Η Γενέθλη του Υδροχόου | 20/1 – 19/2

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
18/01/2024

Νεωτεριστές μα και Συντηρητικοί Υδροχόοι, που είστε Αληθινοί και Διάφανοι σαν την καρδιά του πιο καθαρού διαμαντιού Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Το πεπρωμένο σας χτυπά την πόρτα στο Γενέθλιό σας, μιας και το καλημέρα θα σας το πει ο Πλούτωνας, που περνά στο ζώδιό σας την επόμενη ημέρα! Οι γεννημένοι των πρώτων δύο, τριών ημερών θα είναι αυτοί που θα νοιώσουν το άγγιγμα του και θα βιώσουν την εμπειρία της δύναμής του. Οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθείτε, θα σας δημιουργήσουν υπερένταση, ενώ μοιραία περιστατικά θα συμβούν στην ζωή σας. Ωστόσο θα σας οπλίσει και με απέραντη αντοχή, γιατί το Σύμπαν είναι σοφό. Πάντα μας δίνει και τις λύσεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ζωής. Τα ανδρικά πρόσωπα της οικογένειας ίσως χρειαστούν την βοήθειά σας. Η πρόκληση είναι να μαζέψετε τα αποθέματα της δύναμής σας και να πορευτείτε με αυτογνωσία. Στο χέρι σας είναι, αν το αποτέλεσμα θα είναι η αναμόρφωση ή η καταστροφή.

Πολύ εσωτερικό θα χαρακτήριζα τον μήνα της Γενέθλης σας, μιας και πολλοί προσωπικοί πλανήτες βρίσκονται, στον τομέα της ζωής σας, που εμπεριέχονται τα «άδηλα και τα κρύφια». Και απ’ τη μια ναι μεν μπορεί να δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, από την άλλη σας δίδεται η ευκαιρία να συνομιλήσετε με τον εαυτό σας, προκειμένου να ισορροπήσετε εσωτερικά και να τροχοδρομήσετε τα πλάνα σας. Η πρόκληση είναι, ό,τι κρυφό κάνετε να είναι καθαρό διότι σύντομα όλα θα αποκαλυφθούν.

Οι στενοί φίλοι θα βοηθήσουν στην ανακούφιση της ψυχολογίας σας, και μέσα από τις εσωτερικές σας διεργασίες να δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται.

Από τις 27 Ιανουαρίου εως την 3η Φεβρουαρίου, προικίζεστε με διορατικότητα και είναι η περίοδος που μπορείτε να εκφράσετε με ασφάλεια όλα όσα σας είχαν πιέσει, όλα όσα έγιναν χωρίς την συγκατάθεσή σας, καταστώντας σαφή τα όρια της προσωπικής σας ανεξαρτησίας. Χρησιμοποιήστε το ταλέντο που έχετε στον λόγο, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε αυτά που σας απασχολούν τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Όσοι αντιμετωπίζετε κάποιου είδους δυσκολία με τα παιδιά σας, κάντε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί τους, και με την αγαθών προθέσεων επιρροή σας, θα βοηθήσετε να γίνουν οι ωφέλιμες αλλαγές. Ειδικότερα οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, θα οργανώσετε τις σκέψεις σας και με την αρωγή της Αφροδίτης και του Κρόνου θα έχετε την ευκαιρία να επιστρατεύσετε τις γνωριμίες, τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας προκειμένου να δημιουργήσετε ένα πλάνο δράσης. Οι στενοί φίλοι θα βοηθήσουν στην ανακούφιση της ψυχολογίας σας, και μέσα από τις εσωτερικές σας διεργασίες να δείτε τους στόχους σας να υλοποιούνται. Θα δείτε ξαφνικά, έντονα κύματα ενέργειας να σας κατακλύζουν, δίνοντάς εσωτερική ώθηση, να «αγωνιστείτε» προκειμένου να υπερασπίσετε τον εαυτό σας και να διαψεύσετε τυχόν κακεντρέχιες σε βάρος σας. Η πρόκληση είναι να εστιαστείτε στους στόχους σας, χωρίς να διασκορπίζετε την ενέργειά σας, να πράξετε χωρίς βιασύνη και να κάνετε υποχώρηση όπου αυτό σας ωφελεί. Προσοχή στην ταχύτητα και στην οδήγηση.

Οι «παράνομες» ερωτικές ή οικονομικές δράσεις θα αποκαλυφθούν σύντομα!

Από τις 5 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα διαβεί στο ζώδιό σας, η σκέψη σας γίνεται δημιουργική, και η κρίση σας πιο καθαρή. Θα πλημμυρίσει το μυαλό σας με δημιουργικές ιδέες και θα αντιλαμβανόσαστε πιο γρήγορα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, όσοι είστε γεννημένοι στα τέλη τους 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου, να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενες ταραχές στο οικογενειακό σας περιβάλλον και έντασης με τον σύντροφό σας. Ίσως κάποιοι νιώσετε την σχέση με το ταίρι σας, σαν δύο ρεύματα αέρα που δεν έπρεπε να συναντηθούν. Ενδέχεται να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για αλλαγές, να κάνετε ξαφνικές μετακομίσεις, ακόμη και να μεταβείτε σε άλλον τόπο. Εκκρεμείς νομικές υποθέσεις, που αφορούν στο σπίτι, θα έχουν θετική έκβαση. Οι «παράνομες» ερωτικές ή οικονομικές δράσεις θα αποκαλυφθούν σύντομα, γι’ αυτό καλύψτε τα νώτα σας, να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Προσοχή στα ατυχήματα. Η Νέα Σελήνη στις 10/2 θα δώσει ώθηση σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και στην εξέλιξη των προσωπικών σας σχέσεων.

Η πρόκληση είναι να χαλιναγωγήσετε την υπερδιέγερση προκειμένου να μην ξοδεύεστε και να εστιάσετε όσο μπορείτε στην ουσία.

Από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου, φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την παρόρμηση των συναισθημάτων σας, και παραπλανηθείτε από τους άλλους, ή υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και εκτεθείτε. Το πέρασμα του Άρεως στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, σας κάνει πιο ενεργητικούς, πιο δραστήριους, θα ευνοήσει την ομαδική εργασία και για όσους είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα επιτρέψει την χρήση καινοτόμων μεθόδων στην εργασία σας. Η επαφή του με τον Πλούτωνα είναι διττής σημασίας, διότι από την μία, θα σας χαρίσει δύναμη και αυτοπεποίθηση από την άλλη οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες ημέρες θα έχουν να διαχειριστούν αναποδιές που θα προκύψουν και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για τραυματισμούς και ατυχήματα. Το διήμερο 19 με 21 Φεβρουαρίου κρύβει εντάσεις και διαφωνίες στο σπίτι, που θα προκύπτουν από τις ασύμφωνες ενέργειες των μελών της οικογένειας, ενώ ένα οικονομικό ζήτημα, ίσως κάποιο επιπλέον έξοδο ή κάποια οφειλή, θα προκαλέσει νευρικότητα. Η πρόκληση είναι να χαλιναγωγήσετε την υπερδιέγερση προκειμένου να μην ξοδεύεστε και να εστιάσετε όσο μπορείτε στην ουσία.

Από τις 17/2 και έως το τέλος της Γενέθλης σας, η Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιό σας τι κάνει πρώτα απ’ όλα; Μα φυσικά σας ομορφαίνει. Στην επαφή της με τον Πλούτωνα θα ξυπνήσει το ερωτικό σας πάθος, και την σεξουαλική σας επιθυμία. Η διάθεση για σαρκικές απολαύσεις θα είναι έντονη, αλλά θα ενταθεί και το συναίσθημα της ζήλειας, ειδικά για τους Υδροχόους των 3ων πρώτων ημερών. Ευνοούνται οι αλλαγές στην εμφάνιση, ενώ κατά περίπτωση και όπου το υπογράφει ο προσωπικός γενέθλιος χάρτης, μπορείτε να έχετε οικονομική και επαγγελματική άνοδο διαμέσου απροσδόκητων συνθηκών. Η πρόκληση είναι το πάθος σας για το οτιδήποτε να έχει ηθικά κριτήρια.

Ο μήνας του Γενεθλίου σας, γεμάτος εμπειρίες, σας προκαλεί να γευτείτε τις προκλήσεις και με τάξη και σύνεση, μέσα από την αυτογνωσία, να δημιουργήσετε την νέα σας πραγματικότητα. Απολαύστε τον!

 

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα