Η Γενέθλη του Σκορπιού | 23/10 – 22/11

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
20/10/2023

Δυναμικά πλάσματα με την βαθειά Πλουτώνια ματιά, που δαμάζετε τις Κύρες του Άδου, προσπαθώντας να ξετυλίξετε τα σπάργανα της ψυχής σας, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Δημιουργικό ποδαρικό σας κάνει το Γενέθλιό σας, προσφέροντάς σάς την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε, τόσο σε οικογενειακό, όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Το καλό είναι, ότι η μη παρωχημένη έκφραση των ενεργειών σας, θα είναι αυτή που θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα στο κοινωνικό σας προφίλ, γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε όσο μπορείτε μετριασμένη την φόρα σας.

Η παρουσία του Ερμή και του Άρη στο ζώδιό σας από την πρώτη κιόλας ημέρας του Γενέθλιού σας, σάς προικίζουν με ιδιαίτερη ευφυία και κοφτερή σκέψη, σας κινητοποιούν σωματικά και πνευματικά, λειτουργώντας επιβοηθητικά, ως προς την ανακάλυψη και μετέπειτα προώθηση των σκοπών σας. Η πρόκληση είναι, η λαχτάρα σας για δράση, να μην αποτελέσει τροχοπέδη, σπαταλώντας την ενέργειά σας. Φροντίστε ο λόγος σας να είναι ευγενικός, και να είστε απόλυτα ειλικρινείς, προκειμένου να αποφύγετε καυγάδες με τα άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά.

Θα πρέπει να βάλετε φρένο στην ταχύτητα που έχετε πάρει τόσο την δημιουργική, όσο και την κυριολεκτική, προκειμένου να αποφύγετε διαμάχες στην καθημερινότητά σας…

Από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου, θα είναι φρόνιμο να αποφύγετε την οικονομική επένδυση σε κάποια ιδέα σας, ή την οικονομική δοσοληψία με φίλο ή γνωστό, διότι είναι πάρα πολύ πιθανό να μην ευοδώσει. Φροντίστε επίσης να διατηρήσετε την ακεραιότητα και την ηθική σας και μην επιτρέψετε να σας παρασύρουν αυτά που θέλετε να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας, επειδή τα θεωρείτε βαρετά. Πιθανή σχέση που τυχόν προκύψει μέσα από κάποια ομάδα ή συνεργασία, θα πρέπει να την ελέγξετε πάρα πολύ μεθοδικά και αναλυτικά, διότι από τις 2/11 με την εμπλοκή του Ποσειδώνα, ενδέχεται να εξαπατηθείτε τόσο ερωτικά και συναισθηματικά, όσο και οικονομικά. Ωστόσο, θα πρέπει να βάλετε φρένο στην ταχύτητα που έχετε πάρει τόσο την δημιουργική, όσο και την κυριολεκτική, προκειμένου να αποφύγετε διαμάχες στην καθημερινότητά σας ή ατυχήματα κινήσεως. Και μην ξεχνάτε οι Σκορπιοί που είστε γεννημένοι από 5-10/11, να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, εφ’ όσον ο Άρης ενεργοποιεί την έκλειψη που έγινε πάνω σας τον περασμένο Μάιο.

Οι Σκορπιοί των πέντε πρώτων ημερών, ίσως δουν κάποια σχέδια τους να παγώνουν ή να ματαιώνονται.

Το διάστημα από 4-9/11, θα είναι πολύ γόνιμο, αφού εκείνη την περίοδο, η ηθική σας συνείδηση θα είναι η αιτία που θα λάβετε αναγνώριση και θα στεφθεί με επιτυχία οποιοδήποτε σχέδιο ή εγχείρημα. Η πρόκληση είναι να μην σας φουσκώσει τα μυαλά το ευοίωνο μέλλον ενός επιτεύγματος και φερθείτε με αέρα δικτάτορα στους άλλους. Επίσης φροντίστε, ή όποια θέση σας αναλογεί, να μην εγκυμονεί κινδύνους. Η έμπνευσή σας θα βρίσκεται και αυτή σε κορύφωση και θα αναπτύξετε τόσο σχέσεις πνευματικές, όσο και γνωριμίες με καινούργια άτομα, με τα οποία θα σας συνδέει κοινό όραμα. Εάν έχετε υπ’ όψιν μια μικρή απόδραση για χαλάρωση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Από τις 10/11 κι έπειτα, αρχίζει να σας απασχολεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο το κοινωνικό γίγνεσθαι και πως εσείς λειτουργείτε, σε πρακτικό επίπεδο, μέσα σε κοινωνικές ομάδες. Το ενδιαφέρον σας για δικαιοσύνη θα είναι έκδηλο, καθώς και στους νέους τρόπους εισροής χρημάτων στο πορτοφόλι σας. Η πρόκληση είναι να μην σκορπιστεί το ενδιαφέρον σας σε πολλά πεδία και χαθείτε σε κυκεώνα ενδιαφερόντων. Οι Σκορπιοί των πέντε πρώτων ημερών, ίσως δουν κάποια σχέδια τους να παγώνουν ή να ματαιώνονται.

Αποφύγετε τις αντιπαλότητες με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας!

Η Νέα Σελήνη στις 13/11 θα φέρει εντάσεις, ισχυρογνωμοσύνη και πείσμα, ευερέθιστο νευρικό σύστημα και ταραχή. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες τόσο με τον σύντροφο και τα μέλη της οικογένειας, αλλά και τους συνεργάτες σας. Δεν αποκλείονται πιθανές ξαφνικές ζημιές στο ακίνητο του σπιτιού σας. Σε κάποιους από εσάς θα υπάρξουν αντιξοότητες στην εργασία σας, λόγω απρόβλεπτων συμπεριφορών από τους συνεργάτες σας. Να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί γίνεται, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμών και ατυχημάτων και μεριμνήστε ώστε να μην φθάνετε με την συμπεριφορά σας σε ακρότητες. Κρατήστε τους ρυθμούς όσο πιο χαμηλά γίνεται. Η πρόκληση είναι να μετουσιώσετε όλη την εσωτερική αναστάτωση και τα νεύρα, σε αποφασιστικότητα, καινοτόμες δράσεις για εξέλιξη, ισορροπώντας την υπερδιέγερση με την υπερευαισθησία. Εκτονώστε με έντονη γυμναστική, σκοποβολή και γιατί όχι; Πολύ σeξ! Από τις 15-18/11, αποφύγετε τις αντιπαλότητες με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, και τυχόν οικονομικές ανατροπές που μπορεί να προκύψουν, μην αφήσετε να συννεφιάσουν την διάθεσή σας, διότι παράλληλα, κάποια ενασχόλησή σας, θα στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι Σκορπιοί των πέντε τελευταίων ημερών, με την βοήθεια άλλων ανθρώπων, θα έχετε προς τα τέλη του Γενέθλιού σας, έμπνευση, που θα σας χαρίσει καθοριστική δράση για επαγγελματική επιτυχία.

Πλούσιο το Γενέθλιό σας σε δραστηριοποίηση, σας δίνει την δυνατότητα για διαφοροποίηση και εξέλιξη. Ας ακούσει ο καθένας την εσωτερική του φωνή, και ας αδράξει τις ευκαιρίες στο όσο του αναλογεί και το Σύμπαν ξέρει πως θα κάνει την δουλειά του.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα