Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/4 έως 23/4

ASTROTEAM GUEST
15/04/2021

Μια θετική εβδομάδα που οι πλανήτες στην πλειοψηφία τους σχηματίζουν αρμονικές όψεις μεταξύ τους και θα μας διευκολύνουν στην δράση μας.

  • 19/4 o Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και η σκέψη μας θα εστιαστεί στα οικονομικά μας και στις ασφάλειες μας.
  • 20/4 Ο Ήλιος αρχίζει την κυριαρχία του στον Ταύρο και είναι η στιγμή της γείωσης και της υλοποίησης.
  • 22/4 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ουρανό στην 10η μοίρα του Ταύρου σε όψη συνόδου.

Ξαφνικοί έρωτες λοιπόν, ξαφνικές λύσεις, ξαφνικά χρήματα. Εκπλήξεις…γενικότερα που είναι στην κυριολεξία ουράνιες και θα μας γεμίσουν αισιοδοξία και χαμόγελα αν εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία του “απρόβλεπτου” που θα μας φέρει αυτή η συνάντηση με τον καλύτερο ανώτερο και δίκαιο τρόπο, γιατί μην ξεχνάμε ο Κρόνος από τον Υδροχόο μας ελέγχει.

  • 23/4 Ο Άρης αφήνει τους Διδύμους και περνάει στον Καρκίνο. Θα γίνουμε περισσότερο ευαίσθητοι συμπονετικοί, αλλά η δράση μας θα είναι παρασκηνιακή.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που η σκέψη σας θα πάρει φωτιά. Εβδομάδα λύσεων στα θέματα που σας απασχολούν με επιτυχία αφού θα έχετε ευκαιρίες αλλά και τύχη.
Η καθημερινότητα σας θα καλυτερέψει, θα θέλετε να ψωνίσετε και να χαρείτε. Κατάλληλες μέρες για να συζητήσετε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες γιατί οι συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές.
Οικονομικές ευκαιρίες θα φέρει για εσάς συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό και απρόσμενες οικονομικές λύσεις. Παρόλα αυτά να είστε προσεκτικοί στα έξοδα και γενικά στον τρόπο διαχείρισης χρημάτων.
Με τον σύντροφο περνάτε όμορφες στιγμές, προσέξτε όμως το σ/κ, εξαιτίας των άσχημων σκέψεων που είναι πιθανό να κάνετε, μπορεί να γίνετε λίγο κυκλοθυμικοί και με την παρορμητική συμπεριφορά σας να πληγώσετε τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εβδομάδα που υποδέχεστε και τον Ήλιο και τον Ερμή και η σκέψη θα εστιαστεί στα αποκτήματα και στις ασφάλειες σας.
Είναι η εβδομάδα που αρχίζουν τα γενέθλια σας, είναι για εσάς η εποχή των ευχών που μπορεί το σύμπαν να ακούσει!
Κάποιες απρόσμενες αλλαγές σας επιφυλάσσουν αυτές οι μέρες που αφορούν τον εαυτό σας και τις σχέσεις με τους άλλους.
Πιθανόν να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν την πορεία σας ή πιθανόν να αλλάξετε εξωτερικά ή να βιώσετε μια αλλαγή στο περιβάλλον που ζείτε.
Και φυσικά ένας έρωτας μπορεί να σας αναστατώσει από εκεί που όντως δεν το περιμένατε, και να φέρει τα πάνω κάτω.
Παρόλο που είστε πιεσμένοι και έχετε επωμισθεί ευθύνες, αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε λίγο να διασκεδάσετε. Η παρουσία της Αφροδίτης θα σας διευκολύνει και θα σας ξεκουράσει και συναισθηματικά και οικονομικά. Έχετε την ανάγκη να κάνετε την καθημερινότητα πιο βατή και θα το καταφέρετε.
Κρατήστε ισορροπίες οικονομικές, όσο αυτό είναι εφικτό. Δείξτε κατανόηση στον σύντροφό για να μπορέσετε να έχετε και εσείς από εκείνον, τώρα που το έχετε ανάγκη. Μην “ακροβατείτε” συναισθηματικά. ελέγξτε τις σκέψεις σας γιατί θα έχετε τάση για δυσάρεστες σκέψεις και αυτό θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές, θα είναι παροδικό, γι’ αυτό φροντίστε να κρατήσετε μόνο τα ευχάριστα του απρόσμενου που κυοφορείται για εσάς αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Πολύ καλή και εποικοδομητική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Η σκέψη σας θα σας βοηθήσει και θα έχετε εποικοδομητικές ιδέες για τη δράση σας.
Εκμεταλλευτείτε το φιλικό σας περιβάλλον και τους συνεργάτες σας αν έχετε θέματα για διαπραγμάτευση γιατί θα είναι προς όφελός σας.
Καλές μέρες για να κάνετε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας.
Βάλτε σε εφαρμογή τα επεκτατικά σας σχέδια γιατί θα έχουν επιτυχία. Θα έχετε ευχάριστη επικοινωνία και μεγάλη πιθανότητα για ευχάριστες μετακινήσεις.
Όμορφη εβδομάδα με τον σύντροφο, κατάλληλη για φλερτ με επιτυχία, ισορροπία στα οικονομικά, αλλά χρειάζεται να έχετε συνετή διαχείριση γιατί τα έξοδα καραδοκούν. Υπάρχει η πιθανότητα να διασκεδάζετε κρυφά ή να δραστηριοποιήστε κρυφά, καθώς και οικονομικά από κρυφές δραστηριότητες μπορούν να αποδώσουν. Πιθανόν κάποιος ξαφνικός κρυφός έρωτας εισβάλλει στην ζωή σας και σας αναστατώσει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εβδομάδα ευκαιριών ξεκινάει! Ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, κάτι ίσως ακούσετε που είναι συμφέρον σας, οικονομικές ευκαιρίες που χρειάζεται να τις εκμεταλλευτείτε τώρα για να αποδώσουν μακροπρόθεσμα.
Είναι πολύ πιθανό ένας έρωτας να γεννηθεί αυτές τις μέρες μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή να εξελιχθεί.
Αν έχετε ζητήματα να προωθήσετε με τα αδέρφια σας να το κάνετε αυτές τις μέρες γιατί θα είναι προς όφελός σας
Αν θέλετε να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο, μπορείτε με επιτυχία αυτή την εβδομάδα.
Εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές αν έχετε οικονομικά συμφέροντα μέσα από το πατρικό σπίτι, να κάνετε κινήσεις γιατί θα βγείτε ωφελημένοι.
Υπάρχει οικονομική ισορροπία με σωστή διαχείριση. Να είστε υποψιασμένοι για παρασκήνιο, ό,τι και να υπάρχει μετά τις 24/4, θα το μάθετε.
Η σχέση με τον σύντροφό σε ισορροπία. Για τους αδέσμευτους έχετε εύνοια στο φλερτ και επιτυχία.
Προσοχή μόνο το σ/κ μην πέσετε σε σκέψεις που θα σας χαλάσουν την διάθεση, και σας κάνουν να θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους και δημιουργηθούν εντάσεις. Αν αισθανθείτε έτσι, να γνωρίζετε ότι είναι παροδικό και θα περάσει γρήγορα, γι’ αυτο συγκρατηθείτε.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικές ευκαιρίες ή ειδήσεις, που προέρχονται από το πεδίο της καριέρας και από τον κοινωνικό σας κύκλο, πιθανό να σας αιφνιδιάσουν αυτή την εβδομάδα.
Ευκαιρίες θα σας δοθούν που αφορούν τα επεκτατικά σχέδια σας και θα επωφεληθείτε οικονομικά. Η σωστή οικονομική διαχείριση όμως, χωρίς υπερβολές, απαιτείται.
Είναι κατάλληλες μέρες για να διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας γιατί τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας.
Θα έχετε λύσεις σε ζητήματα που σας προβληματίζουν, γιατί θα έχετε έξυπνες ιδέες για την επίλυσή τους, αλλά θα έχετε και ευκολίες σε πρακτικό επίπεδο.
Κατάλληλες μέρες για μια κοντινή απόδραση γιατί θα το έχετε ανάγκη, αλλά ταυτόχρονα θα σας δοθεί και η δυνατότητα να το κάνετε.
Προσοχή χρειάζεται στις σχέσεις με τα αδέρφια, μην έρθετε σε αντιπαράθεση, καθώς και στον κοινωνικό σας περίγυρο.
Να είστε προσεκτικοί στην χρήση του διαδικτύου γιατί μπορεί να εκτεθείτε και να μαθευτούν προσωπικά σας δεδομένα που δεν θέλετε.
Στην σχέση με τον σύντροφό, φροντίστε να έχετε κατανόηση και μην φερθείτε με ισχυρογνωμοσύνη έχοντας τάσης ελέγχου, γιατί μπορεί να έχετε ρήξεις.
Κρατήστε ήρεμους τόνους για να περάσετε μια όμορφη εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευκαιρίες θα δοθούν από το εξωτερικό ή από μακρινούς συγγενείς που θα σας βοηθήσουν ίσως και οικονομικές ή ένας ξαφνικός έρωτας που έχει έρθει από το εξωτερικό, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του στην ζωή σας απρόσμενα! Ευκαιρίες μέσα από σπουδές ή κάποια πιστοποίηση που περιμένατε θα την πάρετε.
Οικονομικά θα αρχίζετε να ανακάμπτετε αυτή την εβδομάδα και θα έχετε ευκαιρίες και ευκολίες γι’ αυτό προετοιμαστείτε, τί οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν που θέλετε να διευθετήσετε και ποιες κινήσεις χρειάζεται να κάνετε που θα είναι προς όφελός σας, γιατί αρχίζει περίοδος εύνοιας.
Ευνοϊκή εβδομάδα και για τις συντροφικές σχέσεις με προϋποθέσεις. Αν και θα θέλετε να εκφράσετε επιθυμίες, δεν θα το κάνετε και αυτό σας δημιουργεί ένταση εσωτερική, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας να είναι απότομη και ελεγκτική. Αν καταφέρετε να συγκρατήσετε αυτή την συμπεριφορά, θα υπάρχει αρμονία στην σχέση. Έτσι κι αλλιώς είναι η έναρξη μιας περιόδου που θα σας φέρει κοντά στον σύντροφο και θα λυθούν οι διάφορες, αν υπάρχουν, με αγάπη.
Για τους αδέσμευτους επιτυχία στο φλερτ!
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να απομονωθείτε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, όσο και αν είναι δύσκολα αυτό για εσάς να βγείτε εκτός προγράμματος, μην χάσετε την ευκαιρία αυτή. Ξεκουραστείτε γιατί σας περιμένει μια εποικοδομητική μεν αλλά με αρκετές απαιτήσεις περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να επανεξετάσετε τα επεκτατικά σας σχέδια, μιλήστε με τους συνεργάτες σας, διαπραγματευτείτε και αρπάξτε τις ευκαιρίες γιατί θα είναι υπέρ σας.
Θα έχετε αρκετές πρακτικές ευκολίες να λύστε θέματα που σας απασχολούσαν, αλλά και ωραίες ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην προώθηση τους.
Ξαφνικές οικονομικές αλλαγές που αφορούν φορείς ή χρηματικές συναναστροφές με τρίτους, πιθανόν να σας απασχολήσουν. Θα χρειαστεί να
ελέγξετε την προέλευση τους με ψυχραιμία και ενεργείτε την επόμενη εβδομάδα.
Αποφύγετε διαπραγματεύσεις ή εντάσεις που έχουν σχέση με νομικά θέματα. Ασχοληθείτε με αυτά την επόμενη εβδομάδα.
Ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί να σας δημιουργήσει διλήμματα!
Με τον σύντροφό θα μπορέσετε να συζητήσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με αρμονία, και η καθημερινότητα μαζί του θα ομορφύνει.
Προσέξτε όμως λίγο τον παρορμητισμό σας, γιατί θα έχετε την τάση να θέλετε να περάσει μόνο το δικό σας, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε στους άλλους ελεγκτικά και είναι πιθανό να δυσαρεστηθείτε από τις σχέσεις.
Μείνετε στις ευκαιρίες που σας δίνει αυτή η εβδομάδα και μην μπείτε στην ενέργεια δυσάρεστων συναισθημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανατροπές, ξαφνικές αλλαγές και ευκαιρίες μπορεί να φέρει αυτή η εβδομάδα στις σχέσεις και στις συνεργασίες που μπορεί να είναι συμφέρουσες, αλλά θα πρέπει να τις διεκδικήσετε με μαχητικότητα. Έτσι κι αλλιώς έχετε συνηθίσει να προσπαθείτε το τελευταίο διάστημα στην ζωή σας, αφού και ο Κρόνος και ο Ουρανός έχουν από εσάς απαιτήσεις.
Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες αυτές τις μέρες που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με το διαδίκτυο, με υπογραφές, με πιστοποιήσεις και σπουδές.
Θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και την οικογένεια, και αν είστε ελεύθεροι όμορφες στιγμές με τον σύντροφο. Θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι για το απρόοπτο, που πιθανόν σας φέρει σε μια κατάσταση διεκδίκησης του συντρόφου ή διεκδίκησης των δικών σας αναγκών σε σχέση με τον σύντροφο.
Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στο χώρο της καριέρας αλλά και στον κοινωνικό σας περίγυρο ή στις συναναστροφές με άτομα εξουσίας γιατί είναι πιθανό να έχετε αντιπαραθέσεις που δεν θα σας ωφελήσουν.
Οικονομικά αυτή την εβδομάδα υπάρχει ισορροπία. Απαραίτητη προϋπόθεση η σωστή διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα τις συνεργασίες σας, διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα είναι προς όφελός σας.
Αν και υπάρχει πιθανότητα να έχετε ανατροπές στην καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά και στον χώρο εργασία σας που στην αρχή ίσως σας αιφνιδιάσουν, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη, γιατί θα έχετε ευκολίες σε πρακτικά θέματα αλλά και εποικοδομητικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προωθήστε τα ζητήματα σας. Η ενέργειά σας και η σκέψη σας λοιπόν θα εστιαστεί να βάλετε την ρουτίνα σας σε ένα πρόγραμμα, σε μια σειρά για να ανακάμψετε.
Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, και θα έχετε την ανάγκη να κάνετε πολλά πράγματα μαζί του όπως βόλτες, ψώνια και να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας.
Θα θελήσετε να κάνετε μια μικρή απόδραση και θα τα καταφέρετε γιατί αυτή την εβδομάδα σας δίνεται η ευκαιρία.
Ευχάριστες επαφές με φίλους, και είναι πολύ πιθανό να ακούσετε μία είδηση που θα σας δώσει χαρά.
Ελέγξτε μόνο λίγο την μεταβλητότητα της διάθεσή σας γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Μια καλή και δημιουργική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Προετοιμαστείτε για ανατροπές θετικές στα ερωτικά σας, έχοντας το στοιχείο της έκπληξης να σας κάνει χαρούμενους. Τα δημιουργικά σας σχέδια που μπορούν να σας φέρουν οικονομικές απολαβές αρχίζουν να υλοποιούνται.
Θέστε στόχους στην καριέρα σας, ενισχύστε τις κοινωνικές σας διασυνδέσεις γιατί αρχίζει μια περίοδος που θα έχετε εύνοια αρκετά σημαντική και χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε.
Να έχετε τεταμένη την προσοχή σας στα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να σας έρθουν απρόβλεπτα χρήματα. Αν έχετε οικονομικές απαιτήσεις από την εργασία σας, είναι καλές μέρες να τις συζητήσετε.
Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με οικονομικά διλήμματα, πώς να διαχειριστείτε χρήματα, αλλά με ορθή κρίση θα τα ξεπεράσετε.
Προσοχή στην διάθεσή σας κυρίως το σ/κ εξαιτίας αρνητικών σκέψεων, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας προς τους άλλους να είναι πιεστική ή ελεγκτική και να διαταράξετε τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εποικοδομητική εβδομάδα. Μπορείτε να κινήσετε υποθέσεις με επιτυχία σε ότι έχει σχέση με εκκρεμότητες της καθημερινότητας, γιατί θα έχετε εύνοια αλλά και ευκολίες πρακτικές, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Αν έχετε ανοιχτά ζητήματα που έχουν σχέση με χρήματα που περιμένετε από τράπεζες, κράτος ή από άλλους γενικά, μπορείτε αυτές τις μέρες να ασχοληθείτε γιατί υπάρχει εύνοια για την επίλυσή τους υπέρ σας.
Φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και ηθικά, αλλά αν χρειαστεί και οικονομικά. Σπουδαία εβδομάδα για εποικοδομητικές συνεννοήσεις.
Στο πατρικό σπίτι και στην οικογένεια πιθανόν να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις και ξαφνικές ανατροπές. Μπορεί να είναι προς όφελός σας, μην ενθουσιαστείτε, δείτε αν είναι συμφέρον για εσάς ουσιαστικά, και ελέγξτε κατά πόσο μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, γιατί θα υπάρχει ένας μικρός βαθμός δυσκολίας
Ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό, θα μετακινηθείτε αρκετά, μεγάλη πιθανότητα και για μια κοντινή απόδραση. Επιτυχία στο φλερτ.
Οικονομική ισορροπία με την προϋπόθεση να υπάρχει σωστή διαχείριση και να μην γίνονται επιπόλαιες κινήσεις.
Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη.

ΙΧΘΕΙΣ 

Αρκετές μετακινήσεις θα κάνετε αυτή την εβδομάδα. Εκπλήξεις και ανατροπές σας περιμένουν με τις σχέσεις σας με τα αδέρφια και τον στενό περιβάλλον που κινείστε καθημερινά. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε εκπλήξεις με το μεταφορικό σας μέσο. Ίσως σας πάρουν δώρο ένα αυτοκίνητο ή μια αγορά αυτοκινήτου να ολοκληρωθεί.
Θα έχετε και όμορφες ιδέες πρωτοποριακές που μπορεί να σας αλλάξουν τον τρόπο που βγάζετε χρήματα, ίσως σκεφτείτε πως θα επεκταθείτε περισσότερο για να έχετε μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη.
Όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τα παιδιά για τους δεσμευμένους, και με τον ερωτά τους για τους αδέσμευτους. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με τα δικά σας δημιουργικά και επεκτατικά σχέδια γιατί θα έχετε θετικό αποτέλεσμα. Όσοι έχετε ακίνητα οι μέρες επιτρέπουν να σας αποφέρουν έσοδα.
Θα χρειαστεί όμως να προετοιμαστείτε οικονομικά γιατί απαιτείται σωστή διαχείριση αφού ο κίνδυνος για ξαφνικά έξοδα ή για μη σκεπτόμενες κινήσεις ελλοχεύει.
Θα θελήσετε γενικά αυτή την εβδομάδα να περάσετε όμορφα παραμερίζοντας τις πολλές ευθύνες και θα προτιμήσετε τον έρωτα, από την διεκπεραίωση υποχρεώσεων.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα