Η Γενέθλη του Κριού | 20/3 – 19/4

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
21/03/2024

«…Πάντα, πάντα περνάς την φωτιά, για να φτάσεις την λάμψη…»

 Οδ. Ελύτης

Γενάρχες του Ζωδιακού, Πρωτοπόρα παιδιά του Άρεως, Ανάδοση της άνοιξης και της πλάσης όλης, το Γενέθλιό σας, σάς βρίσκει σε μία υγρή άβυσσο, μιας και αυτό που λειτουργεί υποσυνείδητα σε εσάς, είναι ο ρόλος που παίζουν οι άλλοι στην ζωή σας, και πως υποδέχεστε εσείς τα εκάστοτε συμπεριφορικά μοτίβα. Αλλάζετε εσείς, κατ΄ επέκταση αλλάζουν τόσο οι ανοχές σας, όσο και οι αντοχές σας, συνεπώς το κομμάτι σχέσεις και επαφές, καθώς και η αξία που λαμβάνετε εσείς από τους άλλους, παίρνει νέο μονοπάτι. Η πρόκληση είναι να καθαρίσει πολύ καλά το μονοπάτι αυτό, χωρίς να αφήνει πίσω του, ψήγμα ξερόχορτου.

Η οικονομική στενότητα, και η καθυστέρηση των επαγγελματικών σας, από τα οποία αναμένετε και επιπλέον έσοδα, σας οδηγεί στο να αναζητάτε νέους τρόπους εξασφάλισης της δουλειάς σας, μέσα από γνωριμίες, φιλίες, και νέες συνεργασίες. Φροντίστε τον εαυτό σας όσο μπορείτε, ίσως έχετε δύσκολο ύπνο, ενώ θα πρέπει να έχετε τα νώτα σας καλυμμένα σε ότι κάνετε, μιας και δεν θα λείψουν οι παρασκηνιακές καταστάσεις. Η Έκλειψη της 25ης Μαρτίου, θα εγείρει θέματα σχέσεων, αυτών που ίσως έχουν βαλτώσει στο πέρασμα του χρόνου, ώστε να δείτε, πώς προσδιορίζεται το δικό σας συναίσθημα σε σχέση με τους άλλους και επιτέλους, αν παίρνετε χαρά ή όχι. Κάποιοι θα πάρετε απόσταση για λίγο, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να λήξετε την σχέση που δεν συνηχεί με την ψυχή σας. Προσοχή στα μέλη της οικογένειάς σας, κάποιο από αυτά, κυρίως γυναικείο, μπορεί να χρειαστεί την φροντίδα σας.

Η πρόκληση είναι, μέσα από τον επαναπροσδιορισμό των ζητουμένων σας, η ανάγκη για την έκφραση των απωθημένων συναισθημάτων σας, να γίνει με τρόπο λεπτό και εύληπτο για τους άλλους και όχι επιθετικά.

Από την 1η Απριλίου που ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να αναδρομήσει, ίσως δείτε κάποια πλάνα σας, να ακυρώνονται, ενώ θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και να μην λάβετε αποφάσεις παρορμητικά, διότι το πιθανότερο είναι να το μετανοιώσετε. Αποφύγετε να κάνετε ενάρξεις και προσέχετε πολύ στις μετακινήσεις σας και στις καθημερινές σας δραστηριότητες, για να αποτρέψετε πιθανά ατυχήματα. Προσοχή στα χτυπήματα στο κεφάλι και τους πονοκεφάλους. Στραφείτε στον εσώτερο εαυτό σας και επεξεργαστείτε όλα όσα σας απασχολούν, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις αφού ο Ερμής ορθοδρομήσει. Φροντίστε να μην εξιδανικεύσετε στο μυαλό σας πρόσωπα και καταστάσεις, μήτε να δημιουργήσετε νοητικά πρότυπα και απογοητευτείτε. Η πρόκληση είναι, μέσα από τον επαναπροσδιορισμό των ζητουμένων σας, η ανάγκη για την έκφραση των απωθημένων συναισθημάτων σας, να γίνει με τρόπο λεπτό και εύληπτο για τους άλλους και όχι επιθετικά. Αρωγός σε αυτήν την συνθήκη θα είναι η Αφροδίτη που από τις 5 Απριλίου κι έπειτα, θα σας βάλει στην διαδικασία να εργαστείτε με θέματα αυτοεκτίμησης ώστε να βρείτε την ισορροπία με τον εαυτό σας και την αρμονία με το περιβάλλον σας. Θα δώσετε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και την φροντίδα της, ενώ θα δώσει και δείγματα για τις κινήσεις που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Η Γενέθλη σας, θα σάς αφήσει με την γλύκα του επαναπροσδιορισμού των προσωπικών σας σχέσεων και της επαναδιαπραγμάτευσης επαγγελματικών κινήσεων.

Η Έκλειψη στις 8 Απριλίου, θα εξυπηρετήσει τα προσωπικά ξεκαθαρίσματα, ακόμη κι εάν φύγουν άνθρωποι από την ζωή σας, ενώ για κάποιους είναι πιθανό το ενδεχόμενο μετακόμισης είτε για λόγους πρακτικούς, λόγω χωρισμού, είτε λόγω απόφασης συγκατοίκησης με τον αγαπημένο/η τους. Προσοχή στην υγείας σας, κυρίως για μικροτραυματισμούς, ενώ θα πρέπει να έχετε στραμμένη την προσοχή σας, στα παιδιά και τους γονείς σας. Η πρόκληση είναι, να έχετε ανοιχτή την καρδιά σας, να λάβετε το εξελικτικό μήνυμα, όλων των αλλαγών που πρόκειται να συμβούν. Από τις 10 Απριλίου και ως το τέλος της Γενέθλης σας, τα θέματα της επαγγελματικής σας εξέλιξης, και της κοινωνικά αποδεκτής σας υπόστασης, θα είναι αυτά που θα παλεύουν μέσα σας, δημιουργώντας αγωνία και εσωτερικές συγκρούσεις από την μία, αλλά θα σας προικίζουν με δύναμη και αντοχή για να συνεχίσετε να θωπεύετε τον στόχο σας. Η εσωτερική ένταση σε συνδυασμό με την πνευματική και σωματική κόπωση, μπορούν να προκαλέσουν πτώση του ανοσοποιητικού σας, και να αναγκαστείτε να απέχετε από τις δραστηριότητές σας. Προτιμήστε να ξεκουράζετε το σώμα σας, να κοιμάστε καλά και… σταματήστε να σκέπτεστε. Αφεθείτε λίγο στην ροή και θυμηθείτε ότι η Υπομονή είναι αρετή. Η Γενέθλη σας, θα σάς αφήσει με την γλύκα του επαναπροσδιορισμού των προσωπικών σας σχέσεων και της επαναδιαπραγμάτευσης επαγγελματικών κινήσεων.

Να θυμάστε πάντα, πως είστε αυτοί, που μπορείτε να νικήσετε τις εξαπατήσεις των ονείρων, και να επιβληθείτε στους κρυμμένους πόθους! Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα