Η Γενέθλη του Τοξότη | 22/11 – 22/12

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
21/11/2023

Προστατευμένα παιδιά του Διός, Χαρούμενοι και Αισιόδοξοι Τοξότες, Εκατήβολοι επί παντός επιστητού, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Πόσο πιο όμορφη θα μπορούσε να είναι η Πρώτη κιόλας ημέρα του Γενέθλιού σας, με τον Ερμή επάνω σας, να φωτίζει τα μονοπάτια σας εκείνα τα πνευματικά, που σας προάγουν, τόσο μέσα από τις σημαντικές σας σχέσεις, όσο και μέσα από την επέκταση της καριέρας σας. Από τις 24 Νοεμβρίου κινητοποιήστε και σε πρακτικό επίπεδο, μιας και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα σας ωθήσει να θέσετε σε δημιουργική εφαρμογή, όλα όσα είχαν απασχολήσει τον εσωτερικό σας κόσμο και το μυαλό σας, το προηγούμενο διάστημα. Όμως η ροή σε όλα όσα θέλετε να κάνετε πράξη, δεν θα είναι αβίαστη. Θα έχετε μπροστά σας να υπερπηδήσετε εμπόδια, που κάποια θα οφείλονται σε αντιρρήσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ άλλα θα έχουν πρακτική βάση, όπως καθυστερήσεις σε μετακινήσεις ή αναστολές στην ανάπτυξη κάποιας συμφωνίας, ή υπογραφής συμβολαίου, ακόμη και δυσκολίες στην επαφή με τα αδέλφια σας, για όσους έχουν. Η πρόκληση είναι, να ανοίξετε το πεδίο σας, και να δείτε σφαιρικά τα γεγονότα. Την όποια παρεμπόδιση, μην την αντιμετωπίσετε ως αναχαίτιση της εξέλιξής σας, αλλά δείτε το ως δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τους σκοπούς σας και να αποφύγετε την οποιαδήποτε εξαπάτηση ή παγίδα, στην οποία μπορεί να πέσετε. Λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, μα και στο λόγο τους, οι Τοξότες των πέντε πρώτων ημερών, καθώς και προσοχή με το μεταφορικό σας μέσον.

Συνετό είναι το μπρίο σας, να κινηθεί σε απαλούς τόνους και στην εργασία σας, για το ίδιο διάστημα.

Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου, θα φωτίσει τα μονοπάτια στις σχέσεις σας, αυτά στα οποία εσείς, θα είναι ωφέλιμο να δείξετε ανοχή και ευελιξία. Φροντίστε να μην είστε επίμονοι, μα ούτε και επιθετικοί απέναντι στο ταίρι και στους συνεργάτες σας, προκειμένου να μην διασαλευτεί η αρμονία των σχέσεών σας. Υιοθετήστε ξεκάθαρη και «ανοιχτή» στάση απέναντι στους άλλους, και μην τους αποπαίρνετε. Ακούστε μεν, πατάξτε δε. Η πρόκληση είναι να καταφέρετε να εκπέμψετε στην ίδια συχνότητα με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Παρ’ όλα αυτά, παραμένετε ιδιαιτέρως κοινωνικοί αλλά και πολύ αγαπητοί στους χώρους που κινείστε. Μα πως είναι δυνατόν ένας Τοξότης να μην είναι αξιαγάπητος! Ωστόσο, θα σας πρότεινα από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 5-6 του μηνός, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, όσον αφορά στο ταμπεραμέντο σας, προκειμένου να αποφύγετε σπατάλες που μπορεί να «αδειάσουν» το πορτοφόλι σας και κατά συνέπεια να επιβαρύνουν λίγο την καθημερινότητά σας. Συνετό είναι το μπρίο σας, να κινηθεί σε απαλούς τόνους και στην εργασία σας, για το ίδιο διάστημα. Από τις 5 Δεκεμβρίου και έπειτα, ευνοείται ο «καλλωπισμός» του εσωτερικού σας κόσμου, αλλά, προσοχή σε πικάντικες δράσεις και κρυφές δραστηριότητες. Θα έχετε πολύ υποστήριξη από τους πλανήτες γι’ αυτά, όμως το νου σας γιατί εάν δεν είστε απόλυτα προφυλαγμένοι, θα βγουν μπροστά σας στο εγγύς μέλλον και θα φανερωθούν τα αφανέρωτα!

Με το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω, αποκτάτε μεγαλύτερη φιλοδοξία, κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ιδέες για συνεργασίες και επαγγελματική πρόοδο, αλλά και σε πιο προσωπικό επίπεδο, ζητήματα με το ταίρι σας, θα διανθίσουν και με την βοήθεια του Διός, θα δείτε πόσο εύκολα θα μπορείτε να περάσετε από την μία φάση των γεγονότων στην άλλη. Δημιουργικά εγχειρήματα θα ευοδώσουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι τοξότες να σκεφτείτε να προχωρήσετε ένα βήμα, είτε επαγγελματικό, είτε μορφωτικό. Η Νέα Σελήνη όμως στις 13 Δεκεμβρίου, θα σας φέρει μπροστά σε δίλλημα, αφού θα προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αλλά ίσως νοιώσετε και αποδιοργανωμένοι καθώς και κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά. Κάποιοι από εσάς, ενδέχεται να χρειαστεί να προσφέρετε την φροντίδα σας σε ένα άτομο της οικογένειάς σας, κάτι το οποίο θα «φράξει», στην αρχή τουλάχιστον, την ροή των ενεργειών σας.

Θαυμάσια ευκαιρία, να κοστολογήσετε για μια ακόμη φορά τις ιδέες και τα πεπραγμένα σας, αλλά και τις δικές σας δυνατότητες!

Κάποιοι άλλοι, ίσως δουν πως άτομα που θεωρούσαν «δικούς» τους ανθρώπους, δεν ήταν όσο ειλικρινείς θα περίμεναν. Κατά κύριο λόγο η διλληματική κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε θα είναι συναισθηματικής φύσεως, που πιθανότατα θα προκύπτει λόγω ανταγωνιστικής και αδόκητης συμπεριφοράς από τους άλλους. Το Σύμπαν όμως πάντα προλαμβάνει, και με την αναδρόμηση του Ερμού στις 15 Δεκεμβρίου, θα σας δώσει την θαυμάσια ευκαιρία, να κοστολογήσετε για μια ακόμη φορά τις ιδέες και τα πεπραγμένα σας, αλλά και τις δικές σας δυνατότητες, με την Αιγοκαιρίσια δομημένη μέθοδο αυτήν την φορά και να προβείτε σε τελικές αποφάσεις μόλις ο Ερμής ορθοδρομήσει. Η πρόκληση είναι, πρωτίστως να δείξετε εγκράτεια στα νεύρα σας, διότι η ψυχική ένταση περνά και στο σώμα και για την υγεία μας μεριμνούμε πρώτα απ’ όλα. Η ψύχραιμη στάση σας, θα είναι αυτή που θα καθορίσει τον τρόπο που θα δρομολογηθούν τα διασπαστικά γεγονότα. Από τις 18 του μήνα και έως το τέλος της Γενέθλης σας, θα έχετε και πάλι την δυνατότητα να εργαστείτε πάνω σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, κάτι που αφορά ίσως στα επαγγελματικά σας ή στην οργάνωση ενός γάμου για τους ελεύθερους, ενώ πολύ ερωτικό θα είναι όλο αυτό το διάστημα.

Ζήνεια παιδιά είστε, το Σύμπαν δεν θα σας άφηνε με πίκρα στα χείλη! Απολαύστε όλα όσα σας έρχονται και χαμογελάστε με ευγνωμοσύνη!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα