που έχουν τον Άρη τους στον Κριό είναι πολύ δυναμικές και η δράση τους έχει αρρενωπή συμπεριφορά. Θαυμάζουν τους άντρες που έχουν θέσεις εξουσίας και είναι δυναμικοί ή φορούν στολή.

Η όψη του Δία με τον Άρη είναι η ενέργεια που θέλει να δράσει για να βγάλει χρήματα!
  • Στις 29/05/2022 ο Άρης θα είναι σε σύνοδο με τον Δία, είναι μια όψη που ξεσηκώνει τους ανθρώπους, σωματικά και διανοητικά. Είναι μια δυναμική ενέργεια που έχει ενθουσιασμό για κάθε πρόκληση. Με ξεκάθαρη συμπεριφορά και αποφασιστικότητα, παίρνουμε τη πρωτοβουλία και ξεκινάμε μια νέα δραστηριότητα. Η όψη του Δία με τον Άρη είναι η ενέργεια που θέλει εκφραστεί για να κερδίσει και να έχει άμεσο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα θα έχουν εύνοια όλα τα ζώδια της φωτιάς του 1ου δεκαημέρου δηλαδή οι Κριοί, οι Λέοντες, και οι Τοξότες και οι Ωροσκόποι. Και τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι, Υδροχόοι και ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου και τα παρορμητικά ζώδια θα έχουν εύνοια, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, έστω και αν χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο. Είναι μια όψη για επανεκκίνηση, για να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια για το παρόν και το μέλλον. Είναι η όψη που θέλουμε να δουλέψουμε, για να βγάλουμε γρήγορα χρήματα.
  • Στις 28/06/2022 ο Άρης θα είναι σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο και προσφέρει επιτυχία και αυτοπεποίθηση στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα και σε όσους φυσικά έχετε τον Άρης σας στον Κριό.
  • Την 1/07/2022 ο Άρης θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα στη 27η μοίρα. Εδώ μιλάμε για καταπιεσμένη οργή, θα υπάρχει τάση για εκρήξεις ή φωτιές (θα είναι καθαροί εμπρησμοί από συμφέρον). Γενικότερα η αιτία της έντασης που θα παρατηρούμε δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, άλλη θα είναι η αιτία και άλλη η αφορμή. Οι κυβερνήτες των χωρών θα δρουν απόλυτα μυστικά (θα μας σκάβουν το λάκκο). Οι παγκόσμιες συνωμοσίες σε πολιτικό επίπεδο θα είναι πολλές και φυσικά απόλυτα μυστικές. Η αιτία του κακού θα είναι άλλη από αυτή που θα μαθαίνουμε.

Η απειλή του πολέμου θα είναι πολύ κοντά μας για συγκεκριμένες σκοπιμότητες και για χειραγώγηση. Όλο το διάστημα που θα είναι ο Άρης στον Κριό ο φόβος για φωτιές θα είναι μεγάλος.

Η ερωτική συμπεριφορά του Άρη στον Κριό

Ο άντρας με Άρη στον Κριό θα διεκδικήσει το ποθούμενο πλάσμα μέχρι να το κατακτήσει. Τον διεγείρει ότι είναι δύσκολο και ζόρικο, ειδικά στην ερωτική διαδικασία. Του αρέσουν οι “δύσκολες” γυναίκες, γιατί έτσι θεωρεί τον εαυτό του κατακτητή όταν τις κερδίσει. Τον διακρίνει ούτως ή άλλως ο ενθουσιασμός και η μαχητικότητα, όπως ακριβώς συμβαίνει στην ερωτική του συνεύρεση όπου η επιμονή και η μεγάλη ζωτικότητα του, τον οδηγούν πολλές φορές στο έντονο και επιθετικό σεξ, που έτσι του δίνεται η αίσθηση της απόλαυσης, ανάλογα με τις όψεις που κάνει ο Άρης.

Εδώ, δεν υπάρχει ρομαντικότητα γιατί θέλει να επιβληθεί, εδώ έχουμε γρήγορη “ικανοποίηση” που συνήθως ενέχει το στοιχείο της αδιαφορίας για την ευχαρίστηση της συντρόφου. Θέλει η σύντροφος να του παρέχει ζεστασιά και να τον τονώνει (αν και δεν το χρειάζεται) δίνοντας του την αίσθηση της σιγουριάς και του κουράγιου. Θέλει επίσης να είναι “παθιασμένη” με τον έρωτα και να τον επιβραβεύει για ό,τι κάνει και προτιμά συντρόφους με αθλητικό ή καλοφτιαγμένο σώμα. Με αρνητικές όψεις του Άρη ή δεν υπάρχει διάρκεια στην ερωτική επαφή ή έχουμε…. πολλές επαναλήψεις.

Πληγώνονται απίστευτα αν ο σύντροφός τους κοιτάξει αλλού…

Η γυναίκα με Άρη στο Κριό επιθυμεί τύπους ανδρών με έντονη προσωπικότητα, δυναμικό ταπεραμέντο και να τον θαυμάζει. Δεν μπορεί τους βαρετούς τύπους και φεύγει γρήγορα αν δεν είναι ενδιαφέροντες, με ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση ή χαρακτήρα. Θα ψάξει κάτι καινούργιο και χωρίς να έχει πολλές απώλειες συναισθηματικές. Έχει γοητεία αλλά δεν είναι ρομαντική ή τρυφερή με ζεστασιά όπως θα μπορούσε να είναι μία Καρκίνος. Πράγματι ζητά πετυχημένους άντρες και “ πρωταθλητές” στην πείρα την σεξουαλική , που να την κάνουν να βιώνει την μοναδικότητα, την άνεση και την ασφάλεια την οικονομική. Μπορεί να ζητά αποκλειστικότητα αλλά η ίδια επιδιώκει και επιθυμεί να είναι ελεύθερη. Πληγώνονται απίστευτα αν ο σύντροφός τους κοιτάξει αλλού… μιας και θεωρούν τον εαυτό τους αξεπέραστες ερωτικά. Η απιστία για την γυναίκα και τον άντρα με Άρη στον Κριό είναι συχνό φαινόμενο( βαριούνται εύκολα).

Αυτοί που έχουν Άρη στον Κριό ταιριάζουν με Άρη ή Αφροδίτη στον Κριό, στον Λέοντα, στον Ζυγό και στον Τοξότη.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης όλα τα ζώδια:

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιο σας θα σας προσφέρει ιδιαίτερη δύναμη και τόλμη, για να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις της ζωή σας και να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Ιδιαίτερα όσοι είστε στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε πολλές ευκαιρίες για προσωπική επέκταση και επιχειρηματική δράση. Προσοχή στο υπερβολικό ρίσκο και στον ανταγωνισμό. Όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη ενέργεια και καλό είναι να γυμνάζεστε, για να εκτονώσετε με θετικότητα τη διέλευση, για να αποφύγετε τη νευρικότητα. Όσοι είστε στο 3ο δεκαήμερο προσοχή στις αντιπαραθέσεις, πρέπει να ελέγξετε το θυμό σας, γιατί ενδέχεται να έρθουν θέματα από το παρελθόν και να σας αναστατώσουν. Άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο σας ανταγωνίζονται και θα τους αντιμετωπίσετε με τον ίδιο τρόπο. Προσοχή στους καβγάδες γιατί θα έχετε θυμό. Επίσης προσοχή στην ταχύτητα για να αποφύγετε ατυχήματα. Μειώστε τον εγωισμό σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας, άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Εδώ έχουμε ψυχική υπερένταση, καταπιεσμένα στοιχεία επιθετικότητας, που έχουν την χροιά της περιρρέουσας ατμόσφαιρας χωρίς να μπορεί να καταλάβει το ίδιο το άτομο για ποιόν λόγο αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Η θυσία και η επιθετικότητα συνυπάρχουν και χρειάζεται προσοχή ώστε να μην πάρετε λάθος κατεύθυνση σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Μην το βάλετε στα πόδια από ανασφάλεια, ή από αυτοκαταστροφικές τάσεις, βλέποντας ότι δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα εκεί που θα έπρεπε. Προσοχή στο παρασκήνιο. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια. Φροντίστε να κοιμάστε καλύτερα.

Δίδυμοι

Η διέλευση του Άρη από τον Κριό είναι πολύ θετική για εσάς τους Διδύμους. Μπορείτε να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και να ωφεληθείτε, επίσης φίλοι σας ευνοούν με τις προτάσεις τους και στηρίζουν τις προσπάθειές σας. Ιδιαίτερα όσοι είστε το 1ο δεκαήμερο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επεκταθείτε επαγγελματικά ή να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή. Διαφημίστε τη δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο και ασχοληθείτε με νέα προγράμματα ή με σεμινάρια διαδικτυακά, που θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου εμπιστευτείτε τους νέους φίλους που έχετε κερδίσει το τελευταίο διάστημα, για να ψυχαγωγηθείτε και πιθανόν να βρείτε και ερωτικό ενδιαφέρον, μέσα από τις νέες παρέες. Του 3ου δεκαημέρου θα βρείτε λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν. Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε σε κοινωνικές ομάδες φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Καρκίνος

Μην προσπαθείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Βάλτε τις καταστάσεις σε πιο πρακτικό επίπεδο. Γίνετε πιο αποφασιστικοί χωρίς να έρθετε σε προστριβές με τους ανωτέρους σας. Θα πετύχετε εξαιρετικά πράγματα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο( προσοχή χρειάζεται να δώσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου). Η ψυχρότητα και η αδιαφορία στο ταίρι σας δεν βοηθά. Μην κάνετε τίποτα απλά από καθήκον, γιατί αυτό σας κουράζει ψυχικά.

Λέων

Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε δικαστικές αποφάσεις, όσοι ασχολείστε με τον τουρισμό θα έχετε μεγάλη εύνοια γιατί η τύχη έρχεται από το εξωτερικό. Οργανώστε ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά, για να ζήσετε με ένταση και δημιουργικό τρόπο, έτσι ακριβώς όπως σας ταιριάζει. Οι γνώσεις σας ή τα πτυχία σας, τώρα θα φανούν πολύ χρήσιμα για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Του 2ου δεκαημέρου θα έχετε την επιθυμία να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σας σχέδια και θα έχετε και την αυτοπεποίθηση να παλέψετε για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας. Μπορείτε να ρισκάρετε ή ακόμα και να τζογάρετε, αλλά με μέτρο. Του 3ου δεκαημέρου προσοχή στην υπερκόπωση και ιδιαίτερα όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προσοχή στο άγχος.

Παρθένος

Θα διεκπεραιωθούν θέματα που αφορούν οικονομικές συναλλαγές με άλλους, αν και ρίξεις ή εντάσεις για κληρονομικά και τραπεζικά ζητήματα θα μπουν στο τραπέζι. Η ερωτική ζωή ζητά συνεχή επιβεβαίωση για την επικράτηση στην αρένα που αφορά την σεξουαλικότητα. Μην είστε επίμονοι και εμμονικοί, αποφύγετε εγωιστικές τάσεις και μυστικότητα. Ίσως ενδιαφερθείτε για την μεταφυσική ή τον αποκρυφισμό.

Ζυγός

Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα έχετε παροχές από τους συντρόφους ή από τους συνεταίρους σας, όμως χρειάζεται να μειώσετε τον μεταξύ σας ανταγωνισμό, για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις, που θα επεκταθούν από ασήμαντη αφορμή. Να θυμάστε πως πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συνεργάτες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας και όχι να μαλώνετε. Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου θα νιώθετε πως οι στενές σας σχέσεις ή ο σύντροφος δεν είναι δίπλα σας και πιθανό να αποφασίσετε να χωρίσετε. Θα αισθάνεστε πως ο/η σύντροφος έχει επιθετική συμπεριφορά και θα εκφράσει παράπονα χωρίς διακριτικότητα και μπορεί να νιώσετε αμηχανία με αυτή τη συμπεριφορά και δεν θα αποφύγετε τους καβγάδες. Του 3ου δεκαημέρου προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους και με κληρονομικές υποθέσεις με άτομα της οικογένειας. Προσοχή στα ατυχήματα και στη νευρικότητα σας, γιατί θα βιώσετε μεγάλη ένταση και έντονο θυμό.

Σκορπιός

Μην βιάζεστε να ολοκληρώσετε τις δουλειές της καθημερινότητας στο σπίτι ή στην εργασία γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα μέσα από εντάσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες ή ακόμα μπορεί να προκύψει κάποιο ατύχημα λόγω βιασύνης ή απροσεξίας. Κινηθείτε λοιπόν ήρεμα ώστε να μην έχετε θέματα με την υγεία σας- τραυματισμούς, πονοκεφάλους. Μην αναλύετε ό,τι κάνετε και μην εκδηλώνεστε μερικές φορές με ψυχρότητα.

Τοξότης

Είναι το πιο δημιουργικό διάστημα για όλους τους Τοξότες, αλλά ιδιαίτερα το 1ο δεκαήμερο θα έχετε μεγάλη εύνοια στις δραστηριότητες σας. Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Οι επιχειρηματίες και οι καλλιτέχνες του ζωδίου θα αυξήσετε τη φήμη σας. Οι γονείς του ζωδίου να περιμένετε επιτυχίες και χαρές από τα παιδιά σας. Όλοι οι Τοξότες γίνεστε αισιόδοξοι και ιδιαίτερα δραστήριοι. Του 2ου δεκαημέρου θα αποφύγετε το υπερβολικό ρίσκο, γιατί θα έχετε έντονη την επιθυμία για τζόγο. Του 3ου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να πληρώσετε εκκρεμότητες και να απελευθερωθείτε από παλιές οικονομικές οφειλές. Έντονη ερωτική ζωή θα έχετε όλοι οι Τοξότες και θα ζήσετε όμορφες παθιασμένες στιγμές.

Αιγόκερως

Οικογενειακές συγκρούσεις ή αναστατώσεις μπορεί να φέρουν μερικούς μπροστά σε αλλαγή κατοικίας, η μεγάλη βέβαια ενεργητικότητα σας ίσως εκτονωθεί επισκευάζοντας, ανακαινίζοντας τον χώρο σας ή ακόμα χτίζοντας κάτι. Θα έχετε μία ενεργή συμμετοχή σε όλα τα οικογενειακά ζητήματα προς όφελος σας( προσοχή οι του τρίτου δεκαημέρου) αποφύγετε την αυταρχικότητα και την ένταση. Δώστε προστασία, ζεστασιά και τρυφερότητα στον σύντροφο σας.

Υδροχόος

Προσοχή στην επικοινωνία σας για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Όλο το διάστημα θα έχετε πολλές μετακινήσεις για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και για επαγγελματικές δραστηριότητες. Η εξωστρέφεια και η επικοινωνία θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να φτιάξετε τη ψυχολογία σας. Απαραίτητος ένας έλεγχος του αυτοκινήτου σας πριν από τα ταξίδια σας. Επίσης προσοχή με την ταχύτητα, για να απομακρύνεται τον κίνδυνο των ατυχημάτων. Του 3ου δεκαημέρου κάποιες διαφορές με τα αδέλφια σας από το παρελθόν θα επανέλθουν, για να βρείτε λύσεις. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις προστριβές με άτομα από το περιβάλλον σας με πολιτισμένο τρόπο, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να πείτε λόγια ¨κοφτερά¨ σαν μαχαίρια.

Ιχθύες

Η διέλευση του Άρη από τον Κριό στους Ιχθύες σας δίνει ναι μεν καρτερικότητα και υπομονή, αλλά ο θυμός εδώ είναι… έκδηλος στα αντικείμενα. Προσοχή χρειάζεται στην γρήγορη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών σε οικονομικά ζητήματα. Μην σκορπάτε τα χρήματα σας στον αέρα μια και η οικονομική σας κατάσταση επηρεάζει την σεξουαλική σας ζωή. Η ζήλια και η κτητικότητα να μείνουν μακριά από σας.

 

Από τις Ιωάννα Κατσιμάρδου και Βάσια Πατιού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα