Η Γενέθλη του Καρκίνου | 21/6 – 22/7

ASTROTEAM GUEST
20/06/2023

Τρυφεροί και παραδοσιακοί Καρκίνοι, συναισθηματικά και ευαίσθητα πλάσματα της Σελήνης, που σας αγαπούν Θεοί και άνθρωποι, ωροσκόποι του Σύμπαντος Κόσμου, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Και πώς να μην είναι χαρούμενη, όταν υποδέχεστε το Γενέθλιό σας με την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Άρη στο πύρινο και λαμπερό ζώδιο του Λέοντα. Ανανεωμένοι έπειτα από τις πιέσεις του Πλούτωνα, έχετε κερδίσει την εύνοια του Σύμπαντος. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, με ενισχυμένη αυτοεκτίμηση, προβάλετε τον εαυτό σας με αυτοπεποίθηση και διεκδικείτε την αναγνώριση την οποία και θα πάρετε. Ενισχύονται τα οικονομικά σας και προβλέπονται κέρδη. Δείξτε όμως σύνεση στην διαχείρισή τους, διότι θα έχετε διάθεση για υπερβολές και σπατάλες. Μία σχέση αγάπης, θα τονώσει την αυτοεκτίμησή σας και θα δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή σας. Τα τετράγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ουρανό, στις 24-27/6 και 3/6-4/7 αντίστοιχα, σας προσφέρουν έντονη δραστηριότητα και δημιουργικότητα, ωστόσο καλό είναι να χαλιναγωγήσετε την ένταση σας, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κεραυνοβόλοι έρωτες και έντονα πάθη, είναι αμφιβόλου διάρκειας. Η πρόκληση είναι η ματαιοδοξία. Αποφύγετε τις υπερφίαλες αξιώσεις, ειδικά με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, διότι κινδυνεύετε να γίνεται αλαζονικοί, κενόδοξοι και να χαλάσετε τις σχέσεις σας.

Η πρόκληση είναι, η υπομονή και η συγκέντρωση σε θέματα με βαθύ περιεχόμενο, για την απόκτηση εμπειρίας.

Σύντομα θα συνετιστείτε, αφού σαν από μηχανής Θεός ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας και σας προσγειώνει την σκέψη. Ο λόγος σας γλυκαίνει και η σκέψη σας παύει να είναι εγωιστική. Ιδιαίτερα το διάστημα από 28/6-1/7 σας δίδεται η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις πράξεις σας, να επαναπροσδιορίσετε την στάση και την φιλοσοφία σας, και να δώσετε μορφή στις ιδέες σας. Ευνοούνται οι εξετάσεις σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, η μελέτη και ίσως προκύψει και κάποιο ταξίδι από αυτά, που η σκέψη του είχε μείνει σκονισμένη στο ντουλάπι. Οι έφηβοι Καρκίνοι, θα έχουν τώρα έναν ουσιαστικό λόγο για να κλάψουν και θα είναι από χαρά, αφού το αποτέλεσμα που θα λάβουν, αν και για μερικούς μπορεί να μην είναι το ιδεατό, θα είναι όμως αυτό που θα τους καθιερώσει στον ακαδημαϊκό χώρο. Η πρόκληση είναι, η υπομονή και η συγκέντρωση σε θέματα με βαθύ περιεχόμενο, για την απόκτηση εμπειρίας.

Η πανσέληνος στις 3/7 δίνει βάρος στις σχέσεις. Κάποιο καρκίνοι θα επισημοποιήσουν την σχέση τους, κάποιοι άλλοι θα ανέβουν ένα βήμα στην ιεραρχία, ενώ κάποιοι άλλοι θα λάβουν βοήθεια, από άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομο κύρους. Οι πιο τυχεροί θα απολαύσουν τον έρωτά τους, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. 5-12/7 να δώσετε προσοχή στην υγεία σας. Είναι ευαίσθητη περίοδος για πυρετούς, λοιμώξεις, αλλεργίες, καψίματα, και να συμβουλευτείτε αμέσως τον προσωπικό σας ιατρό. Φροντίστε επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί και στον τρόπο που κινείστε, που οδηγείτε και παρουσιάζεστε, διότι δεν αποκλείονται ατυχήματα λεκτικά και κυριολεκτικά. Από τις 11/7 και έως το τέλος του Γενέθλιού σας, ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα και κάνουν αμφότεροι, όψεις με τον Βόρειο Δεσμό και τον Δία. Η επικοινωνιακή χροιά του Ερμή, θα ερεθίσει την διάθεσή σας για επαφές και ανταλλαγή απόψεων, προσοχή όμως στο ύφος σας, να μην γίνετε αντιπαθείς και φανείτε αναξιόπιστοι, λόγω υπερανάλυσης και επίδειξης γνώσεων. Η πρόκληση είναι, να λειτουργήσει η αντίληψη και ικανότητα του λόγου σας με μέτρο, χωρίς στόμφο και έπαρση. Η ερωτική φύση του Άρη, μπορεί να σας ενώσει με κάποιο άτομο από το οικείο ή το εργασιακό σας περιβάλλον, ενώ θα δώσει ώθηση σε συνεργασίες, και την επιτυχή πραγμάτωση ενός στόχου. Ευνοούνται οι αθλητές και οι ομάδες.

Το διάστημα από 17-20/7 είναι καλό να έχετε στο νου σας, να καταλαγιάσετε την υπερβολική σας ενέργεια, προκειμένου να αποφύγετε διαμάχες, υπερκόπωση και πιθανό τραυματισμό ή βλάβη στα οστά και τους μύες. Η πρόκληση εδώ, είναι η δοκιμασία της αντοχής των δυνάμεών σας. Η θέλησή σας θα βρίσκει αντίσταση κι εσείς, θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει ένα δεύτερο πλάνο, για να βγείτε από το αδιέξοδο. Η Νέα Σελήνη στις 17/7, θα δώσει ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ενώ την προσοχή σας θα χρειαστεί η ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και την εργασία. 15-22/7 προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, σε κάρτες και δάνεια. Αποφύγετε την λήψη σοβαρών αποφάσεων και μην υπογράψετε τίποτα, προκειμένου να μην εμπλακείτε σε κάποιο σκάνδαλο ή δυσφημιστείτε. Μείνετε μακριά από ουσίες.

Η πρόκληση είναι, η προσαρμογή στις συνθήκες.

Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, εξακολουθούν να μαρκάρονται στενά από τον Πλούτωνα. Με την αλλαγή του άξονα στις 17/7,βρίσκουν κόντρα τους Δεσμούς της Σελήνης και στην σέντρα η Νέα Σελήνη, κηρύττει την έναρξη του αγώνα. Βαρύ το πλανητικό σκηνικό, με μία συνθήκη, που σηματοδοτεί συνεχή υπερένταση και συναισθηματικές εκρήξεις, που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Συναισθηματικές αλλαγές, σχετικά με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και το δίλημμα, οικογένεια ή καριέρα. Εσωτερικές συγκρούσεις για το τι πρέπει να αφήσετε πίσω, τι να προχωρήσετε, τι να επιλέξετε. Μία επίπονη δοκιμασία, που στόχο έχει να τεστάρει τις αντοχές σας και την παρορμητικότητά σας. Ελέγχοντας τα συναισθήματα σας, σάς καλεί να δείξετε ωριμότητα, να προσδιορίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες, τα θέλω σας και να θέσετε τα όρια σας. Δώστε διαβατήριο στον Πλούτωνα για να ανακαλύψετε την δύναμη που έχετε μέσα σας, αυτήν, που σας κάνει να σπάτε κάθε φραγμό. Η πρόκληση είναι, η προσαρμογή στις συνθήκες. Προτιμήστε επαφές με διανοητικούς ανθρώπους, πείτε ναι σε ομαδικές ενασχολήσεις. Να θυμάστε πάντα ότι, κάπου υπάρχει μια ανώτερη δύναμη, που δεν μας δίνει τίποτα περισσότερο από αυτό που μπορούμε να αντέξουμε.

Ο Γενέθλιός σας μήνας, αφήνει γεια, με την γλυκιά γεύση της Αφροδίτης έτοιμη να αναδρομήσει, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τα ταλέντα σας, τις δυνατότητές σας, ό,τι έχει για εσάς αξία και με την υπόσχεση είσπραξης χρημάτων από αναδρομικές οφειλές.

 

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα