Η Γενέθλη του Ταύρου | 19/4 – 20/4

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
17/04/2024

«Μονάχα με μια φλογερή υπομονή
θα κατακτήσουμε την θαυμάσια ευτυχία».

 Π. Νερούδα

Το Γενέθλιό σας, ανοίγει με τον σάκο του Άη Βασίλη στην πόρτα σας, μιας και η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό, θα σας φέρει ευχάριστες αλλαγές ζωής. Όχι μόνον τώρα, αλλά και σε βάθος της χρονικής διάρκειας του κύκλου τους. Προσωπική επέκταση, επαγγελματικές εξελίξεις, αφοσιωμένοι φίλοι, άνθρωποι στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσουν, σταθερή χαρά ζωής, είναι μερικά από τα δώρα που απλώνονται στην ποδιά σας. Η πρόκληση είναι, να βγείτε από τα νοητικά στεγανά και να αναγνωρίσετε τις αλλαγές ως ευκαιρίες. Σύμμαχός σας, ο ανάδρομος Ερμής, που έως τις 25/4, σας προκαλεί όχι μόνον να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση, αλλά να πάρετε και πρωτοβουλίες ώστε οι αλλαγές που θα συμβούν να είναι το επιθυμητό σας, προωθώντας τους διακαείς σας πόθους.

Mέχρι το τέλος Απριλίου, να είστε προσεκτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο, διότι κινήσεις σε βάρος σας, ενδέχεται να αναχαιτίσουν την επιθυμία σας για επέκταση. Ωστόσο και στο φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες που να σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το ποιος αξίζει για εσάς να είναι κοντά σας ή να απομακρύνετε αυτούς με τους οποίους δεν συνηχείτε. Η πρόκληση είναι να πορευτείτε σταχυολογώντας τα γεγονότα και όχι εν βρασμώ. Όπως όλοι, έτσι κι εσείς θα χρειαστεί να προσέχετε την υγεία σας, ενώ η πιθανή ασθένεια κάποιου φίλου ή γνωστού θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί από τις 22 έως τις 26 περίπου του Απριλίου, έχετε ήδη εικόνα για αυτά τα οποία χρειάζεται να επεξεργαστείτε.

Η πανσέληνος που γίνεται στις 24 Απριλίου στην 5η μοίρα του Σκορπιού, θα σας φέρει αντιμέτωπους με όλων των ειδών τις σχέσεις, τις οποίες θα πρέπει να διαπραγματευτείτε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πως αυτές θα εξελιχθούν. Σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, συνεργατικές, θα χρειαστεί να εξετάσετε σε βάθος την ουσία αυτών, προκειμένου να κατασταλάξετε στο κατά πόσο εξυπηρετεί την προσωπική σας εξέλιξη. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί από τις 22 έως τις 26 περίπου του Απριλίου, έχετε ήδη εικόνα για αυτά τα οποία χρειάζεται να επεξεργαστείτε. Αυτή η πανσέληνος ολοκληρώνει για εσάς έναν κύκλο, του οποίου η κατάληξη εξαρτάται από την δική σας διαχείριση. Το Σύμπαν σας δείχνει την εύνοια του, μιας και η σύνοδος Δία-Ουρανού που γίνεται στο ζώδιο σας, σάς δίνει την ευκαιρία να καταπολεμήσετε τους φόβους σας, να επεκταθείτε προσωπικά αλλά και να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η πρόκληση είναι να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και να μετριάσετε τον θυμό σας, προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Από τα τέλη Απριλίου κι έπειτα, και εφόσον έχετε οργανώσει τις σκέψεις σας, μπορείτε να αρχίσετε να θέτετε σε εφαρμογή τον οικονομικό σας προγραμματισμό, καθώς και τα δημιουργικά σας σχέδια, κάτι το οποίο θα προσυπογράψει και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη περνώντας από το τέλος του μήνα στο ζώδιό σας. Ίσως αισθανθείτε λίγη πίεση στα επαγγελματικά σας, και νοιώσετε ότι δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην προώθηση των ιδεών σας, προκειμένου να αλλάξετε όλα αυτά τα οποία δεν σας άρεσαν στην καθημερινότητά σας. Η πρόκληση είναι να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και να μετριάσετε τον θυμό σας, προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Από το Πάσχα και μετά οι στόχοι σας αποκτούν πιο πρακτική έννοια, ενώ ευνοούνται ταξίδια με την οικογένεια, η επιμόρφωση ακόμη και νομικές υποθέσεις. Κάποια σκέψη που είχατε σχετικά με το ακίνητο του σπιτιού σας μπορείτε τώρα να την υλοποιήσετε. Από τα μέσα Μαΐου, παρουσιάζονται ξαφνικές ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση, απροσδόκητες προτάσεις για συνεργασία, η οποία ασφαλώς θα συνοδεύεται και από οικονομικές απολαβές. Υπάρχει και η μερίδα των Ταύρων που θα ασχοληθούν με αγοραπωλησία/ενοικίαση ακινήτου ή θα αλλάξουν κατοικία.

Η πρόκληση είναι να μετατρέψετε την ιδιοτροπία σε αυθεντικότητα και πνευματική ευκινησία.

Ίσως κάποια στιγμή σας απασχολήσει κάποιο θέμα με τα παιδιά σας, ενώ παραμένετε ανήσυχοι, σκεπτόμενοι τους τρόπους που μπορείτε να αυξήσετε εισόδημά σας. Η πρόκληση είναι να δείτε τι πραγματικά αποτελεί πηγή χαράς και έμπνευσης για εσάς. Μεριμνήστε ώστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε, να σιωπάτε λίγο το μυαλό σας από τη βοή των σκέψεων. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για ύπνο σε σωστές ώρες και χαλάρωση, ενώ η προσευχή και ο διαλογισμός θα εξυπηρετήσουν στη γείωση σας. Το διάστημα από 10 έως 16 Μαΐου χαλιναγωγήστε λίγο το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σας, στις ξαφνικές αναποδιές που ενδέχεται να παρουσιαστούν τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και με το ταίρι σας. Η πρόκληση είναι να μετατρέψετε την ιδιοτροπία σε αυθεντικότητα και πνευματική ευκινησία. Το πλανητικό σκηνικό σας στηρίζει και μέχρι το τέλος της Γενέθλης σας, προκειμένου να πάρετε χαρά, αναγνώριση, να έχετε οικονομικές απολαβές, επαγγελματική επιτυχία, ακόμη και έσοδα από πηγές που δεν είχατε υπολογίσει.

Σας δίνεται η ευκαιρία, αναλόγως του τρόπου διαχείρισης, να έχετε μία ευνοϊκή στροφή στην ζωή σας. Αφουγκραστείτε τον εσώτερο εαυτό σας, καθοδηγήστε τις επιθυμίες σας, απελευθερώνοντας την ψυχή σας, από παλιά δεδομένα που σας κυνηγούν ακόμη και πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεστε, προκειμένου να προχωρήσετε την ζωή σας, με τα ιδανικά και τους ανθρώπους που πλέον επιλέγετε συνειδητά.

Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα