Ευτυχισμένα Ζώδια!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
31/01/2021

Τι ζητά κάθε ζώδιο από το σύντροφό του προκειμένου να νιώθει πληρότητα κι ευτυχία; Η γνώση… μας βγάζει απ’ την απόγνωση!

Να δούμε αν ταιριάζουμε -είναι οι πρώτες σκέψεις.

Τι ζητάει κάθε ζώδιο από τη σχέση του προκειμένου να είναι ευτυχισμένο;

Ένας μικρός οδηγός για ευτυχισμένες σχέσεις!!

ΚΡΙΟΣ
Δυνατό και παθιασμένο ζώδιο παίρνει αμέσως φωτιά και απαιτεί άμεση ανταπόκριση από το ταίρι του. Θα πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενη πρόταση ή επιθυμία του για δράση και ταυτόχρονα να μην δείχνετε αντίδραση στις διαρκείς αλλαγές των ενδιαφερόντων του ή των συνηθειών του. Βαριούνται και κουράζονται πολύ εύκολα και αντικαθιστούν οτιδήποτε τους βαραίνει σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Φροντίζετε να μην είστε διαρκώς ίδιοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Σταθερότητα, ασφάλεια και μεγάλη αντοχή, ενώ ταυτόχρονα δεν ανέχονται το ψέμα, την υποκρισία και οτιδήποτε τους βγάζει από την ήρεμη ρουτίνα τους και τους ξεβολεύει. Επιθυμούν να γνωρίζουν επακριβώς που στέκονται μέσα σε μια σχέση και οτιδήποτε τους προκαλεί ανασφάλεια τους αποσυντονίζει και τους αποδιώχνει. Αποφεύγουν την ταλαιπωρία, βλέπουν τα πάντα απλά και καθαρά αλλά με δίνουν μεγάλη σημασία στην καλή ποιότητα και την άψογη αισθητική

Αποφύγετε να τους κάνετε εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελευθερία και προσωπική ανεξαρτησία που συνδυάζεται με εξαιρετική δυνατότητα εισροής πληροφοριών κυρίως σε φιλικό επίπεδο με το σύντροφο τους. Με συνθήκες διαρκούς αλλαγής και καμία απολύτως διάθεση σταθερής άποψης για τα πράγματα χρειάζονται ένα ταίρι που να μπορεί να ακολουθήσει με ευκολία το εναλλασσόμενο πρόγραμμα τους χωρίς πολλές αντιρρήσεις και διαφωνίες.

Ευχάριστες προκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τρυφερά κι ευγενικά αισθήματα αφοσίωσης συνδυασμένα με ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον που νιώθουν άνετα να εκφραστούν χωρίς να νιώθουν ότι εκτίθενται σε μεγάλο κοινό. Υψηλά και ρομαντικά ιδανικά που πρέπει οπωσδήποτε να καταλήγουν στον στόχο της δημιουργίας της τέλειας «φωλιάς» όπου μπορούν να καταφύγουν κάθε φορά που η σκληρή καθημερινότητα τους απογοητεύει και τους κουράζει. Απαιτούν ειλικρινά και αληθινά αισθήματα τα οποία δεν πρέπει να αρνείστε να κουβεντιάζετε και να αναλύετε κάθε φορά που αισθάνονται την παραμικρή ανασφάλεια.

Παράδοση και οικογενειακή ζωή.

ΛΕΩΝ
Θαυμασμός και φλογερά παθιασμένα συναισθήματα ανοίγουν την πόρτα της καρδιάς τους και καμία απολύτως διάθεση για αρνητική -ούτε καν εποικοδομητική κριτική- προς το πρόσωπο τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και στην κοινωνική παρουσία τους και αρνούνται να υποπέσουν σε «λαικά» σφάλματα ή λάθη που ίσως τους εξομοιώσουν με το ευρύ κοινό. Θα πρέπει να σηκώσετε τους τόνους και να δείξετε εξαιρετική ποιότητα και αξιοπρέπεια στη δράση και τη συμπεριφορά σας για να τους κάνετε πραγματικά ευτυχισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λογική, ευθύτητα και ξεκαθαρισμένα συναισθήματα είναι τα απαραίτητα για να νιώθουν πληρότητα κι ευτυχία. Η καθαριότητα δεν αφορά μόνο τον προσωπικό τους χώρο αλλά και την εσωτερική κατάσταση του συντρόφου τους που πραγματικά πρέπει να είναι ηθικά άριστη και κρυστάλλινη! Απαξιώνουν την επιπολαιότητα και την ελαφριά συμπεριφορά, την σπατάλη πόρων καθώς και κάθε επιθετική ή ανταγωνιστική διάθεση απέναντι τους. Ηρεμία, γαλήνη κι ευγένεια για να τους έχετε ευχαριστημένους.

Καλοπροαίρετη και εύθυμη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ
Αποδοχή, ευχάριστη διάθεση και οπωσδήποτε συντροφική και φιλική προσέγγιση ώστε να νιώθουν ότι υπάρχετε πάντα κάπου εκεί κοντά γι’ αυτούς σε περίπτωση που νιώσουν μοναξιά. Η αισθητική, το καλό γούστο μετρούν πολύ αλλά όχι περισσότερο από την ηρεμία και την γαλήνη που έχουν ανάγκη για να έχουν ισορροπία με το περιβάλλον τους. Αγανακτούν και συγχίζονται με τους καυγάδες και τις φωνές, εκνευρίζονται με τις εξαφανίσεις και με το να μην γνωρίζουν που και με ποιους συναναστρέφεται το ταίρι τους. Αγαπούν τις τέχνες και έχουν πάντα άποψη κι επιθυμία να συζητούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχέσεις γενικότερα

Ομορφιά και καλό γούστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βαθύ συναίσθημα, ερωτική διάθεση και παθιασμένη ιδιοσυγκρασία επιζητούν απόλυτη ταύτιση και ενοποίηση με το ταίρι τους. Επιθυμούν να γνωρίζουν τι έχουν στην ιδιοκτησία τους και γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί και προκλητικοί αν νιώσουν ότι δεν υπάρχει βαθιά πίστη και αφοσίωση. Δύσκολα ικανοποιούνται  από τα «εύκολα» και ψάχνουν να βρουν τι κρύβονται πίσω από τα ευκόλως εννοούμενα. Δίνουν τον εαυτό τους και απαιτούν να μην υπάρχει τίποτα που να σας αποσπάσει την προσοχή πέρα από τους ίδιους.

Μυστήριο και αποπλάνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αισιόδοξη, ενεργητική και περιπετειώδη δράση χαρακτηρίζει το διαρκώς μετακινούμενο αυτό ζώδιο και για να είναι ευτυχισμένο πρέπει να μην υπάρχει διάθεση περιορισμού από μέρους σας. Επιθυμεί μια σχέση που να εμπεριέχει στιγμές πάθους αλλά ταυτόχρονα να είναι και φιλική, οικογενειακή και κοινωνική με ότι αυτό περιλαμβάνει. Αγαπούν τις αλλαγές, βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση να μεταβάλλουν τις συνθήκες που δεν τους ικανοποιούν. Χαλαροί και εύθυμοι πρέπει να αντιλαμβάνεστε το χιούμορ τους και να γελάτε ακόμα και με τα λάθη σας, φιλοσοφώντας τα και ξεπερνώντας αμέσως οποιαδήποτε δυσκολία.

Διασκεδάστε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κοινωνική αποδοχή, επαγγελματική επιτυχία, εργατικότητα και ευγενική συμπεριφορά είναι τα στοιχεία που δεν μπορούν να κάνουν καμία έκπτωση στη ζωή τους. Αρνούνται να ξοδέψουν χρόνο σε οτιδήποτε μη σοβαρό, που δεν έχει αξία χρήσης στη ζωή τους, δεν πέφτουν σε παγίδες αντιπαραθέσεων και ανταγωνισμού άνευ αιτίας -εκτός κι αν πρόκειται για κάτι που αφορά τη δημόσια εικόνα τους και φυσικά απαιτούν την ίδια σοβαρότητα κι από οποιονδήποτε τους πλαισιώνει. Επιθυμούν μια υψηλή ποιότητα κι αισθητική στις εμφανίσεις τους, στην εξυπηρέτηση τους και δεν βολεύονται εύκολα, ούτε επιλέγουν πρόχειρα κι αν δεν ελέγξουν την καταγωγή και την οικογενειακή κατάσταση του μέλλοντα συντρόφου τους.

Καθήκοντα και τήρηση ηθών και εθίμων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξυπνάδα, επινοητικότητα και φιλική συμπεριφορά χωρίς απαραίτητα να εμπεριέχει το ερωτικό στοιχείο -τουλάχιστον από την αρχή μιας σχέσης. Πρώτα γίνονται φίλοι και έπειτα εραστές, αναγνωρίζοντας πρωτίστως την εγκεφαλική ευελιξία του ατόμου που τους ενδιαφέρει. Η ελευθερία της σκέψης και του λόγου είναι σημαντικές αρχές στη ζωή τους ενώ δεν τους αρέσουν καθόλου οι προσκολλήσεις και οι συναισθηματισμοί -κυρίως αυτοί που εμπεριέχουν και μελόδραμα. Απεχθάνονται την κριτική και την έλλειψη χιούμορ καθώς και τα παρωχημένα πρότυπα κοινωνικής συμπεριφοράς από όπου κι αν προέρχονται.

Απρόβλεπτες κινήσεις και καινούργιες ιδέες.

ΙΧΘΕΙΣ
Ασφάλεια, σταθερότητα κι αν είναι δυνατόν καθοδήγηση ώστε να νιώθουν ότι κάποιος με δυνατές πρωτοβουλίες τους χαράσσει το μονοπάτι της ζωής τους. Ρομαντικοί και ονειροπόλοι δεν αντέχουν την ρουτίνα της καθημερινότητας και επιθυμούν να έχουν ελεύθερους χρόνους, χαλαρούς ώστε να κινούνται με άνεση μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Είναι συντροφικοί, φιλικοί και ερωτικοί, φλερτάρουν και διεκδικούν το ταίρι τους είναι όμως και απίστευτα ανασφαλείς και δεν ξεχνούν την παραμικρή παρασπονδία. Βρίσκουν νόημα στην επαφή με το σύντροφό τους όταν νιώθουν ότι τους χρειάζονται και είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι.

Συναίσθημα και αποδοχή.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα