Η Γενέθλη του Λιονταριού | 23/7 – 23/8

ASTROTEAM GUEST
20/07/2023

Πληθωρικοί και γενναιόδωροι Λέοντες, εραστές της αίγλης, της λάμψης και της δημιουργίας, Άνακτες όλου του ζωδιακού, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Μα πόσο πιο όμορφη επιστροφή, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σας, και στον απόηχο της στερητικής όψης του Άρη με τον Κρόνο στα οικονομικά σας, που πια δεν σας
ακουμπά. Η Αφροδίτη σε στάση για να αναδρομήσει, από την πρώτη κιόλας ημέρα του Γενέθλιού σας, μιλά για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτά αφορούν πρωτίστως εσάς τους ίδιους, τι αγαπάτε, τι εκτιμάτε, πώς νοιώθετε ασφάλεια με τον ίδιο σας τον εαυτό και τι θέλετε να αλλάξετε, προκειμένου να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να νοιώσετε ηθική εξασφάλιση. Ολοκληρώνοντας αυτήν την εσωτερική αναδρομή και αναθεώρηση, τότε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας, κάποιες από τις οποίες ήταν υπό αμφισβήτηση. Παλιά συναισθήματα εγείρονται αλλά και επιστροφές ερωτικές. Η διάθεσή σας για βελτίωση και αλλαγή, θα αναζητήσει το ελιξίριο της ομορφιάς, όμως λέμε όχι κατηγορηματικά, σε αισθητικές επεμβάσεις και αλλαγές στην εμφάνιση, για όλο το διάστημα αναδρομής της Αφροδίτης. Η περίοδος αυτή, είναι ωφέλιμη για σκέψη και οι αποφάσεις να παρθούν όταν η Αφροδίτη ορθοδρομήσει. Καλό θα είναι, όπου είναι εφικτό, να μην υπογράψετε οικονομικές συναλλαγές και να μην ξεκινήσετε νέες συνεργασίες.

Η πρόκληση είναι, να ακούσετε τον εαυτό σας. Μέχρις τις 25/7, ας πειθαρχήσετε λίγο την επιμονή σας, γιατί ενώ έχετε ήδη δραστηριοποιηθεί με νέες ιδέες , εκδηλώνοντας έτσι και την δυναμική του εαυτού σας,
μπορεί να εκφράσετε επιθετική συμπεριφορά και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις στην εργασία σας ή τριγμούς με τον σύντροφό σας. Προσοχή στον τρόπο που κινείστε και οδηγείτε, προς αποφυγή ατυχημάτων.
27 και 28/7 είναι μια ημέρα που προσφέρει γλύκα στην επικοινωνία, και είναι μία ευκαιρία να εκφράσετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Η πρόκληση είναι, να ομολογήσετε την αλήθεια σας. Τα οικονομικά σας δείχνουν να είναι σε καλό δρόμο, και διαφαίνεται ότι είστε σε περίοδο δημιουργικής κινητοποίησης, προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας και να αναβαθμιστείτε εργασιακά. Μέχρι τις 4/8, έχετε την ευκαιρία, εφ’ όσον φυσικά συνηγορεί και ο προσωπικός σας χάρτης, να κάνετε μια δυναμική επέκταση στην καριέρα και τα οικονομικά σας. Η πρόκληση είναι, το μέτρο στα υπερφίαλα έξοδα και η ευελιξία των κινήσεών σας, προκειμένου να αποφύγετε οικονομικές συγκρούσεις με συνεργάτες ή να χάσετε χρήματα από αυτούς.

Η πρόκληση είναι, να αναγνωρίσετε, χωρίς κομπασμό τον εαυτό σας, εξορκίζοντας την ανάγκη αναγνώρισης από τους άλλους.

Η Πανσέληνος την 1 η Αυγούστου, ρίχνει το βάρος στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Έως τώρα, κάποιοι από εσάς βρίσκεστε σε δεινή ψυχική κατάσταση, λόγω κάποιου ουτοπικού έρωτα, κάποιου ανεκπλήρωτου έρωτα, λόγω κάποιας συναισθηματικής εξαπάτησης, ή έντονου ερωτικού πάθους, ενώ κάποιοι άλλοι, λόγω συγκρούσεων σε συνεργασίες, οικονομικής εξαπάτησης, ή μη πραγματοποίησης του σκοπού σας. Αυτό το φεγγάρι, σας καλεί σε συζήτηση με τους άλλους, προκειμένου να εκφράσετε όλα αυτά που πιστεύετε και νοιώθετε, αλλά να ζητήσετε να μάθετε και από εκείνους αυτά που νοιώθουν και θέλουν να σας πουν. Ακούστε τους, δείτε τις προθέσεις τους και αποφασίστε πώς θα κινηθείτε. Η πρόκληση είναι, να αναγνωρίσετε, χωρίς κομπασμό τον εαυτό σας, εξορκίζοντας την ανάγκη αναγνώρισης από τους άλλους. Δεχθείτε και τις απώλειες. Από τις 8/8 κι έπειτα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στον εαυτό σας, διότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης στις ευεργετικές τους όψεις με τον Δία και τον Ουρανό αντίστοιχα, θα υπηρετήσουν την αναπτέρωση του ηθικού και της αυτοπεποίθησής σας. Είναι η ώρα που μπορείτε να μπείτε σε υψηλότερα επίπεδα διανόησης, και να αναπτυχθείτε σε καινοτόμες δραστηριότητες με επιτυχία. Τύχη θα έχετε στην εργασία, ενώ όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχουν επιτυχία στις εμπορικές τους δραστηριότητες. Σε οποιοδήποτε εγχείρημα, θα υπάρχει εύνοια και πραγμάτωση των επαγγελματικών σας στόχων. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, καλό είναι να αφεθείτε και να απολαύσετε τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι, το νου τους στους αιφνίδιους έρωτες, διότι ενδέχεται έτσι ξαφνικά όπως ήρθαν, έτσι και να φύγουν. Η πρόκληση εδώ είναι, να υπερασπίσετε με σθένος τον εαυτό σας, με προσοχή όμως στα λόγια σας, χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση.

Η λύση είναι να αποφύγετε την υιοθέτηση ακραίων συμπεριφορών και να επιστρατεύσετε την ικανότητα που έχετε να χειρίζεστε τις εντάσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 16/8, ενώ υποστηρίζει τα νέα εγχειρήματα και την προβολή της υπέρλαμπρης προσωπικότητάς σας, θα είναι πρόκληση η ίδια, διότι δεν θα λείψουν τα απρόοπτα. Απρόβλεπτα γεγονότα, θα προκαλέσουν μικρή ταλαιπωρία στην εργασία σας, ενώ ενδεχόμενες συγκρούσεις με υψηλότερα ιστάμενους από εσάς ή ακόμη και τον/την σύντροφό σας, θα νοιώσετε ότι σας περιορίζουν. Να προσέξετε τις συναισθηματικές εκρήξεις που θα προκαλέσει αυτή η αίσθηση του περιορισμού της ελευθερίας έκφρασής σας, διότι μπορεί να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Η λύση είναι να αποφύγετε την υιοθέτηση ακραίων συμπεριφορών και να επιστρατεύσετε την ικανότητα που έχετε να χειρίζεστε τις εντάσεις. Κάποιοι, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν απροσδόκητα κάποιο πρόβλημα με τους γονείς τους. 16 και 17/8 οι Λέοντες γεννημένοι από 5-10/8, να είναι λίγο πιο προσεκτικοί γιατί ενεργοποιείται η έκλειψη του Οκτωβρίου. 20-22/8, να έχετε τις αντένες σας ανοιχτές, διότι σοβεί κίνδυνος εξαπατήσεων, ενώ όσοι έχουν να διαπραγματευτούν ιατρικά ζητήματα να πάρουν και μία δεύτερη γνώμη.

Πλούσιο και δημιουργικό το Γενέθλιό σας, σάς παροτρύνει σε εσωτερικά ξεμπλοκαρίσματα, συναισθηματικές απαλλαγές, και αποσαφήνιση της θέσης και της φιλοσοφίας σας. Έχετε μπροστά σας μακρύ δρόμο επιτυχίας και να θυμάστε πως ο έρωτας, που είναι το τηλέφειο τραύμα σας, θα αποκαταστήσει τους μώλωπες στην καρδιά σας, μόνον εάν του το επιτρέψετε. Αφεθείτε!

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα