Έχεις Άστρο;

ASTROTEAM GUEST
28/09/2022

Ποιοι είναι αυτοί που έχουν περισσότερη απήχηση σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων; (Κάτι που βοηθά πολλές φορές και στην επαγγελματική επιτυχία αλλά και στην εύκολη απόκτηση θαυμαστών), ποιοι είναι αυτοί που έχουν προδιαγραφές διασημότητας στον γενέθλιο χάρτη τους;

Όσοι έχουν τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημά τους (ή συνδυασμοί αυτών) σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα γιατί:

Ο Ουρανός σοκάρει, ο Ποσειδώνας μαγεύει, ο Πλούτωνας επηρεάζει!

  • Όσοι έχουν πολυαστρία κυρίως στους παρακάτω οίκους (δηλαδή σύνοδος από τρεις πλανήτες και πάνω στον ίδιο οίκο και ειδικά αν σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται πλανήτες όπως ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης): 1ος οίκος, 5ος οίκος, 7ος οίκος, 9ος οίκος, 10ος οίκος, 11ος οίκος.
  • Όσοι έχουν τους παραπάνω συνδυασμούς στους γωνιακούς οίκους 1ο, 4ο, 7ο, 10ο γιατί “φαίνονται” περισσότερο λόγω έντονης προσωπικότητας.
  • Ο Δίας σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με όλους τους παραπάνω συνδυασμούς θα αυξήσει τη δημοφιλία.

Υ.γ. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ακολουθήσουν οποιοδήποτε επάγγελμα αλλά θα κάνουν γκελ στο κοινό και θα γίνονται πιο εύκολα δημοφιλείς, όχι απαραίτητα για καλούς λόγους βέβαια π.χ. θα μπορούσαν να γίνουν διάσημοι εξαιτίας ενός σκανδάλου ή κάποιας παρανομίας! Υπάρχουν πολλά επιπλέον στοιχεία που θα μπορούσαν να δείξουν τη προδιάθεση για φήμη στον γενέθλιο χάρτη, αλλά αυτά είναι από τα πιο βασικά.

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα