Η Γενέθλη των Ιχθύων | 19/2 – 20/3

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
15/02/2024

«Αυτοί που ονειρεύονται την ημέρα, αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα, που διαφεύγουν από αυτούς που ονειρεύονται μόνον τη νύχτα».

Ε. Α. Πόε

Αγαπημένοι Ιχθύες, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Το Γενέθλιό σας, σάς βρίσκει φέτος, λίγο κουρασμένους, λίγο συνοφρυωμένους, σαν αποκαμωμένους από την έντονη εσωτερική σας δράση και τις σκέψεις, που πρέπει να βάλετε σε τάξη. Η πολυαστρία στον Υδροχόο, έχει ενεργοποιήσει τα κρύφια της ψυχής σας, και έρχεστε αντιμέτωποι με τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα άγχη σας. Και ναι μεν απ’ τη μια σας δίδεται η ευκαιρία να σπάσετε το προσωπικό σας κατεστημένο, τα δεσμά που σας κρατούν καθηλωμένους, και να διεκδικήσετε την προσωπική σας ελευθερία, αναπτύσσοντας την αυτοεκτίμησή σας, από την άλλη δε, για όλα παίζει ρόλο ο τρόπος. Αποφύγετε να μιλάτε για την προσωπική σας ζωή, τα οικογενειακά σας, και κρατήστε επτασφράγιστο μυστικό, την ερωτική σας δράση εάν αυτή έχει «παράνομο» χαρακτήρα. Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις και πλάνα που αφορούν σε συνεργασίες, και τρόπους ανάπτυξης των εσόδων σας, αλλά μην ανακοινώνετε ακόμη τίποτα. Λάβετε υπ’ όψιν ότι γίνονται συζητήσεις εν αγνοία σας και υπάρχει παρασκήνιο, το οποίο θα μάθετε εν ευθέτω χρόνω, γι’ αυτό φροντίστε να καλύπτετε τα νώτα σας και να μην δίνετε δικαιώματα. Η πρόκληση είναι να αναγνωρίσετε την δύναμη που κρύβεται μέσα σας.

Η πρόκληση είναι, να δώσετε σχήμα στους στόχους σας.

Από τις 24/2 που ο Ερμής θα περάσει στους Ιχθύες, ναι μεν θα εξασφαλίσει την δημιουργική απόδοση των όσων μελετήσατε έως τώρα, ωστόσο η Πανσέληνος θα είναι αυτή που θα καταδείξει την ροή των γεγονότων. Ίσως δεχθείτε κριτική από την οικογένεια, ενώ η πίεση στην εργασία σας, θα αναστατώσει λίγο, την ηρεμία και την τάξη που είχατε βάλει στο μυαλό σας. Θα σας υποχρεώσουν οι συνθήκες να επιδείξετε ιδιαίτερη υπευθυνότητα, και αυτό θα σας προκαλέσει νευρικότητα και άγχος. Φροντίστε την υγεία σας, μην πάθετε υπερκόπωση. Η πρόκληση είναι, να δώσετε σχήμα στους στόχους σας. Έως την 1η Μαρτίου, είναι ευνοϊκό διάστημα για συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μην υποσχεθείτε πολλά, πάρτε τον χρόνο σας να μελετήσετε τις προτάσεις. Αποφύγετε τις σπατάλες, και την υπερβολή στις κρυφές ερωτικές σας επιθυμίες. Παραμείνετε ψύχραιμοι, και μην αντιδράτε έντονα, σε περίπτωση διαφωνιών. Κάντε υπομονή και επιλέξτε να δώσετε τέλος στις διενέξεις, με το πέρας της Γενέθλης σας. Αποφύγετε τις προστριβές με τους ανωτέρους σας. Η πρόκληση είναι να μάθετε να ανταπεξέρχεστε σε κάθε περίσταση με δυναμισμό, χωρίς βιασύνη και υπερβολή.

Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα συνεπικουρήσουν, εξάπτοντας την φαντασία σας, που μπορεί να σας δημιουργήσει αυταπάτες, μα και πνευματική σύγχυση!

Το διάστημα από 2-6 Μαρτίου, φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας, και αποφύγετε τους διαξιφισμούς με τον σύντροφό σας, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει η κατάσταση σοβαρή τροπή, και να προκύψει ακόμη και χωρισμός. Μια ερωτική περιπέτεια, σεξουαλικής και μόνον υφής, μπορεί να σας παρασύρει. Ο Άρης από την θέση που θα βρίσκεται, σε όψη με τον Ουρανό, έως τις 8/3 θα σας περάσουν από ένα γερό τεστ αντοχής νεύρων. Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και συζητήσεις για την εφαρμογή ιδεών και σχεδίων, που θα σας φέρουν έσοδα από την δουλειά σας, και μέσω αυτών θα αναγνωριστεί η αξία και η προσφορά σας. Όλο αυτό θα σας δημιουργήσει νευρικότητα και ψυχολογική πίεση. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα συνεπικουρήσουν, εξάπτοντας την φαντασία σας, που μπορεί να σας δημιουργήσει αυταπάτες, μα και πνευματική σύγχυση. Η πρόκληση είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, προκειμένου να αποφύγετε οποιοδήποτε λεκτικό ατόπημα ή ατύχημα στον δρόμο.

Η ηθική-κοινωνική αναγνώριση και η επαγγελματική εξέλιξη, θα είναι η αμοιβή των κόπων σας!

Με την Νέα Σελήνη του Μαρτίου, ταυτόχρονα με το πέρασμα του Ερμού στον Κριό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να θα θέσετε σε εφαρμογή νέες συνθήκες στην εργασία σας και νέες συνεργασίες, βρίσκοντας έτσι τρόπο να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Ανοίγεστε λίγο στον κύκλο σας και εξωραΐζετε την καθημερινότητά σας. Από τις 12 Μαρτίου και έως το τέλος της Γενέθλης σας, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και σε επίπεδο εμφάνισης, ενώ, έχοντας ηρεμήσει λίγο από τις οικονομικοεπαγγελματικές σας ανησυχίες, θα απολαύσετε την συντροφιά με το ταίρι σας, με φλογερά ρομαντική διάθεση. Από την αρχή ως το τέλος της Γενέθλης σας, Ο Ποσειδώνας παραμένει να διαφεντεύει το εργοστάσιο των ονείρων. Προτιμήστε να ελιχθείτε μέσα στους απέραντους ωκεανούς του, ξεγλιστρώντας από τις κακοτοπιές. Ο γέρο Κρόνος όμως, μένει εκεί, να σας θυμίζει να χαμογελάτε, για τον έναν ακόμη χρόνο εμπειρίας και ωριμότητας που κερδίσατε. Η ηθική-κοινωνική αναγνώριση και η επαγγελματική εξέλιξη, θα είναι η αμοιβή των κόπων σας!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα