Η Γενέθλη του Ζυγού | 23/9 – 23/10

ASTROTEAM GUEST
21/09/2023

Αγαπημένα τέκνα της Θέμιδος, εραστές της Αρμονίας και υπέρμαχοι του δικαίου. Ισορροπιστές του ζωδιακού όλου, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Ο Άρης στο ζώδιό σας από την πρώτη κιόλας ημέρα του Γενεθλίου σας, σάς έχει κινητοποιήσει σε θέματα που σας αφορούν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα που αφορούν σε άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Σας δίνει ώθηση για καινούργια ξεκινήματα, μα και ξεκαθαρίσματα σε ό,τι έως τώρα σας είχε προβληματίσει. Έχετε ήδη μπει σε ανανεωτική δράση, την ώρα που η αβρή του επαφή με την Αφροδίτη, σας χαρίζει αισιοδοξία και «ποτίζει» την δημιουργικότητά σας, καθώς και την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων, ακόμη και εάν ο στόχος σας είναι ερωτική σας ευτυχία.

Οι γεννημένοι τις τέσσερις πρώτες ημέρες, ας είστε λίγο προσεκτικοί έως τις 28/9, μην αρρωστήσετε ή εάν έχετε κάποιο πρόβλημα που ήδη ταλανίζει την υγεία σας, κυρίως μυοσκελετικό, μη το αφήσετε στην τύχη του.

Βρισκόσαστε σε μία κατάσταση ευθυκρισίας και οργάνωσης των σκέψεών σας, προκειμένου να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας. Παρ’ όλη την ορθή σας σκέψη, δεν έχετε βρει ακόμη την λύση σε αυτά που έχουν πληγώσει την προσωπικότητα και το εσωτερικό σας παιδί, τόσο από τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και από τις συνεργασίες σας. Το δίλημμα μεγάλο, και η απόφαση δύσκολη. Το μυαλό σας «ταξιδεύει» και αυτό όχι μόνο σας έχει κουράσει ψυχικά, μα σας κάνει και απρόσεκτους. Το διάστημα από 27/9-2/10 είναι πιθανόν να προκύψουν έκτακτα προσωπικά έξοδα, ή έξοδα για την εξυπηρέτηση κάποιου φίλου, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες και επενδύσεις με γνωστούς σας. Διασκεδάστε με φειδώ, ειδάλλως θα δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει και θα παρουσιαστούν δυσκολίες στην αντιμετώπιση των καθημερινών σας αναγκών. Η οικογένειά σας και ειδικά τα αδέλφια σας, για όσους έχουν, θα είναι στο πλευρό σας. Η πρόκληση είναι, να προσγειωθείτε, να προσηλωθείτε στην πραγματικότητα, και να προσέχετε τον εαυτό σας, διότι το διάστημα από 28/9 – 9/10, είναι επικίνδυνο για μολύνσεις, δηλητηριάσεις και ατυχήματα.

Η Αφροδίτη, ορθόδρομη πια, θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, και σαν μικρός ευεργέτης, θα λειτουργήσει επικουρικά, στην πραγμάτωση των ονείρων σας.

Εάν κάποιοι σκέπτεστε να κάνετε αλλαγές στην δουλειά σας, ξανασκεφθείτε το και πάρτε την απόφασή σας μετά τις 9/10. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, τονίζει τα θέματα των σχέσεων. Η εγωιστική στάση των άλλων σας έχει κουράσει, και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, για το εάν θα επιτρέψετε στις συμβιβαστικές σχέσεις να έχουν χώρο στην ζωή σας, ή εάν θα βρείτε το κουράγιο να σπάσετε παλιά μοτίβα συμπεριφορών και να κάνετε αποδεκτούς δίπλα σας, αυτούς που πραγματικά μπορείτε να επικοινωνείτε με ευγένεια και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Η πρόκληση είναι να πρυτανεύσει η λογική και η αξιοπρέπεια, και όχι η ανάγκη σας για συντροφικότητα. Η Αφροδίτη, ορθόδρομη πια, θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, και σαν μικρός ευεργέτης, θα λειτουργήσει επικουρικά, στην πραγμάτωση των ονείρων σας. Η κοινωνικότητά σας, τώρα ενισχύεται και βγαίνοντας από το καβούκι σας, γίνεστε πολύ δημοφιλείς. Απολαμβάνετε τις επαφές και τις σχέσεις με τους φίλους σας, ενώ παράλληλα δημιουργείτε νέες φιλίες. Νέες γνωριμίες ερωτικού χαρακτήρα που θα σας χτυπήσουν την πόρτα, θα σας δώσουν θάρρος και θα ενισχύσουν την πίστη στον εαυτό σας. Η πρόκληση είναι, να βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και να ευχαριστηθείτε για εσάς, διότι η οποιαδήποτε ερωτική επαφή θα είναι αμφιβόλου διαρκείας.

Ο Ερμής, που από τις 5/10 εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα παραμείνει για το υπόλοιπο Γενέθλιό σας, γίνεται αρωγός στην λήψη σωστών αποφάσεων και ευνοεί την εξέλιξη των σχεδίων σας. Οι γεννημένοι 5/10-10/10 να φροντίσουν τον τρόπο που θα εκφράσουν τις θέσεις τους, μην φανούν ανταγωνιστικοί και αποκλειστούν τρόπον τινά, από τον περίγυρό τους. Να κάνουν επίσης, όσο το δυνατόν πιο σωστή αξιολόγηση στις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, προκειμένου να σιγουρέψουν την επιλογή της ωφελιμότερης γι’ αυτούς περίπτωσης. Η πρόκληση είναι, να πορευθείτε με την αίσθηση δικαιοσύνης που σας διακατέχει και να δείξετε προσαρμοστικότητα σε ομαδικές εργασίες και σε περιβάλλοντα που απαιτείται η συνεργασία.

Τονώστε το ανοσοποιητικό σας!

Κι ενώ από τις 9/10 που η Αφροδίτη αγκαλιάζει την Παρθένο, σας παρακινεί σε συνειδησιακή διεργασία, η όψη της με τον Κρόνο, σας προκαλεί συναισθηματικό περιορισμό. Έτσι, δείχνετε εγκράτεια στους καθημερινούς τομείς της ζωής σας, με αποτέλεσμα να περιορίζετε τόσο την ερωτική σας έκφραση, όσο και την κοινωνική. Να δείξετε προσοχή στην υγεία σας, ιδιαίτερα στους ενδοκρινείς και εξωκρινείς αδένες και να φροντίζετε τους γονείς σας. Η πρόκληση είναι, να μην αφήσετε τις τυπικές διαδικασίες, να καταπιέσουν τις ανάγκες της ψυχής σας. Αποφύγετε τους «απαγορευμένους» έρωτες. Από τις 13/10, που ο Άρης θα μπει στον Σκορπιό, ναι μεν σας βάζει σε έξοδα, αλλά ως παλιός του κυβερνήτης, την δόξα του δεν ξεχνά. Έτσι, θα σας δώσει την αίσθηση του σκοπού σας και θα σας κινητοποιήσει δυναμικά για να πραγματώσετε αυτό που αναζητάτε. Η πρόκληση είναι, η λαχτάρα σας για δράση, να μην γίνει εγωισμός, διότι αυτό θα είναι καταστροφικό για τις σχέσεις σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να είστε σίγουροι πως έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στον δρόμο σας. Από τις 20/10 έως το τέλος του Γενέθλιου σας, η ευγενική σας φύση προικοδοτεί τις αρμονικές σας σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Τα ειλικρινή συναισθήματα έχουν πιάσει τόπο και σας χαρίζουν απρόσμενη ευτυχία και έρωτα. Σε θέματα οικονομικής φύσεως και εργασίας, οι γεννημένοι των πέντε τελευταίων ημερών, να πάρουν τις αποφάσεις τους μετά τις 22/10.

Γεμάτο το Γενέθλιό σας από εσωτερικές δράσεις, μα όσοι καταφέρετε να απεμπολήσετε τις παρεμβολές και τους φραγμούς που σας κρατούν δέσμιους ορισμένων καταστάσεων, θα αναγεννηθείτε, αφού πλέον θα πορεύεστε εστιάζοντας στην δική σας ενέργεια και όχι στα «θέλω» των γύρω σας.

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα