Η Γενέθλη του Αιγόκερω | 22/12 – 20/1

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
19/12/2023

Υψιπετείς μα και Υψιπέτες Αιγόκεροι, εσείς, που δείχνετε παγωμένοι σαν τον άνεμο του χειμώνα, μα η καρδιά σας είναι σαν τα λουλούδια της άνοιξης, Χαρούμενη Ηλιακή Επιστροφή!!!

Με τον Ερμή ένθερμο υποστηρικτή σας, υποδέχεστε το Γενέθλιό σας, που αν και ανάδρομος, δεν μας πειράζει καθόλου. Ίσα-ίσα, μέσα από τις ευνοϊκές συναντήσεις, από τις οποίες μόλις αποχώρησε, με τον Δία και τον Κρόνο, σας έδωσε την ευκαιρία για το «ξεσκόνισμα» όλων των θεμάτων που σας απασχολούν τελευταία, αλλά και των παρελθοντικών περιπτώσεων που έχουν επανέλθει στο προσκήνιο και ζητούν επίλυση. Το πέρασμά του πίσω, στον Τοξότη, ευνοεί τον εσωτερικό σας διάλογο και σε συνδυασμό με την συνάντησή του με τον Άρη, σας προικίζει με ιδιαίτερη οξυδέρκεια. Η πρόκληση είναι, η οξεία αντίληψη να μην μεταφραστεί με σκληρό λόγο και κριτική απέναντι στους άλλους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ανερμάτιστη χροιά που δίνει ο Τοξότης και στους δύο πλανήτες.

Υποστήριξη θα λάβετε από γυναικεία πρόσωπα.

Η πανσέληνος της 27ης Δεκεμβρίου, θα φωτίσει τα μονοπάτια εκείνα που ανοίξατε, ή σκεφθήκατε να ανοίξετε, τον περασμένο Ιούλιο. Αυτά, που αφορούν τόσο στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις φιλικές και συνεργατικές. Ίσως τώρα ανακαλύψετε, πως ο ενθουσιασμός και η συμπάθεια που είχατε δείξει για πρόσωπα και καταστάσεις, να ήταν υπερβολικός, ή να χρειαστεί να πιέσετε λίγο τον εαυτό σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί μία συνθήκη. Το σίγουρο είναι, ότι με αυτήν την Πανσέληνο, αποκτάτε συνέπεια και μπορείτε να κάνετε πρόσφορο διάλογο, με υπευθυνότητα και από τις δύο πλευρές. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις εσωτερικές σας ανησυχίες και με τον συναισθηματικό έλεγχο που θα έχετε, να πάρετε τις αποφάσεις σας. Η πρόκληση είναι, η κριτική σας προς τους άλλους, αν και θα είναι υπεύθυνη, να μην είναι σκληρή. Υποστήριξη θα λάβετε από γυναικεία πρόσωπα.

Ρομαντική ονειροπόληση υπόσχεται η Αφροδίτη από τις 30/12, μόνο που η άμεση συνεύρεσή της με τον Κρόνο, θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Έτσι δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες και μέχρι των Φώτων, να ταλαιπωρηθείτε ερωτικά, να προκύψει ψυχρότητα με το ταίρι σας και κάποιοι, να μάθετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν και πολύ. Προσοχή όμως και σε αυτά που εσείς οι ίδιοι κάνετε. Συναισθηματική απομόνωση και αίσθηση του ανικανοποίητου, θα απασχολήσουν την ψυχούλα σας.

Η εύνοια δεν έχει τελειωμό Αιγόκεροί μου!

Τα όσα γίνονται και λέγονται πίσω από την πλάτη σας καλά κρατούν, όμως από τις 5/1/2024, με το πέρασμα του Άρεως στο ζώδιό σας, ο μοχλός της πίστας περνά στα χέρια σας. Προσωπικές εκκινήσεις με ευνοϊκές προϋποθέσεις για ισχυρές συμμαχίες, τόσο από φίλους και ομάδες, όσο και υποστήριξη από την οικογένεια. Προσοχή στη βιασύνη, και σε μικροατυχήματα που μπορεί να προκληθούν. Η Νέα Σελήνη στις 11/1/2024, σας δίνει την ώθηση να δημιουργήσετε. Πλάνα που είχαν μείνει στην μέση, ή ήταν υπό συζήτηση, μπορούν τώρα να τεθούν σε εφαρμογή, καθώς και συνεργασίες, ενώ αναπτερώνεται το ηθικό σας, και αυξάνονται σταδιακά τα οικονομικά σας. Όσων η σχέση δοκιμάζεται, μπορεί να πάρει το χάρισμα της καλής σας θέλησης και να ευδοκιμήσει υπό νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Η εύνοια δεν έχει τελειωμό Αιγόκεροί μου, καθώς από τις 14/1/2024 που ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος πια στο ζώδιό σας, ώριμος από το ταξίδι του, ενδυναμώνει το συγκροτημένο σας πνεύμα, με την αντίληψη του στόχου! Ετήσια εκκαθάριση. Και φανταστείτε με την υπέροχη όψη που θα κάνει με τον Κρόνο έως το τέλος της Γενέθλης σας, πόση τάξη, επιμέλεια, συγκρότηση, αλλά και τεράστια εμπειρία θα σας χαρίσει!! Θα σας δώσει ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά και ενδιαφέρον για φιλοσοφικά θέματα. Όσοι είναι σπουδαστές θα λάβουν μεγάλες ευκαιρίες για εξέλιξη και επιτυχία, ενώ ευνοείται και η πρακτική των υψηλών ιδανικών. Η καθημερινή σας ρουτίνα θα ρέει με ευκολία, ενώ θα δοθούν δυνατότητες για την επίλυση εργασιακών θεμάτων. Η πρόκληση είναι, η σωστή διαπραγμάτευση. Συμβουλή: η φιλοδοξία σας, να μην σάς κάνει αριβίστες.

Από τις 17/1/2024 έως τις 21/1/2024, οποιαδήποτε γνωριμία είτε ερωτική, είτε φιλική, ακόμα και πρόταση για συνεργασία, να την περάσετε από κόσκινο, αυτό το παλιό της γιαγιάς, με την χονδρή την τσίπα, διότι οι μέρες χρωματίζονται από συναισθηματική και οικονομική εξαπάτηση, αβεβαιότητα και πλάνη. Οι γεννημένοι: 25-29/12, 30/12-3/1, 19-21/1 να είναι προετοιμασμένοι, καθώς οι πλανήτες διασχίζοντας το ζώδιό σας θα ενεργοποιούν τις εκλείψεις του έτους, θα έχουν να διαχειριστούν ζητήματα που αφορούν σε εργασία, οικογένεια, γονείς και υγεία. Ξεγελάστε τον φόβο, καίγοντάς τον με πάγο και θυμηθείτε πως για κάθε πόρτα που κλείνει, ανοίγει μία άλλη με νέες, ευνοϊκότερες προοπτικές.

Πασπαλισμένη με άχνη και κανέλλα, μέσα στη χειμωνιάτικη θαλπωρή η Γενέθλη σας αγαπημένοι. Παραδοθείτε στην χαρά και αφήστε την προσμονή να αιωρείται απαλά, σαν το παιδί που νομίζει ότι πετάει….

 

Γιούλη – Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα