Φαινομενικές Ανατροπές… είναι Χρυσές Ευκαιρίες!

ASTROTEAM GUEST
02/11/2023

Φαινομενικές Ανατροπές που στην πραγματικότητα είναι Χρυσές Ευκαιρίες!

12, 11, 2023 συντελείτε η κορύφωση της αντίθεσης του Άρη από τον Σκορπιό και του Ουρανού από τον Ταύρο, μία ενέργεια που ήδη μας έχει γίνει αισθητή.Συμπαντική νομοτέλεια ή Θεία πρόνοια; Ενέργεια που απ’ εμάς εξαρτάται πως θα την αντιληφθούμε. Ξαφνικές ανατροπές μας προκαλούν να δραστηριοποιηθούμε σε θέματα που μέχρι τώρα δεν θέλαμε να ασχοληθούμε ή φοβόμασταν να το κάνουμε ή απλά μας ήταν απαρατήρητα. Ο Άρης, η φωτιά της δράσης βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό, τον Αέρα της πνευματικής επιδεξιότητας, εδώ η διαχείριση και η εσωτερική μας ισορροπία αυτόματα καθιστά αυτές τις ενέργειες ευεργετικές για εμάς σ’ όλα τα επίπεδα. Άρης και Ουρανός σε αντίθεση, ο πρώτος στον Σκορπιό ο δεύτερος στον Ταύρο, ποια θα ήταν η συμβουλή τους με τις ξαφνικές ανατροπές και την ένταση που θα μας προκαλέσουν;

Κριοί: Σταμάτα να ξοδεύεις χρήματα και συναισθήματα για την αποδοχή σου από τρίτους! Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάτι κοινό είμαστε όλοι μοναδικοί και δεν γίνετε να συγκριθούμε με κανέναν!

Ταύροι: Γίνε εσύ η αλλαγή που περιμένεις να δεις από τους άλλους!

Δίδυμοι: Άλλαξε την καθημερινότητα σου ,πάρε πρωτοβουλίες για να έχεις την ψυχική σου υγεία!

Καρκίνοι: Διεύρυνε τους ορίζοντές σου, μπορείς και θα το χαρείς!

Λέοντες: Βρες την ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή και την κοινωνική ζωή και απόλαυσε την!

Παρθένοι: Σκέψου, όλα είναι στο μυαλό! Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλάζουν όλα!

Zυγοί: Eπένδυσε στον εαυτό σου και δείξε του εμπιστοσύνη χωρίς να φοβάσαι το λάθος, τις αδυναμίες σου και την γνώμη των τρίτων!

Σκορπιοί: Πάρε την πρωτοβουλία να είσαι ο εαυτός σου και μην φοβάσαι το κόστος που μπορεί να προκύψει στις μέχρι τώρα σημαντικές σου σχέσεις.

Τοξότες: Απομονώσου από την ρουτίνα της καθημερινότητας για να την παρατηρήσεις. Μην φοβάσαι να θέτεις όρια γιατί έχεις μάθει να προσφέρεις. Όταν μάθεις τη διαφορά να προσφέρεις από το να προσφέρεσαι τότε θα έχεις και την υγεία σου!

Αιγόκεροι: Πέρασε σε ένα νέο συλλογικότερο τρόπο ζωής για να έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ότι σου δίνει χαρά, ικανοποίηση και κίνητρο για να διευρύνεις την συνείδησή σου. Αντέχεις σε κάθε ανατροπή!

Υδροχόοι: Αναθεώρησε τη θέση σου στο οικογενειακό περιβάλλον και άλλαξε στόχους στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες με κίνητρο να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο για να εξελιχθείς , είναι στη φύση σου να δραστηριοποιηθείς και να το πετύχεις!

Ιχθύες: Δημιούργησε εσύ το μέλλον σου ,σπείρε τώρα αυτό που θες να δεις αύριο! Να θυμάσαι τα κίνητρα πίσω από τις σκέψεις σου, είναι αυτά που θα θερίσεις!

Φίλοι μου η κάθε πρόκληση απαιτεί μια μοναδική λύση. Πρέπει να ψηλαφίσουμε το δρόμο μας στη ζωή. Πρέπει να είμαστε αρκετά προσαρμόσιμοι σε κάθε ανατροπή που μας συμβαίνει για να ξέρουμε τι πρέπει να γίνει την κάθε στιγμή, έστω κι αν αυτό δεν χρειαζόταν να γίνει πριν από λίγο. Ο Μαχάτμα Γκάντι είπε: «Είμαι δεσμευμένος με την αλήθεια και όχι με την συνέπεια».

Ας είναι η κάθε ανατροπή της ζωής μας μια χρυσή ευκαιρία για το καλό μας! Kάλη εσωτερική εργασία Αυτογνωσίας και Αυτοβελτίωσης σε όλα τα Ζώδια!

 

Από τη Μαρία Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα