Η Γενέθλη του Ταύρου – 20/4 έως 21/5

ASTROTEAM GUEST
11/04/2023

Γεννήτορες της γονιμότητας και γόνοι θεϊκού έρωτα, ρόδα του Μαγιού! Ειλικρινείς, ηθικοί και έμπιστοι Ταύροι, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Φτάνοντας στον Γενέθλιό σας μήνα, οι επαφές με τον περίγυρό σας έχουν πάρει πιο συναισθηματικό χαρακτήρα, και οι πράξεις και οι στόχοι σας ενθαρρύνονται από φίλους και ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς. Η πρόκληση, είναι να μην επιτρέψετε στα αρνητικά συναισθήματα να πάρουν τα ηνία, μιας και η έκλειψη στις 20/4 αναστατώνει τον εσωτερικό σας κόσμο, και ελλοχεύει ο κίνδυνος ρωγμών σε ό,τι έχετε οικοδομήσει. Αφουγκραστείτε το σώμα σας και δώστε προσοχή στην υγεία σας, ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες.

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας, νοιώθετε ότι βρίσκεστε σε έναν επικοινωνιακό παράδεισο, αφού ο τρόπος σκέψης όλων, παίζει στον δικό σας ρυθμό. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, ο Ερμής είναι έτοιμος να ανδρομήσει, δεχόμενος και τα ερεθίσματα του Ουρανού που δεν αγαπάτε καθόλου. Αυτό, σας δίνει την ευκαιρία για εσωτερική περιπλάνηση και αποκάλυψη πτυχών σας, αλλά και του άμεσου περιβάλλοντός σας, που χρειάζονται αναθεώρηση, αναβάθμιση ακόμη και διάλυση. Η πρόκληση είναι, να μην αντισταθείτε. Πείτε ναι στις αλλαγές και παραδοθείτε στο συμπαντικό σχέδιο. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας που θα σας πιέζουν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, και φροντίστε παράλληλα, να είστε όσο πιο συνεπείς και συνετοί γίνεται στην εργασία σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό, στις 25/4, θα ενισχύσει την προσωπικότητά σας, θα φωτίσει τις σχέσεις σας και σάς δίνεται η ευκαιρία να θέσετε σε εφαρμογή τους στόχους σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι 24,25,και 26/4.

Η πρόκληση εδώ, είναι να χαλιναγωγήσετε την υπερβολή και να μην σκορπίζετε τις δυνάμεις σας.

Από τις 25/4, θα έχετε έντονη διάθεση τόσο για εργασία και επικοινωνία, όσο και για αναγνώριση από τον περίγυρό σας, προκειμένου να πάρετε επιβεβαίωση για τα πεπραγμένα σας. Θα αισθάνεστε ότι τίποτε δεν είναι πιο δυνατό, από την δύναμη που έχετε μέσα σας. Αποφύγετε όμως τις ακρότητες, που μπορεί να κοστίσουν στην υγεία σας, αφού ενδέχεται να χάσετε το μέτρο. Η πρόκληση εδώ, είναι να χαλιναγωγήσετε την υπερβολή και να μην σκορπίζετε τις δυνάμεις σας. Θα σας ωφελήσει η άθληση, ο χορός, η ενασχόληση με όποια μορφή τέχνης σας εκφράζει, ο διαλογισμός, η προσευχή, οι εναλλακτικές θεραπευτικές, ώστε να εκτονώσετε εκεί την δυναμική σας και παράλληλα να συντονίσετε σώμα και πνεύμα για να ισορροπήσετε στο παρόν. Προσοχή σε αυτά που λέτε αυτό το διάστημα, να είναι η αλήθεια σας και τηρήσετε τον λόγο σας. Στην αγχωτική αυτή κατάσταση θα συμβάλει και η δυσκίνητη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, έως τις 5/5 που θα σας παρασύρει σε ένα ατέρμονο κυνήγι του ιδεώδους, κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει σύγχυση, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η πρόκληση είναι να εξοστρακίσετε την διάθεση για ανεφάρμοστα επί του παρόντος πράγματα και με το πρακτικό και δημιουργικό μυαλό σας, να δείτε την πραγματικότητα κατάματα και με αυτήν να πορευτείτε.

Η έκλειψη της 5ης Μαΐου, επηρεάζει τους γεννημένους από 3-7/5 και αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα φέρει στο φως πρόσωπα και καταστάσεις τα οποία δεν είχατε κοστολογήσει σωστά, ή δεν θέλατε να το κάνετε. Τώρα, όλα θα βγουν στην επιφάνεια σαν τα ψάρια του αφρού. Γεγονότα και άτομα, που από το παρελθόν σας έδιναν δείγματα δυσαρμονίας, κι εσείς λόγω της ευγενικής και καλοσυνάτης φύσης σας, τα αντιμετωπίζατε ως ψήγματα, θα αποκαλυφτούν και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Όσο απρόσμενες να είναι οι συνθήκες, το ταυρίσιο πείσμα σας μπορεί να γίνει το προτέρημά σας. Γιατί η πρόκληση θα είναι να ξεφύγετε από την συνήθεια, να βάλετε όρια και να αποτινάξετε από την ψυχή και την ζωή σας, ό,τι δεν σας ωφελεί, ό,τι δεν σας δίνει χαρά και στήριξη για την προσωπική σας εξέλιξη. Όσοι έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας μην το αμελήσετε. Από τις 10/5 κι έπειτα, οι επαφές σας, φαίνεται να μπαίνουν σε μια πιο πρακτική βάση. Θα μαλακώσετε συναισθηματικά και η λογική θα πρυτανεύσει. Άνθρωποι από το φιλικό σας κύκλο θα σας στηρίξουν και δεν αποκλείεται κάποιο σημαντικό πρόσωπο να βοηθήσει στα σχέδιά σας.

Νέα προοπτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και μπορείτε να δείτε πιο σοβαρά την εξέλιξη της καριέρας σας!

Όσα βιώσατε θυμίζουν την Λερναία Ύδρα, που της έκοβες το κεφάλι και πετάγονταν δυο. Ίσως αυτή να ήταν η πρόκληση, μια τελευταία δοκιμή για την τελική αξιολόγηση, ώστε ελεύθεροι και ώριμοι πια να λάβετε το έλεος του Διός, με την έλευσή του στο ζώδιό σας στις 18/5! Συνεπικουρούμενος από την Νέα Σελήνη στις 19/5, θα ανοίξουν νέα σελίδα στο τεφτεράκι σας. Εκεί, θα γράψετε όσα θέλατε να κάνετε και ακόμη δεν τολμήσατε. Θα δώσει νέα προοπτική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και μπορείτε να δείτε πιο σοβαρά την εξέλιξη της καριέρας σας, φτάνει να είστε διαλλακτικοί και πολύ «καθαροί» στις κουβέντες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προβάλετε τον εαυτό σας, θα βελτιωθεί η υγεία σας, θα ομορφύνετε αλλά προσοχή μην παχύνετε! Ο μεγάλος σύμμαχος τον Γενέθλιο σας μήνα είναι ο Ερμής, ο οποίος αφού σας βουτήξει στα νοητικά σας ενδότερα, θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, νέες ιδέες για υλοποίηση και θα ανοίξει έναν δημιουργικό δρόμο για την απόλαυση των δώρων του Διός.

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα