Η Γενέθλη της Παρθένου | 23/8 – 23/9

ASTROTEAM GUEST
21/08/2023

Κρυστάλλινοι και καθάριοι Παρθένοι, υπηρέτες της λογικής και των επιστημών, εκπρόσωποι της Σοφίας, γεννήματα του Θεϊκού Νοός, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Με τον Κυβερνήτη σας και τον Άρη στο ζώδιό σας από τον Ιούλιο, έχετε ήδη δραστηριοποιηθεί, σε θέματα προσωπικά, αλλά και σε ό,τι αφορά στο άμεσο περιβάλλον σας. Κάποιοι έχετε κουραστεί από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και την αναγκαστική διεκπεραίωσή τους, κάποιοι έχετε να διαχειριστείτε ιδέες και προτάσεις που σας έρχονται, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως νοιώθετε δυσαρέσκεια είτε λόγω κάποιου μικροατυχήματος, είτε επειδή το πρόγραμμα σας δεν βγήκε όπως το είχατε φανταστεί. Η πρόκληση είναι, να μην επιτρέψετε στην απογοήτευση να φωλιάσει στην καρδιά σας, αλλά να τα δείτε όλα ως μία ευκαιρία να εξοστρακίσετε παλιές παγιωμένες αντιλήψεις και να κάνετε βήματα μπροστά. Σε αυτό άλλωστε σας βοηθά θαυμάσια και η ανάδρομη Αφροδίτη, που σας δίνει την δυνατότητα εσωτερικής απομόνωσης, αλλά ζητά και την προσοχή σας σε οτιδήποτε παρασκηνιακό ή μυστικό. Αποφάσεις να ανακοινώσετε αφού ορθοδρομήσει.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του Γενέθλιού σας ο Ερμής είναι σε στάση, για να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, θα βγουν πάλι στην αρένα προκειμένου να κλείσετε εκκρεμότητες. Το διάστημα της αναδρομής του, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε σχέσεις και ίσως να αναθεωρήσετε απόψεις. Η νοητική αυτή διαδικασία δεν θα σας δυσκολέψει, μιας και το τρίγωνο του Ερμού με τον Ουρανό, θα σας δώσει ιδιαίτερη οξύνοια και πρακτικότητα στην σκέψη. Η πρόκληση είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα και να κάνετε υπομονή για τις τελικές σας αποφάσεις, όταν ορθοδρομήσει. Οδηγείτε με σύνεση.

Να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας και την θεώρηση του ακατανίκητου, που έχετε για τα πράγματα.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα από τις 24/8 έως τις 28/8, θα σας προικίσει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Φιλοδοξείτε να κερδίσετε τα πάντα στον έρωτα ή σε ένα μεγαλόπνοο σχέδιό σας, ή ακόμη και να δραστηριοποιηθείτε με τα παιδιά σας προκειμένου να περάσετε όμορφα και να πάρετε χαρά. Όμως, επειδή ακόμη ο Ποσειδώνας δεν έχει κλείσει τους λογαριασμούς του με τον Άρη, καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι θα υπάρχει σύγχυση και θα δυσκολευτείτε να ξεκαθαρίσετε τι είναι ωφελιμότερο για εσάς. Είναι πολύ πιθανό τόσο ο/η σύντροφός, ή κάποιο πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο, να μην είναι πολύ ξεκάθαρο απέναντί σας. Να προσέχετε για αλλεργίες και ιώσεις, κόπωση και αδυναμία του μυϊκού συστήματος, καθώς και μολύνσεις. Η πρόκληση είναι να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας και την θεώρηση του ακατανίκητου, που έχετε για τα πράγματα, να απομονωθείτε μέσα σας, προκειμένου να κάνετε τον απολογισμό σας και να συμβιβαστείτε, έως ότου μπορέσετε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα γύρω σας.

Να μην πάρετε δεδομένους τους ρομαντικούς και τους ευχάριστους έρωτες…

Από τις 28/8 κι έπειτα, που ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό, να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας με σύνεση, διότι ίσως προκύψουν απρόοπτα έξοδα, ή εσείς να κάνετε άσκοπες αγορές. Γι αυτό, καλό είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα εξόδων, για να μην μείνει άδειο το πορτοφόλι σας. Κι ενώ η Πανσέληνος στις 31/8,ρίχνει το βάρος στις σχέσεις, η επαφή της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ανάβει το λαμπάκι του κινδύνου. Η Πανσέληνος αποζητά την τάξη και την οριοθέτηση των σχέσεων και εφιστά την προσοχή σας σε μικροατυχήματα. Στον άξονα προσφοράς-θυσίας, μας καλεί να δούμε τι είναι αυτό που πρέπει να «θυσιάσουμε» στις σχέσεις μας, ερωτικές και μη, προκειμένου να προχωρήσουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και η δέσμευση, για κάποιους μπορεί να αποτελεί θυσία. Μα η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, έχουν σκοπό να σας πλανέψουν, δημιουργώντας αυταπάτες, απογοητεύσεις και ευαισθησία. Επιθυμίες δύσκολα πραγματοποιούνται, και όσα είναι κρυμμένα μέσα σας, αλλά και όσα κάνετε μυστικά, γρήγορα θα αποκαλυφθούν, όταν η Αφροδίτη ορθοδρομήσει. Ας είστε ανοιχτοί στα μηνύματα, διότι θα λειτουργήσουν και οι άλλοι πίσω από την πλάτη σας, προκαλώντας ερωτικές και οικονομικές εξαπατήσεις. Προσοχή στην υγεία σας, ειδικά στους αδένες, και αποφύγετε τις οικονομικές επενδύσεις. Η πρόκληση είναι, να μην πάρετε δεδομένους τους ρομαντικούς και τους ευχάριστους έρωτες, αλλά με αποφασιστικότητα και εσωτερική παρόρμηση, να ξυπνήσετε από την ερωτική ουτοπία.

Να έλθετε σε συμφωνία πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας.

6 και 7/9/2023 είναι ένα διάστημα νοητικής θύελλας για εσάς. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, μηρυκάζοντας σκέψεις που είχατε κατά νου στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν τις πήρατε σοβαρά. Είναι μία ιδανική συνθήκη για να τις φέρετε στο φως, να τις σκεφτείτε καλύτερα, να τις δομήσετε και να τις υλοποιήσετε όταν ο Ερμής επιστρέψει στην ορθή πορεία του. Λάβετε υπ’ όψιν ότι ο Δίας, ανάδρομος πια για τέσσερις μήνες, θα φέρει και αυτός καθυστερήσεις σε ταξίδια, μετακινήσεις, υπογραφές και νομικά θέματα. Τα τρίγωνα του Ήλιου με τους ανάδρομους Δία και Ουρανό, τα διαστήματα 7-10/9 και 14-17/9 αντίστοιχα, θα είναι επιβοηθητικά σε νομικά θέματα, θέματα σπουδών ή σε θέματα που αφορούν στο εξωτερικό, που τυχόν κάνουν την επανεμφάνισή τους, ενώ μια ξαφνική μεταρρύθμιση που δεν μπορείτε πια να αποφύγετε, όπως αλλαγή τόπου κατοικίας ή επαγγέλματος, δεν θα είναι τόσο δυσάρεστη. Η Νέα Σελήνη στις 15/9, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και έχοντας τον κυβερνήτη σας σύμμαχο, μιας και ορθοδρομεί, να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε νέα βήματα τόσο για εσάς τους ίδιους, αλλά και σε ό, τι αφορά στο περιβάλλον σας. Η πρόκληση είναι να μην σκεφθείτε μονοδιάστατα, αλλά πολύπλευρα, προκειμένου να έλθετε σε συμφωνία πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας.

19-21/9 οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών, να είστε προσεκτικοί, να μην πέσετε θύμα απάτης ή μπλεχτείτε σε κάποιο σκάνδαλο. Οι κυρίες του ζωδίου, ίσως χρειαστεί να περιθάλψουν τον σύντροφο. Από τις 20/9 και ως το τέλος του Γενέθλιού σας, οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί τις τέσσερις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, προικίζεστε από τον Πλούτωνα, με φυλαχτό δύναμης και προστασίας. Η δημιουργική σας δύναμη θα απογειωθεί, ενώ θα θέσετε με ευκολία το πλάνο των στόχων που έχετε ήδη κατά νου, προκειμένου να τους προωθήσετε από το νέο έτος. Μιας και θα αποπνέετε έντονο μαγνητισμό, θα σας ιντριγκάρει το ερωτικό παιχνίδι, και η δημιουργία ερωτικής σχέσης, είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα του Πλούτωνα. Όσοι έχετε παιδιά θα πάρετε μεγάλη χαρά από τα επιτεύγματά τους. Η πρόκληση είναι, αυτήν την ισχυροποίηση να την εκμεταλλευτείτε δημιουργικά, αναπλαστικά και όχι καταστροφικά. Κρατήστε τις δυνάμεις σας, μην πάθετε υπερκόπωση.

Να έχετε μια ευτυχισμένη και δημιουργική Γενέθλη!

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα