Η Γενέθλη του Καρκίνου | 21/6 – 22/7

ASTROTEAM GUEST
18/06/2024

“Όταν θέλω γίνομαι άγγελος, και όταν θέλω πάλε γίνομαι δiάβολος.”

Γεώργιος Καραϊσκάκης

Αγαπημένοι Καρκίνοι, Το Γενέθλιό σας είναι πολλά υποσχόμενο, μιας και δέχεστε ομοβροντία θετικών πλανητικών επιρροών, καθ’ όλην την διάρκεια της Γενέθλης σας. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, το συναίσθημα του κόσμου σας ανήκει, αλλά η πρόκληση είναι να μην δημιουργήσετε στον εαυτό σας μεγάλες προσδοκίες, διότι η κρίση σας θα είναι μπερδεμένη και ενδέχεται να υπάρξει απογοήτευση.

Η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου, θα ρίξει το φως της, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως νοιώσετε πίεση από τους άλλους, απαιτήσεις από τους ανωτέρους στην δουλειά, ή από τον σύντροφό σας και να δυσκολευτείτε να τα διαχειριστείτε. Σε περίπτωση που η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα, καλό είναι να μην πάρετε κάποια οριστική απόφαση προς το παρόν. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επίλυσης των θεμάτων σας. Δώστε λίγο χρόνο, κυρίως στον εαυτό σας, και αποφασίζετε αργότερα. Η πρόκληση είναι, να καταφέρετε να είστε αντικειμενικοί.  Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από την πρώτη κιόλας ημέρα, έως σχεδόν το τέλος της Γενέθλης σας, θα υποστηρίζουν τα βήματά σας και τις προσδοκίες σας, και θα εντείνει το συναισθηματικό μέρος των σχέσεών σας. Οι θετικές τους όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες κατά την διάρκεια της Γενέθλης σας, εξυπηρετούν τα σχέδιά σας και συνδράμουν στην λήψη αποφάσεων, μιας και σας βοηθούν να γίνετε προσαρμοστικοί, αρκεί να θυμάστε να χαλιναγωγείτε την ισχυρογνωμοσύνη σας.

Η πρόκληση είναι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις των άλλων, σε περίπτωση που αφορά σε συνεργασία, ενώ στην περίπτωση της προσωπικής σχέσης, να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αντίστοιχο ερωτικό ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά.

25-29 Ιουνίου, είναι πολύ θετικές ημέρες, προκειμένου να τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, να κάνετε σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας, έτσι ώστε να επιλυθούν διαφορές και διαφωνίες, ενώ η μια σημαντική πρόταση για εργασία είναι πιθανό ενδεχόμενο. Από 30/6 έως 5/7 είναι ημέρες, που για όσους περιμένουν απάντηση για ένα επαγγελματικό εγχείρημα μπορούν έχουν θετική ανταπόκριση, ή να επανέλθει στο προσκήνιο μια πρόταση εργασίας. Παράλληλα μπορεί να επιστρέψει και κάποιος έρωτας του παρελθόντος, τον οποίο να δείτε τώρα από μία διαφορετική οπτική, και να προχωρήσετε, δίνοντας την ευκαιρία για κάτι πιο ιδανικό. Η πρόκληση είναι να βεβαιωθείτε για τις προθέσεις των άλλων, σε περίπτωση που αφορά σε συνεργασία, ενώ στην περίπτωση της προσωπικής σχέσης, να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αντίστοιχο ερωτικό ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά.

Γίνεστε πολύ ενεργητικοί, με ενδιαφέρον στις κοινωνικές εκδηλώσεις και νοιώθετε καλά με τους φίλους και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Παρουσιάζεται στην ζωή σας άνθρωπος, ο οποίος είναι είτε μεγαλύτερος σε ηλικία, είτε με κοινωνική καταξίωση, ή με ανώτερο μορφωτικό επίπεδο, ο οποίος βρίσκεται δίπλα σας αρωγός, και σας βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου, σας δίνει την ευκαιρία, να αναπτυχθείτε σε προσωπικό επίπεδο, να θέσετε νέες βάσεις σε ό,τι αφορά στις σχέσεις με το άμεσό σας περιβάλλον, ερχόμενοι πιο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ παράλληλα συνεπικουρεί στο να υλοποιήσετε σκέψεις και φιλοδοξίες, που κυοφορείτε εδώ και καιρό. Ιδιαίτερα βοηθητική είναι η Νέα Σελήνη για φοιτητές, καθηγητές, και ενισχύει την απόφαση για επιμόρφωση. Για κάποιους μπορεί να προσφέρει ένα ταξίδι που ήταν το όνειρό σας να κάμετε. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα, να επαναδιαπραγματευθείτε, μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία μπορεί να έχει διάρκεια και να αποφέρει έσοδα από την δουλειά σας. Από τη Νέα Σελήνη κι έπειτα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας και τους τρόπους του οποίους μπορείτε να εξασφαλιστείτε οικονομικά. Γίνεστε πολύ ενεργητικοί, με ενδιαφέρον στις κοινωνικές εκδηλώσεις και νοιώθετε καλά με τους φίλους και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Το διάστημα από 18 Ιουλίου, έως το πέρας της Γενέθλης σας, φροντίστε τις σπατάλες, διότι μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά έξοδα, και παράλληλα να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Για την ίδια περίοδο, κρατήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τους εκνευρισμούς, διότι μπορεί να υπάρξουν έντονες διαμάχες με φιλικό πρόσωπο και ξαφνική απώλεια χρημάτων.

Αγαπημένοι Καρκίνοι, το Σύμπαν συνωμοτεί, για να σας χαρίσει ευχάριστε στιγμές, γεμάτες πληρότητα, φθάνει να αποφασίσετε κι εσείς να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, τολμώντας το επόμενο βήμα, δώρο στον εαυτό σας. Το αξίζετε!

Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα