Φάσεις Σελήνης: Ακολούθησε το κοσμικό ρολόι

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
10/07/2023

Νέα Σελήνη: Ξεκίνα

Εκμεταλλεύσου τις ημέρες γύρω από το καινούριο φεγγάρι για να οραματιστείς νέους στόχους, πάρε μολύβι και χαρτί και φτιάξε ένα σχέδιο δράσης για τον επόμενο μήνα. Μικρές προτάσεις και bullets για να είναι όλα σύντομα και επιγραμματικά. Επικέντρωσε στα βήματα ένα προς ένα για όλα όσα πρέπει να γίνουν, βρες και δώσε βάση σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου “πέφτει” η νέα Σελήνη ώστε να συντονιστείς με το περιεχόμενο και τα ζητούμενα του συγκεκριμένου τομέα της ζωής σου.

Πρώτο τέταρτο: Χτίσε

Ώρα για το πρακτικό κομμάτι! Δούλεψε μεθοδικά πάνω στο πλάνο που έχεις σχεδιάσει στη διάρκεια της νέας Σελήνης. Να έχεις εμπιστοσύνη ότι όλη η συμπαντική ενέργεια που θα χρειαστείς είναι διαθέσιμη. Μη βιαστείς, μη κάνεις “πασαλείμματα”.

Πανσέληνος: Συνδέσου

Αφού το σχέδιο πάρει σάρκα και οστά, είναι η στιγμή να δοκιμαστεί μέσα από τη διάδραση με άλλους ανθρώπους στο στάδιο της Πανσελήνου. Δώσε βάση στη γνώμη των ανθρώπων απέναντί σου ώστε να συνδέσεις το εσωτερικό σου όραμα με τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός σου.

Τρίτο τέταρτο: Αξιολόγησε

Αν κάτι δε λειτούργησε σωστά ή απέτυχες στην πραγματοποίηση του στόχου σου, αυτή είναι η κατάλληλη συγκυρία να κάνεις εκτίμηση της κατάστασης και να σκεφτείς τι πήγε στραβά και ποιες αλλαγές χρειάζονται. Ωστόσο, αν πέτυχες το σκοπό σου, τώρα είναι η στιγμή να αξιολογήσεις με ποιον τρόπο αυτή η μικρή επιτυχία μπορεί να ενισχύσει το αίσθημα εκπλήρωσης και προσωπικής ικανοποίησης. Σε κάθε περίπτωση, πάρε λίγο χρόνο για ν’ αναγνωρίσεις την προσπάθεια που έκανες και απόδωσε τα εύσημα στον εαυτό σου ότι “το έφτασες μέχρι τέλους”, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σελήνη κενή πορείας: Ξεκουράσου

Η στιγμή να αποσυρθείς από το συνειδητό, δραστήριο κομμάτι και να επιτρέψεις στο ασυνείδητο να βγει στην επιφάνεια. Κοιμήσου, ασκήσου, διαλογίσου, καθάρισε το χώρο σου, παρακολούθησε ή διάβασε κάτι που σού αρέσει, άκου μουσική, χόρεψε, χαλάρωσε, κάνε ένα ντουζ, επιδιόρθωσε ζημιές, οργάνωσε τα ντουλάπια σου, φτιάξε φαγητό ή πήγαινε μια βόλτα περπατώντας. Δεν ξεκινάμε, δεν αλλάζουμε, ούτε σχεδιάζουμε κάτι σημαντικό σε αυτή τη φάση. Μόνο ανάπαυση και χαλάρωση. Ο συνειδητός νους μπορεί να ηρεμήσει τώρα, ώστε να αναδυθεί το ασυνείδητο και να φέρει τη δική του πληροφορία.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα